Pret 2000 lei.
Tel. 074563xxxx

click image upload

post image

image ru

image upload no size limit
Hatsan Optima Silver SyntheticModerator: the_mav
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Hatsan Optima Silver SyntheticVand Hatsan Optima Silver Synthetic cal. 12/76, tevi de 71 cm. Stare perfecta.
Pret 2000 lei. Tel. 074563xxxx ![]() click image upload ![]() post image ![]() image ru ![]() image upload no size limit
Re: Hatsan Optima Silver SyntheticVandut.
Multumesc!
Re: Hatsan Optima Silver SyntheticBuna am vazut ca ai avut aceasta arma o intrebare te rog cum se regleaza patul sus sau in jos??? Mersi mult
Re: Hatsan Optima Silver SyntheticSalut!
Patul nu se regleaza sus sau jos. Ti-a explicat @violiv. Se regleaza doar partea de sus a patului, obrazarul, se mai poate ridica daca e cazul. Dar de regula, daca nu pui alt sistem de ochire suplimentar pe sina, nu e cazul. Se mai poate regla lungimea patului prin adaugarea unor distantiere intre talpa patului si pat, distantierele ar trebui sa vina la pachet. Eu am dat-o pentru ca este o arma grea. ![]() Acolo vezi unde bagi imbusul ca sa destrangi un surubel si sa poti ridica obrazarul.
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori |
Publicitate
|