Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 30 Aug 2025, 02:11
|
|
|
Topic pur informativ, destinat celor care vor sa imbratiseze aceasta nobila arta si nu stiu care sunt etapele de parcurs.
de Cătălin323 pe 28 Aug 2025, 20:17
Va salut, sunt vanator începător, am o Beretta sp1 achiziționată nouă și am făcut greșeala sa trag 2 proiectile unice pe teava cu full choke. Cu excepția faptului ca șocul se infiletează puțin mai greu, arma nu pare sa aibă probleme. Credeți că pe viitor pot apărea probleme?
-
Cătălin323
-
de Ghinda pe 29 Aug 2025, 08:15
Salut! Citește Reguli de urmat ți sigur nu o să ai probleme. Iar informație ai suficientă pe forum despre asta. Nu are nimic arma.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
-
Ghinda
- Veteran
-
- Locaţie: Bucuresti
de zeb stump pe 29 Aug 2025, 14:07
Socul era montat deja, sau l-ai pus tu? Ideea e ca SP 1 nu e chiar cea mai finisata arma de la Beretta, si se intampla sa se infileteze mai greu unul din socuri. Daca tu l-ai pus si s-a infiletat usor inainte de a trage l, posibil sa fie de la cele doua unice,desi cam putin 2 focuri pt a strica ceva. Daca asa a venit arma, posbil sa se fi infiletat mai greu fara legatura cu cele 2 focuri cu unic. Arma sigur nu a patit nimic din atata lucru,si probabil nici socul. Dar cel mai in masura sa raspunda esti tu: tragi la carton si vezi pattern-ul cu munitia cu alice pe care ai de gand sa o folosesti. E de folos sub mai multe aspecte, mai ales daca esti incepator…
-
zeb stump
- Veteran
-
- Locaţie: Rm.Vilcea
Înapoi la Sunt incepator, am nevoie de sfaturi!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori