Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
canalul tv fishing end huntingModeratori: adrian_ppp, popaliviu
6 mesaje • Pagina 1 din 1
canalul tv fishing end huntingVa salut.as avea o rugaminte la d-voastra.cu ceva timp in urma cineva de pe acest forum a postat link-ul prin care se putea viziona canalul tv fishing end hunting tradus si in limba romana.la momentul respectiv l-am instalat dar mi s-a stricat calculatorul si am pierdut adresa.Nu mai reusesc sa dau de aceasta adresa.Daca ma poate ajuta cineva i-as fi recunoscator?
Re: canalul tv fishing end huntingVezi aici, daca te ajută cu ceva, www.vinatorul.ro/public/forum/viewtopic.php?f=76&t=6690
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: canalul tv fishing end hunting
Incearca: viewtopic.php?f=76&t=7621
Re: canalul tv fishing end huntingva multumesc frumos domnilor.
![]()
Re: canalul tv fishing end huntingAm o nelamurire, retorica de altfel: de ce emisiuni realizate in Romania si transmise de postul F&H, (unde subiectii vorbesc romaneste), se "dublaza" vocea in limba maghiara fara o subtitrare adecvata?
As vrea sa fac o intampinare/adresa/memoriu/nota etc. catre televiziunea in cauza, da nu stiu unde ??? Poate aveti ceva sugestii! Solicitarea mea se bazeaza pe faptul ca foarte multa lume din tara asta nu cunoaste limba maghiara, publicul tinta fiind in proportie covarsitoare vorbitor de limba romana (nepunand la socoteaza ca mai si "zgarie" urechea). Pacat ca unele emisiuni sunt chiar interesante. PS. Sa nu se inteleaga faptul ca sunt impotriva posturilor unguresti de televiziune. No way. De exemplu, imi place un anumit post unguresc unde apar muuuulte fete dezbracate ![]() ![]()
Re: canalul tv fishing end huntingPai dupa cum vezi, titlul topicului, desi gresit, poate sa devina adevarat. Adica in loc de Fishing and Hunting, modificam si punem Fishing END Hunting. Pana nu auzim limba romana, adoptam cuvantul END.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
6 mesaje • Pagina 1 din 1