| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Autoapararea cu arma de vanatoare
123 mesaje • Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareBai baiatule, cum trage omul ala...
Re: Autoapararea cu arma de vanatoare
Acolo unde impusca ambele baloane cred ca e "facatura". Nici pe reluarea cu incetinitorul nu se vad doua focuri distincte. Dar totusi nu pricep cum scoate din revolver doua cartuse trase. Tare de tot! Nu mi-as fi putut imagina asa ceva!
Cu sau fara facatura...cred ca-i face pe plic pe toti pistolarii legendari ai wild west-ului.
Care pistolari?! Pe langa asta, melci cu cochilie!
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareM-a spart omul asta ! Eu inca cred ca e un soi de Iosefini
Respect
N-as risca o proba practica...
Re: Autoapararea cu arma de vanatoare![]() Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Autoapararea cu arma de vanatoarePersonal, nu inteleg de ce va alarmati atat de fiecare data cand aveti "indrazneala" sa deviati de la topic. Nu vrea nimeni sa devieze de la subiect, insa atunci cand se deviaza de la topic se face intr-un context. Se deviaza pentru ca punctele de vedere au fost argumentat sustinute de diversi participanti la discutie. De ce va autocenzurati atat ca nu vad rostul. Aici nu suntem la servici si nici la scoala. Suntem aici sa vorbim despre o pasiune comuna. Si cum intamplator acea pasiune este vanatoarea iacata ca vrem-nu-vrem trebuie sa mai pomenim din cand in cand si cuvantul arma. Cer scuze daca vorbind despre arme m-am exprimat mai buruienos si ca urmare am prezentat clipurile cu acel domn.
Deci, contextual s-au exprimat idei si s-au prezentat situatii. S-a ajuns de la arme de vanatoare la pistoale. Asa si? S-a deranjat cineva la stomac? De ce sa mint, capitolul "etica si legislatie vanatoreasca" in Romania este capitolul meu preferat. Doua cuvinte in aceeasi expresie care nu au nici o valoare in Romania. "Etica si Legislatie". WOW, ghiduse cuvinte! Oricum sper ca v-a placut cum tine Bob pistolul in mana. Io zic ca se pricepe cat de cat. E de viitor pustiu'. Io zic sa-l tinem la noi in echipa. Va pupa unchiu, Moose_Masta P.S. O sa-i transmit lu' Bob ca le-am prezentat baietilor din Romania doua figuri de-ale lui si au spus ca "asa ceva nu se poate". Iar o sa-l magulesc. Iar o sa se umfle-n pene.
Re: Autoapararea cu arma de vanatoarePovesti de adormit copii.
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareMoose, transmite-i si salutari de la aceiasi baieti din Romania.
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareAlin, ii transmit, pe cuvant.
Adrian, si eu sunt fan Chopenhauer. Am chiar un tricou pe care scrie "deny everything". Moose_Masta
Chai asa de radical nu sunt, dar sa spunem ca stiu ce inseamna sa tragi cu pistolul si ... sa mai si nimeresti.
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareTu chiar nu crezi ce-ai vazut.... Am crezut ca glumeai, pe bune. Am sa-ti explic cum sta treaba ca sa nu crezi ca dau linkuri cu ilizionisti. O sa-ti raspund pe privat ca sa nu mai plictisim oamenii la topicul asta. Promit.
Peace bro ! Moose_Masta
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareUnchiule, traiti'ar...
Pune talica mana si cultiva-ne si pe noi. Promit eu ca nu mai fac urat Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareSi postarile pro si cele contra mi-au facut placere citindu-le. De fapt asta-i tot farmecul pe un forum. E fara sare si piper cand toata lumea e la unison. Devine plictisitor.Cineva trebuie sa contreze(cu + sau -) neaparat altfel nu are farmec.
