Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 30 Aug 2025, 06:15

Proiectil unic le full choke

Topic pur informativ, destinat celor care vor sa imbratiseze aceasta nobila arta si nu stiu care sunt etapele de parcurs.

Proiectil unic le full choke

Mesajde Cătălin323 pe 28 Aug 2025, 20:17

Va salut, sunt vanator începător, am o Beretta sp1 achiziționată nouă și am făcut greșeala sa trag 2 proiectile unice pe teava cu full choke.
Cu excepția faptului ca șocul se infiletează puțin mai greu, arma nu pare sa aibă probleme.
Credeți că pe viitor pot apărea probleme?
Cătălin323

Re: Proiectil unic le full choke

Mesajde Ghinda pe 29 Aug 2025, 08:15

Salut!
Citește Reguli de urmat ți sigur nu o să ai probleme.
Iar informație ai suficientă pe forum despre asta. Nu are nimic arma.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Re: Proiectil unic le full choke

Mesajde zeb stump pe 29 Aug 2025, 14:07

Socul era montat deja, sau l-ai pus tu? Ideea e ca SP 1 nu e chiar cea mai finisata arma de la Beretta, si se intampla sa se infileteze mai greu unul din socuri. Daca tu l-ai pus si s-a infiletat usor inainte de a trage l, posibil sa fie de la cele doua unice,desi cam putin 2 focuri pt a strica ceva. Daca asa a venit arma, posbil sa se fi infiletat mai greu fara legatura cu cele 2 focuri cu unic. Arma sigur nu a patit nimic din atata lucru,si probabil nici socul. Dar cel mai in masura sa raspunda esti tu: tragi la carton si vezi pattern-ul cu munitia cu alice pe care ai de gand sa o folosesti. E de folos sub mai multe aspecte, mai ales daca esti incepator…
zeb stump
Veteran

Locaţie: Rm.Vilcea

Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi!