Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 08 Mai 2026, 17:12
|
|
|
Modificari recente ale legilor legate de vanatoare
Moderatori: biriuck, liviur
de bik_liv pe 10 Sep 2017, 12:29
Salutari tuturor forumistilor! Din nefericire la una din partidele de vanatoare mi-am pierdut actele din buzunar, atat permisul de port arma, permisul de vanator si carnetul de membru  . Am anuntat atat asociatia de vanatoare cat si Serviciul de arme si munitii, ambii indrumandu-ma sa dau anunt la Monitorul oficial, lucru care l-am si facut. Problema e ca intre timp m-am mutat la Cluj si as dori sa imi refac toate actele aici, intrucat naveta Cluj-Vrancea este greu de facut datorita serviciului. Ceva idei? Sfaturi? Poate a mai trecut cineva prin aceleasi probleme... As aveam nevoie de niste indrumari cu privire la cautarea unei asociatii de vanatoare din Cluj. Multumesc!!!
-
bik_liv
-
de yoghi pe 11 Sep 2017, 02:53
Cu hartia de la Monitor te duci si schimbi permisele si apoi doar faci mutatie atat pt arme cat si la asociatie. E cel mai simplu. oricum permisul de vanatoare il schimba doar asociatia care la eliberat.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel, Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
-

yoghi
- Veteran
-
- Locaţie: Romania
Înapoi la Unde-i lege nu-i tocmeala!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori