" Cand SElARU nu va mai fi la conducerea vanatorilor din Romania...vom renuntza toti in semn de respect la vanatoare"
respect
ps: abia astept momentul sa pot renunta la vanatoare..
Cele mai tari glume cu Selaru... :)Moderator: popaliviu
79 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)
respect ps: abia astept momentul sa pot renunta la vanatoare.. Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Care este poanta la tot ce s-a scris aici?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Domnilor nu trebuie sa va fie cu suparare dar Selaru este un mare vanator si nu in ghilimele cred ca multi dintre noi nu ne ridicam la nivelul lui si cred cu siguranta ca sant multi forumisti care pot confirma spusele mele,si daca il apreciez pe linie de vanatoare nu inseamna ca sant deacord cu el in totalitate!
Este fara discutie unul dintre cele mai bune bancuri auzite de mine in ultimul timp.Bestial!Merci mult romaniac, m-am distrat copios!
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Va rugam sa nu intelegeti gresit acest topic, nu este un semn de lipsa de respect, ci asa cum a spus si initiatorul lui, e doar un pamflet. Cei care spun poante cu Chuck Norris nu il desconsidera pe marele karateka si actorul Chuck Norris.
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Tot nu pricep, iar poante cu Chuck Norris nu am auzit sau citit.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti decat iubit pentru ceea ce nu esti...
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)O fi, dar nu are onoarea sa faca parte din cercul meu de, macar, cunostinte!
Tu unde traiesti omule??!! Toata lumea moare de ras si e super caz cu poantele cu Chuck Norris. E un "curent", asa cum erau pe vremuri bancuri cu Alinuta Sadica, Radio Erevan sau Gicu de la Scularie. Mai scoate si nasul din padure ...
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Nu mai radeti de Selaru, e doar un simplu om!
Daca bancurile cu Selaru erau adevarate, acum era in spatele meu si ma dadea cu capul de tastaturaglhrghurgjtuguyhujhuyjhukuyrtfgrtgrttgrtrtgrt
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Odata un copil a dat noroc cu Selaru, acum acel copil are mana de lemn si ii zice manuta.
Iisus Christos se naste in fiecare an de Craciun ca sa`i impodobeasca bradul lui Selaru. Cand Selaru joaca monopoly afecteaza intreaga economie a lumii. Selaru nu foloseste masina sa ajunga undeva. El e deja acolo. Dinozaurii nu au disparut din cauza unui meteorit, ci Selaru si-a facut pantofi din ei. Daca tu ai 20$ iar Selaru are 5$, el are mai multi bani decat tine. Selaru poate gauri diamantul cu un fir din parul lui. Intr-un dictionar din sec. XIII gasit de arheologi, definitia pentru “victima” era “cineva care l-a intalnit pe Selaru”. Triunghiul Bermudelor obisnuia sa fie “Patratul Bermudelor, pana cand Selaru a venit pe unul dintre colturi. Selaru poarta barba pt ca toate lamele (de pumnal) se rup in barba lui. Daca dupa ce te-a lovit Selaru ai ramas in viata, inseamna ca te-a lovit holograma lui. Daca sforaie Selaru si tu te afli pe o raza de 1.000 km, vei avea dupa aceea nevoie de aparat auditiv. Selaru cand joaca baschet arunca mingea de la 3 puncte si marcheaza un cos de 5 puncte… Grupa sanguina a lui Selaru este Ak-47. Membru ANDA
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Selaru si-a luat extra-optiunea 1500 minute in retea si le-a terminat de vorbit intr-o ora
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Selaru nu face corectie la vanat, vanatul isi corecteaza traiectoria dupa tirul lui Selaru.
Ce faceeeeeee? Cred ca asta este gluma suprema. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Aici are dreptate stefan.
Si eu am auzit acelasi lucru, cum ca ar fi pe bune mare vanator. Ce-i corect nu-i pacat!
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Cred ca de suparare ca nu au un Selaru al lor,americanii l-au inventat pe Chuck Norris .Tot sa ne copieze pe noi,ai dracului,tot sa ne copieze.
este in noi
O fi,fratilor...dar atatea glume super n-ar fi pacat sa ramana fara tinta? Eu,daca vreau sa ma bine-dispun,nu ma uit pe you-tube dupa cine stie ce gaguri...trag un ochi pe aici!
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Nu ma deranjeaza nici pe mine. Am tinut sa fac o precizare si atat. Caterinca se poate face pana se inroseste cablul de la net!
Mare Vanator in ce sens ? La Inaltime nici nu se pune problema... Hai sa incercam sa definim ce inseamna MARE VANATOR. Eu am avut 'placerea' de a participa alaturi de MARELE VANATOR, Dn. Chuck Norris de Romania, la vanatoare... Hai sa incercam sa detaliem de ce este considerat un Mare Vanator. Ps: rog moderatorul, daca considera, sa faca topic separat cu discutia aceasta... Vand carti de gramatica. E ieftine...
Nu-l credeti! Doar se lauda. Lui Selaru, Ceausescu ii facea goana si ii tinea farul.
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)quote : Eu am avut 'placerea' de a participa alaturi de MARELE VANATOR, Dn. Chuck Norris de Romania, la vanatoare...
Si eu. La o vanatoare unde a avut sange in instalatie incat sa dea lovitura de gratie unui porc ranit ( trecut binisor de 100 kg ) cu cutitul. Eu cred ca treaba asta nu e chiar la indemana oricui si iti trebuie ceva oua ca s-o faci. Omul a facut-o la marea meserie. In momentul ala recunosc sincer ca l-am respectat, strict pentru treaba aia.
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Alin, am vazut si eu destul de multi mistreti finalizati cu cutitul, dar nu mi se pare deloc grozav gestul.
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Depinde si cum faci treaba asta; in tari care chiar au cultura cinegetica, se face mare caz de asta. Daca cel care o face se comporta de parca ar taia porcul din curte, nu face doi bani. In fine, nu vreau sa intram in detalii, casapi care confunda mistretul cu porcul domestic am mai vazut si eu, nu e si cazul de fata.
Am inteles. Am si eu 3 purcei injunghiati pana acum..., dar nu mi se pare ca as fi Mare Vanator pt asta. A fi Mare Vanator cred ca inseamna sa te comporti ca Un Mare OM Vanator, fara lipsa de consideratie fata de cei ce nu ii cunosti si participa la vanatoare, fara sa crezi ca esti ''Norris de Romania" si toate ti se cuvin, fara sa tragi standuri la sorti, tu sa fi pus numai in punctele cheie, etc... Ps: Cred ca pana la urma o sa ajungem sa-i preaslavim si pe Iliescu/Nastase.... Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Selaru a scris la examenul de vanator cu guma de sters si cu pasta corectoare. Si a luat punctaj maxim...
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Pe Iliescu si pe Nastase nu o sa-i prea slavim dar pe multi al dracului iau imbogatit!
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)http://www.pvtv.ro/vanatoare/interviu-c ... elaru.html
Aici se pot pune intrebari domnului Selaru. Acu' e momentul. Sa vedem daca o sa si raspunda la vreo intrebare. Am copiat de la Dan, dibaciul. De pe facebook. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Cele mai tari glume cu Selaru... :)Asta chiar vreau sa vad, ce va raspunde Dl Selaru si mai ales daca va raspunde.
79 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori |
Publicitate
|