Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpăr arma lisă cu țevi scurteModerator: the_mav
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpăr arma lisă cu țevi scurteVreau sa cumpăr o arma lisa cu țevi nu mai lungi de 60 cm. Pot fi contactat la 0748637168 sau ionut.mutu@yahoo.com
Re: Cumpăr arma lisă cu țevi scurte
Bravo, o găsești sigur! Are Ghinda una cu tevi de 42....si vrea s o dea. Fi! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Cumpăr arma lisă cu țevi scurteVând bomfaier! Și mașină de șanfrenat!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cumpăr arma lisă cu țevi scurteBuna ziua!!!! Flex?
Re: Cumpăr arma lisă cu țevi scurteUite ce scria un coleg pe alt topic cu aceeasi problema":
""Saluturile de mai sus au legatura cu: viewtopic.php?f=69&t=11217 si viewforum.php?f=110 Daca nu vei respecta "regulile casei", nu vei primi raspuns!"""" Putina lectura si apoi!
acum se poate deschide Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Cumpăr arma lisă cu țevi scurteMulțumesc frumos!! Am sa mă prezint și eu imediat că așa e frumos!!
Ma bucur când oamenii înțeleg.... Ghindare, ascunde masina aia de sanfrenat!!!! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Salut! Bine ai venit printre noi! @hunt de pe forum are o semi Fabarm cu teava de 60 care nu se prea potriveste cu tipul de vanatoare pe care o practica. Cauta-l si vezi ce zice, daca o semi este pe lista ta.
Re: Cumpăr arma lisă cu țevi scurteAm eu una daca te intereseaza. Cu tevi de 65.
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Gaidos, jhonny, racareanu ion şi 164 vizitatori |
Publicitate
|