Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 15 Mar 2026, 19:17

Prevederile art. 6 alin(5) din HG nr.11/2018

Modificari recente ale legilor legate de vanatoare

Moderatori: biriuck, liviur

Prevederile art. 6 alin(5) din HG nr.11/2018

Mesajde NightSirc pe 04 Mar 2026, 18:27

Salutare,

Am nevoie de puțin ajutor de la colegii mai pricepuți, am primit această notificare de la poliție și eu nu găsesc prevederile legale menționate, am căutat aici:

https://politiaromana.ro/files/pages_files/HOTARAREA_GUVERNULUI__11_din_2018_%E2%80%93_NORME_METODOLOGICE_ARME_SI_MUNITII.pdf

Mulțumesc anticipat!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
NightSirc
Veteran

Locaţie: Furcitura nucului!

Re: Prevederile art. 6 alin(5) din HG nr.11/2018

Mesajde yoghi pe 04 Mar 2026, 19:19

Conf art 6/5 ei au constatat ca ceva nu se potriveste si au solicitat lamuriri/raspunsul ,adica inlocuirea permisului deteriorat
Iar
Cu art 6/6 te anunta ca ai la dipozitie timp sa rezolvi problema.

Ce nu intelegi ?
Art.6
(5) În cazul în care, în cadrul verificărilor de specialitate, organele de poliţie competente constată că sunt necesare, conform prevederilor legale, documente sau informaţii suplimentare în vederea verificării indeplinirii condiţiilor prevăzute de Lege şi prezentele norme metodologice, le pot solicita persoanei în cauză, prezentând motivele care au impus acest demers.

(6) În situaţia prevăzută la alin. (5), termenul de soluţionare a cererii se suspendă de la data la care i s-a solicitat persoanei în cauză prezentarea unor documente ori informaţii suplimentare până la data la care aceasta dă curs solicitării. Perioada de suspendare nu poate depăşi 90 de zile, după împlinirea acestui termen cererea urmând a fi clasată.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi
Veteran

Locaţie: Romania

Re: Prevederile art. 6 alin(5) din HG nr.11/2018

Mesajde NightSirc pe 09 Mar 2026, 07:01

Salutare, mulțumesc de răspuns @yoghi, am fost la ei și am aflat că nu le place permisul meu de vânătoare permanent pentru că e fisurat ( multiple fisuri ce-i drept) … iar acum trebuie să-l schimb ca sa primesc autorizația…. Nu contează că se pot identifica toate datele de pe el…
NightSirc
Veteran

Locaţie: Furcitura nucului!

Înapoi la Unde-i lege nu-i tocmeala!