| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
OFF-TOPICModerator: popaliviu Re: OFF-TOPICAsta-i tare de tot, cea cu tancul.
Re: OFF-TOPIC
Nu sunt singurii! http://www.youtube.com/watch?v=1uAFfanU ... re=related The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: OFF-TOPICThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: OFF-TOPICPentru virginii purtatori de arme....
...nu incercati sa va prindeti ceva cu asa ,,civa''))))))))))))) Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
Re: OFF-TOPICAm primit un mail de la o cunostintza care de obicei nu face glume proaste.
Il postez asa cum l-am primit: Buna ziua tuturor, In general nu trimit asemenea mesaje, dar acesta mi l-a trimis o buna prietena avocata si cred ca este o oportunitate foarte interesanta. Ea spune ca va functiona. Si pana la urma nici unul nu avem nimik de pierdut! Imi spune ca: sunt avocata si cunosc legea. Asta este adevarat. AOL si INTEL isi vor tine promisiunile de frica sa nu fie dati in judecata si sa trebuiasca sa faca fata unei amenzi multimilionare in dolari, asemenatoare cu cea a Coca Cola contra General Electric. Dragi prieteni nu o luati in gluma. Bill Gates (Propietar de Microsoft), isi imparte averea. Daca ignorati acest mesaj o sa va para rau... Windows este inca cel mai utilizat program, Microsoft si AOL fac un experiment trimitand acest mesaj (e-mail beta test)... Cand o sa retrimiteti acest mesaj (e-mail) prietenilor Dvs. Microsoft o sa poata vedea daca sunteti sau nu utlizatori ai Microsoft Windows. Pentru fiecare persoana care trimite acest mesaj Microsoft le va plati 245 EURO. Pentru fiecare persoana careia tu ii trimiti mesajul iar acesta il va retrimite la randul ei altor persoane Microsoft vâ va plati 243 EURO. Pentru fiecare a treia persoana care va retrimite mesajul, Microsoft va va plati 241 EURO In 2 saptamani Microsoft, va lua legatura cu tine pentru a-ti confirma adresa de e-mail si iti va trimite un cec. Charles. Bailey General Manager Field Opérations 1-800-842-2332 1-800-842-2332 Ext.. 1085 or 904/245-1085 904/245-1085 or RNX 292-1085 Avocata imi spune: Credeam ca acest mesaj este o frauda dar dupa 2 saptamani dupa ce am retrimis mesajul, am primit un mail de la Microsoft pentru a-mi confirma datele corecte si adresa si am primit un cec de de 24.800 EURO. Trebuie sa trimiti acest mesaj inainte ca testul sa se termine! Daca cineva are posibilitatea de a face acest lucru realitate acesta este Bill Gates.. Pentru el acest lucru supune o cheltuiala de publicitate. Va rog trimiteti mesajul la cat de multa lume puteti! Trebuie sa primiti cel putin 10.000 EURO. Nu v-am fi ajutat sa aflati si sa aveti posibiliatatea de a trimite acest mesaj daca noi la randul nostru nu am avea ceva de castigat pe urma lui. Cum va spuneam cunosc legea si acesta mail este real. Intel si AOL negociaza o fuziune ceea ce i-ar face compania cea mai mare din lume, iar pentru a fi siguri ca Windows este cel mai folosit program, Intel si AOL fac un experiment prin acest test. Sa dea Domnul!
Re: OFF-TOPIC@aghiuta: bai ma lesi???frate cand o sa fii tu platit pe bune zi-ne si noua ca am vreo 100 de preteni sa le trimit e-mailul.ce dracu ma,cine-ti da degeaba?si cine s-a gasit,tocmai Bill Gates))))))))respect
Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
Re: OFF-TOPICAghiuta taica, uita-te in dictionarul englez-roman si cauta cuvantul scam. Ceea ce ai postat tu se numeste scam.
Re: OFF-TOPIC@aghiuta, tu iti bati serios joc de noi. Pai daca Gates ar vrea sa-si imparta averea, cea mai buna modalitate ar fi sa nu mai ia bani pe Windows, sau cel putin sa-i lase in pace pe cei care il copiaza. Daca m-as fi luat dupa toate emailurile astea primite de la "oameni de incredere", as fi fost deja miliardar
Motivul pt. care ai primit asta de la o cunostiinta care nu face glume proaste, este simplu, pt ca asta nici nu e o gluma proasta ci una foarte tare I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: OFF-TOPICImi place si ma simt magulit ca m-ati luat in serios. Adevarul este ca din sutele de mailuri "serioase" primite de la oameni "seriosi", asta mi s-a parut cel mai tare si am vrut sa-l impartasesc cu voi.Tot suntem la off topic @Moose_Master, posibil in dictionar asta sa fie scam dar eu l-am primit in folderul spam Oare ce-mi ziceati daca postam scrisoarea unui bancher din Coasta de Fildes care ma anunta ca sunt beneficiarul unei averi imense, in dolari, lasata de un bogat om de afaceri,mort in atacul de la WTC, fara mostenitori si ca banca la care lucreaza a organizat o tragere la sorti in urma careia am iesit castigator Nu-mi cerea decat IBAN-ul contului unde sa vireze banii si inca niste "neimportante date personale" pentru completarea formalitatilor. Sau scrisoarea unei frumoase domnisoare, din nu mai stiu ce stat african,care a aflat (din stele) de mine si vrea sa-si uneasca destinul cu al meu. Bineinteles daca-i platesc biletul de calatorie si taxele de viza pana la Bucuresti Voi n-ati primit niciodata asa ceva??