Si la explicatii nu ma dau inapoi (macar la explicat sa fiu si eu bun), dar numai daca imi da Val acceptul si imi spune si la ce topic pot s-o fac. va pupa unchiu' Moose_Masta
Moose, Val a avut o singura obiectie legata de limbaj. Nu a fost a lui personala, ci a noastra a tuturor. Ai inteles ca un gentleman si a fost pace. Subiectul ala e mort si ingropat. Respect!
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareAline,
in primul rand ca atunci cand m-a jignit "nea ala" (de fapt ne-a jignit pe toti, insa eu am decis sa-i raspund cu aceasi moneda) eu nu am folosit nici un cuvant negasit in dictionar, deci daca in dictionar se afla si cuvinte considerate jignitoare asta e. Nu eu am dat la cules DEX-ul. Imi cer inca odata scuze daca in afara lui am mai jignit fara voie si pe altcineva.(auzi? nu mai tin minte aproape de loc ce i-am servit, am folosit si cuvantul mazeta?) in al doilea rand, ca sunt doar un roman banal si nicidecum vreun expert in munitie si armament. La acest capitol sunt lucruri care ma atrag si lucruri dupa care nu ma dau in vant. Normal ca cele pentru care am slabiciuni imi sunt foarte dragi si sunt relativ iformat despre. Ceea ce cunosc imi permite luxul de a vorbi si a avea opinii. Ceea ce nu cunosc sau cunosc asa-s-asa tac si ii ascult pe ceilalti, ca doar asa se invata. in al treilea rand daca v-as scrie numai cand ajung acasa probabil ca as posta foarte rar. Toate posturile mele sunt cand sunt in cursa si 90% le scriu cand conduc. Ca si acum de pilda. Sunt undeva in "no-mans-land" in Wyoming unde nu vezi absolut nimic in afara de dealuri si balarii. Si cu ocazia asta cer scuze pt prescurtari, litere mancate sau alte greseli, dar din cand in cand trebuie sa ma mai uit si la sosea. in al patrulea si ultimul rand am sa va explic dar nu acum ca se intuneca si nu mai pot sa ma uit decat la sosea, si cum este treaba cu pasiunea pt sportul asta "fast draw". Sport care in Romania ar avea mii de adepti daca ar fi legala detinerea de pistoale. Sunt absolut convins ca romanii i-ar rupe pe genunchi pe americani sau canadezi. "I'll be back" (cum bine spunea guvernatorul Californiei intr-un film) Moose_Masta
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareMoose, drum bun!
Nu am avut probleme, nu avem, esti mereu bine venit. "Verzisorii" au rostul lor, el a inceput, am terminat! Mi-ar place sa cicnim o tuica impreuna! Legat de stiut sau nu: personal sunt curios ... ai vant elan??? Deschide frate un topic la vanat mare! Eu nu stiu nimic - decat ce am citit - si vreau sa aud. Tu traiesti intr-un 'paradis al vanatorilor" . Da-ne si noua ...ceva! Promit sa-ti "pun la avion" cu Val cea mai buna palica de acasa!! PS. Am facut un topic " Arme de colectie" . Revolverul- zic eu- are locul lui acolo! Drive safe!
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareNu am vanat elan(moose adica). Se da un permis pe an la doi vanatori!!!! Asta este. Astia au vanat (animale) intr-un numar greu de imaginat, insa au in acelasi timp si creier si vor sa mai aiba si pentru copii lor si pentru copii copiilor lor etc. Nu isi bate nimeni joc de vanat aici. Al doilea vanator nu l-am gasit ! Ce sa fac? L-am corup acum pe cumnatul meu si pe inca doi prieteni sa se inscrie la cursul pentru vanatori si in ianuarie o sa pot spune ca am parteneri. Deci despre vanatoarea la moose va povestesc la anu.
