Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 18 Aug 2026, 15:21

Prezentare Alex

Locul in care sa povestim despre noi, sa ne strangem amintirile, sa ne cunoastem mai bine. Sa daruim si celorlalti o particica din bucuriile noastre. Si sa ne consemnam peregrinarile pentru anii cand ne vom hrani din amintiri.

Moderatori: the_mav, Mircea-B

Prezentare Alex

Mesajde hunting_man pe 18 Aug 2026, 08:31

Va salut dragi colegi vanatori si pescari.
Ma numesc Alex si sunt membru vanator de 5 ani dar pana acum doar am cules roadele experientelor prezentate de catre membrii vechi dar si mai noi in acest forum fara sa ma fac cunoscut. Cred ca a venit momentul sa ma prezint cum se cuvine, sunt din Bucuresti si imi place sa practic vanatoarea la mistret,panda la caprior dar si pasajul ratelor si gastelor imi da fiorii bucuriei reusitei sau ma face sa ma gandesc unde am gresit in caz de esec.
Nu am catel (viata la bloc ma restrictioneaza din acest punct de vedere,l-as chinui inutil).Sunt inginer, am un Suzuki GV pentru deplasare in teren.Armele din dotare: Blaser F16 (cal.12) si Blaser R8 (cal.30.06).
Alte pasiuni : astronomia (am vazut ca cel putin un alt coleg vechi pe acest forum are acest microb), drumetia,istoria. Va multumesc frumos pentru toate experientele impartasite pe acest forum ,mie cel putin mi-au fost de un real folos.
hunting_man

Înapoi la Jurnal de forumist