Re: OFF-TOPICIaca,mailul asta l-am primit ca fiind comunicare din partea OMS:
Potrivit experţilor OMS, în viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree şi gonoreea furnico-ariciasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este ameninţarea proliferarii tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului şi de hemoroizi “mama Kangaroo”. Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotenţei caprine, care, deşi nu e o boală mortală, în mod fatal ameninţă omenirea cu dispariţia. Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gândacului de bucătărie, guturaiul pisicesc, scolioza canina şi diareea cetaceică. Amenintarea sifilisului de popândău este mai puternică ca niciodată. Oamenii de stiinta cercetează în acest moment care sunt necazurile pe care ni le poate aduce vulpea polară. Mergea postat la Bancuri,Glume.....dar m-a luat valul
Re: OFF-TOPICBa da, si eu am primit un email de la un "avocat" nigerian care imi spunea ca sunt mostenitorul unei averi de 2.000.000 de dolari. Omul chiar era dispus sa vina la Stockholm unde sa ne intalnim si sa completez forumularele de mostenire. Trebuia numai sa-i platesc o taxa de $200 si restul rezolva el.
I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: OFF-TOPICmaaammaaa ce de noroc au unii,primesc bani si femei degeaba si ei dau cu piciorul))))))))))
@aghiuta n-ai vazut ca acum ,pe criza, fmi-le se casatoresc din dragoste, poate era fata pe tine de mult Oricum nu deschid ce nu cunosc pe mail Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
Re: OFF-TOPICUite treaba asta n-am stiut-o si o vad pentru prima oara filmata la 2000 fps.
http://www.flixxy.com/water-drop.htm
Am trait s-o mai vad si invat si pe asta! Nici nu cred ca m-o mancat vreodata curiozitatea sa aflu cum umbla insectele pe apa de ignorant ce am fost. Acuma stiu..... respecte
Re: OFF-TOPICE o emisiune pe Discovery " Time warp " , prezinta foarte multe actiuni filmate in slow motion din diferite unghiuri, de exemplu , un boxer cand primeste un croseu si i se misca barbia cu toata fata , nasul ai ramane putin in urma .
Re: OFF-TOPICMa ajutati sa-mi iau si eu un aparat foto??
Daca da,dati un clik pe zi pe link-ul de mai jos. Multzam fain. http://e-castig.com/index.php?r=TY4l
Re: OFF-TOPICTe-am ajutat!
Dar inca mai ai nevoie de 1482 euroi ... Cel putin asa spunea si dracusorul ala rosu ...
Re: OFF-TOPICMultumesc dar nu cred ca am sanse tura asta pentru ca se termina pe 10.03.
Poate runda viitoare.
Click-uit si io omule da nu vad cum mai dai de inca 1400 si ceva de oameni sa o faca. Da se pare ca in fiecare zi putem click-ui o data asa ca cine stie. bafta
Re: OFF-TOPICAm un amic care a facut deja suma necesara;acu' sa vedem daca chiar capata premiul sau e broajba.
Re: OFF-TOPICTotusi uite ce imi paare pe pagina respectiva
![]()
Re: OFF-TOPICIn general nici eu nu am incredere in cineva sau ceva care-ti da ceva moca,dar.......astept povestea amicului.
Re: OFF-TOPICPana acum 50 de ani de pomana era doar apa si aerul respirat. De cand exista apometre, nu mai ramasese decat aerul (caci se plateste cand tragi apa la WC). Daca le reuseste jivinelor implementarea la nivel global a "carbon-tax" nu va mai fi la liber nici aerul.
Super-viata ! Va multumim din inimi de copil tovarasi conducatori.
Uite vezi, tocmai de aia nu m-am racordat la apa lor curenta, ci mi-o scot singur din fantana cu hidroforul
Re: OFF-TOPICBai, fratilor, injur de doua ore. Va rog sa ma ajutati sa ma opresc. Explicati-mi, va rooog, de ce ............ cand accesez orice site care e legat de programele antivirus (producatori, scanari online, etc) imi da "server not found" sau "unable to conect"?
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: OFF-TOPICAi inhatzat un Confiker
Intra aici http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q ... bdcfe0bd8e descarca confiker removal. Succes.
Re: OFF-TOPIC@aghiuta:
Dumnezeu sa te binecuvanteze, Artimoane ! "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Sa intzeleg ca ai scapat de dracushorul ala
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
Publicitate
|