I-am imbrobodit pe cumnatu-meu cu povesti frumoase si in final l-am corupt. I-am zis ca o sa mergem mai mult la poligon si tragem la talere si abia pe urma daca o fi si-o fi la o ratusca sau o gascuta, dar asta doar asa din cand in cand. Sper ca iti imaginezi ca prima vanatoare cu el este direct la moose si nu cu carabina....nuuuu...cu prietena mea lisa. De aproape, de foarte aproape. Pana la urma o sa se obisnuiasca mai ales ca va avea de povestit pe la colegi o gramada de povesti Si stiti cum e cu vanatorii si povestile lor. Respect Moose_Masta
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareLucrurile sunt clare din punctul meu de vedere, chiar daca nu sunt de acord cu unele optiuni ale prietenului nostru din Canada, dupa ce a pus punctul pe "i" in legatura cu ... am si uitat cum il cheama.. a da, avea parca un nume de electrocasnic olandez... acesta probabil a inteles cum sta treaba si s-a retras in mod pasnic. Eu nu consider ca a folosit un limbaj neadecvat ci a folosit un limbaj pe intelesul celuilalt.
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareAdrian S toata stima. Ma mult bucur ca ai inteles mesajul din situatia respectiva asa cum trebuie.
Da zi-mi frate cu ce optiuni de-ale mele nu esti de acord. Poate ca "iezista o iesplicatie" Stima Moose_Masta
Re: Autoapararea cu arma de vanatoarePrecedentul este creata.Adrian Iovan a impuscat un intrus care tocmai intrase in locuinta sa.A primit un NUP de toata frumusetea.O vorba din batrani spune ca"decat sa planga mama, mai bine sa planga masa"
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareAm citit cu mare atentie postarile de aici si,intr-adevar este tare neplacut sa traiesti cu constiinta faptului ca ai ucis un om,dar, pe de alta parte, eu sunt de parere ca "decat sa planga mama mai bine sa planga ma-sa".
Mai este inca un aspect specific legislatiei din Ramania:nu este nimic clar in legatura cu apararea proprietatii private ceea ce duce la tot felul de imbarligaturi legislative. Mie mi-a placut un anunt pe care l-am vazut undeva postat pe un gard al unei proprietati si care tradus din engleza suna cam asa: Proprietate privata,Nu treceti !! Cine va trece va fi impuscat; Supravietuitorii vor fi impuscati din nou.
@Adrian S nu-mi amintesc sa te fi deranjat in interventiile mele pe forum cu ceva. Jigniti au fost doar cei care s-au recunoscut in ceea ce am scris. CAPITOL INCHIS din respect pentru Valpangica.
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareBine ai revenit pe forum , Philips 170S .
Adrian S. a gresit: nu era vorba de un electrocasnic olandez, mi-am adus aminte, era vorba de un TIRISTOR OLANDEZ! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareAsa este Ursule. Ca bine mai graiesti.
Eu ii urez "bine te-ai intors" colegului philips si in al doilea rand ii sugerez ca daca a decis sa revina intre vanatori, macar sa calce cu dreptul de data asta si sa il lase in pace pe AdrianS(care are dreptul la o opinie ca oricare dintre noi) Te salut philips si sper ca vom lasa resentimentele la usa forumului. Numa bine, Moose_Masta P.S. Ursus, am sa beau acum pentru tine o palinca de Arad si cum afara sunt - 41C iti dedic melodia "rasari soare sub fireastra".
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareBine ai revenit.
Si eu care credeam ca ai inteles cum merg lucrurile pe aici si ti-ai pus "cenusa-n cap". Se pare ca nu.
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareNu am nimic cu nimeni. Sunt destul de matur pentru a face anumite diferente. Am fost indignat dar probabil era reversul la ceea ce practic eu initiasem. Asta e, mergem inainte.
Philips 170S - model monitor LCD pentru PC ( ce am eu in fata ochilor acum).
Re: Autoapararea cu arma de vanatoareLasati omul in pace!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
123 mesaje • Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Unde-i lege nu-i tocmeala! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 42 vizitatori |
Publicitate
|