| 

| 

|   Jurnal de vânătoare |  |  
          |  Acum este 31 Oct 2025, 11:43  |  |  |  

Topic pur informativ, destinat celor care vor sa imbratiseze aceasta nobila arta si nu stiu care sunt etapele de parcurs.

de Tedy42 pe 08 Dec 2024, 20:25
 Seara bună tuturor! Tocmai ce am revenit de la o partidă la rață. Una dintre rațe, (rață mare) prezenta niște pete albe, pe piele (spate), vizibile după ,,pigulire" (foto în anexă). Este prima dată când am văzut o rață mare cu o astfel de ,,eczemă", dar nici nu am doborât foarte multe, până la data prezentului mesaj   . Dintre vânătorii, recunoscuți drept ,,autoritate în materie de rațe", poate identifica vreun bun samaritean despre ce este vorba? Nu de alta, dar sunt de 2 ore cu mâinile în Mona (mă refer la miracolul turcoaz la sticlă și nu la vreo domniță lărguță:)) Mulțumesc și o seară faină!Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 

Tedy42			Nou membru Mesaje: 23Membru din: 12 Feb 2022, 13:22Locaţie: București 

de Sly_Fox pe 09 Dec 2024, 21:53
 Eu doar am vânat rațe, nu am jumulit. Altcineva s-a ocupat cu această operațiune. Așa că nu am habar. Rața a fost „pârlită” la flacără deschisă? Am mai văzut așa urme când gospodinele pârleau păsările pentru a elimina și ultimele resturi de puf. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților. 

Sly_Fox
Veteran Mesaje: 5787Membru din: 06 Sep 2008, 19:59Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea 

de Tedy42 pe 08 Ian 2025, 06:45
 Ziua bună! Nu a fost tratată termic, așa se prezintă după jumulire... 

Tedy42			Nou membru Mesaje: 23Membru din: 12 Feb 2022, 13:22Locaţie: București 

Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi! Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 33 vizitatori