Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 23 Aug 2025, 19:08
|
|
|
Locul in care sa povestim despre noi, sa ne strangem amintirile, sa ne cunoastem mai bine. Sa daruim si celorlalti o particica din bucuriile noastre. Si sa ne consemnam peregrinarile pentru anii cand ne vom hrani din amintiri.
Moderatori: the_mav, Mircea-B
de vbh pe 18 Aug 2025, 18:45
Va salut dragi colegi, Cum ar spune americanii, long time lurker, first post. Am inceput vinatoarea acum 26 de ani cu o Tula Toz 34 de 12. La scurt timp am luat un Ruger MK2 in 30.06 si o deutsche draht haar.Dupa 13 ani, desi a fost arma mea de suflet, Tula a plecat pentru ca avea niste jocuri incredibile la bascula. A urmat o Beretta SP1 tot de 12 si un Argo in 9.3. Cateaua a murit, picioarele mele au murit, dar incerc sa tin fruntea sus 
-
vbh
-
de Mircea-B pe 19 Aug 2025, 07:42
Bine ai venit printre noi!
12/70, 12/76, 30.06, 9,3x62
-

Mircea-B
- Membru important
-
- Locaţie: Bucuresti/Buzau
de unknown pe 20 Aug 2025, 20:29
Re: Intalnire la Valea lui Mihai 15-17 ian 2016 Mesaj de vbh pe 17 Ian 2016, 21:11 Soimule, mi-ai luat vorba din gura. Ca intotdeauna Petrica si Sany au fost gazde la superlativ, si chiar daca mistretii de data aceasta nu s-au lasat rapusi, iar vremea de azi ne-a inghetat unghiile in manusi si boconci, vinatoarea a fost frumoasa. Am revazut prieteni vechi, am facut cunostinte noi, am depanat povesti la un pahar si ne-am simtit excelent. Berbecul adus de Bogus a fost deliciul serii de simbata, iar restul bucatelor au fost demne de curtea regala. Bravo Petrica si tine-o tot asa! 
Mi se pare foarte interesent ca ai doar aceste 2 postari pe forum in acest moment si la asa distanta in timp. Mi-ar placea sa stau sa ascult povestile si intamplarile de vanatoare petrecute intre ele si sunt convins ca sunt destule. vbh Mesaj de vbh pe 18 Aug 2025, 18:45 Va salut dragi colegi, Cum ar spune americanii, long time lurker, first post. Am inceput vinatoarea acum 26 de ani cu o Tula Toz 34 de 12. La scurt timp am luat un Ruger MK2 in 30.06 si o deutsche draht haar.Dupa 13 ani, desi a fost arma mea de suflet, Tula a plecat pentru ca avea niste jocuri incredibile la bascula. A urmat o Beretta SP1 tot de 12 si un Argo in 9.3. Cateaua a murit, picioarele mele au murit, dar incerc sa tin fruntea sus 
-
unknown
- Membru activ
-
de dragosbahnea pe 21 Aug 2025, 10:01
Bine ai venit si toate cele bune...
-
dragosbahnea
- Veteran
-
de vbh pe 21 Aug 2025, 15:25
unknown scrie:Re: Intalnire la Valea lui Mihai 15-17 ian 2016 Mesaj de vbh pe 17 Ian 2016, 21:11 Soimule, mi-ai luat vorba din gura. Ca intotdeauna Petrica si Sany au fost gazde la superlativ, si chiar daca mistretii de data aceasta nu s-au lasat rapusi, iar vremea de azi ne-a inghetat unghiile in manusi si boconci, vinatoarea a fost frumoasa. Am revazut prieteni vechi, am facut cunostinte noi, am depanat povesti la un pahar si ne-am simtit excelent. Berbecul adus de Bogus a fost deliciul serii de simbata, iar restul bucatelor au fost demne de curtea regala. Bravo Petrica si tine-o tot asa! 
Mi se pare foarte interesent ca ai doar aceste 2 postari pe forum in acest moment si la asa distanta in timp. Mi-ar placea sa stau sa ascult povestile si intamplarile de vanatoare petrecute intre ele si sunt convins ca sunt destule. vbh Mesaj de vbh pe 18 Aug 2025, 18:45 Va salut dragi colegi, Cum ar spune americanii, long time lurker, first post. Am inceput vinatoarea acum 26 de ani cu o Tula Toz 34 de 12. La scurt timp am luat un Ruger MK2 in 30.06 si o deutsche draht haar.Dupa 13 ani, desi a fost arma mea de suflet, Tula a plecat pentru ca avea niste jocuri incredibile la bascula. A urmat o Beretta SP1 tot de 12 si un Argo in 9.3. Cateaua a murit, picioarele mele au murit, dar incerc sa tin fruntea sus 
Am si uitat ca am avut un post aici, dar trebuia sa fac si o prezentare. Cu unii dintre voi, m-am intilnit la Petrica, la Gabi Badea sau in poligon la Pecica. Ai dreptate, ar fi multe de povestit pentru ca am avut mult vinat in catare in acesti 10 ani. Am norocul sa vinez intr-o grupa privata pe un fond de ses bogat in vinat mic si porci.
-
vbh
-
Înapoi la Jurnal de forumist
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori