| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpăr blaser f16Moderator: the_mav
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: Cumpăr blaser f16La pretul corect si eu!
Tu cat oferi?
Re: Cumpăr blaser f16Vând eu, dar este f21.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cumpăr blaser f16Dă-i cu mură în gură!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cumpăr blaser f16Dacă nu puteți da un răspuns corect v-as ruga sa ca abțineți . Nu vreau nimic mură-n gură . Toate armele expuse aici la vânzare au fost vândute deja .
Ofer maxim 12000 lei .
Re: Cumpăr blaser f16
Citeste secțiunea "Reguli de Utilizare" și te vei lumina singurel. Colegii nu agreează ca forumul sa fie tratat drept olx.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Asa ...si??? Ce va laudati? Pe la reguli ar fi bine sa treceti!
Re: Cumpăr blaser f16Acum am înțeles aluziile dumneavoastră cu olx .
Am avut un cont mai vechi pe care l am pierdut și nu l am mai recuperat . Sunt vânător de 12 ani și aceasta arma Benelli Vinci am cumparat-o tot de forum . Nu e vb de nici o jignire si de nici o asemănare . Urmăresc forumul de mulți ani si am folosit informațiile de aici . Dacă considerați ca v am jignit puteți sa mi ștergeți postările . Va Multumesc !
Re: Cumpăr blaser f16Mai este un coleg, proaspăt, dar cu cont vechi, nerecuperat, dar care a dat binețe, a informat despre pierdere și spor la treabă. Nu te dureau degetele sigur.
Re: Cumpăr blaser f16Da nu ma dureau degetele . Dacă ești șofer de 25 de ani tu citești regulamentul de fiecare dată când te urci la volan . De unde să stiu ca s-a introdus asemănarea cu talciocul și cu OlX .
Re: Cumpăr blaser f16Bine ati revenit!
MAi cu seama ca sunteti vechi pe forum stiati cam ce si cum!!! O scurta istorie a revenirii si gata! Numai bine!
Re: Cumpăr blaser f16Va multumesc pentru înțelegere .
L-am citit de curând. 13 din 15. Spor! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cumpăr blaser f16Acum , ca mi am luat botezul , ma puteți ajuta cu o îndrumare . Pe forum cam ce a fost s-a vândut . Stiu ca e la Arow , dar nu am buget de una noua . Dacă auziți ceva informații despre un f16 v-as fi recunoscător . As da un 12000 lei pe un f16 îngrijit .
Re: Cumpăr blaser f16Se poate Închide , am rezolvat problema . Multumesc !
Cum?
Re: Cumpăr blaser f16Daca ne gandim ca unul nou e 20-22000 ,ori a platit 15000 ori a renuntat la anunt ca sa nu mai primeasca bobarnace de la voi
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 18 vizitatori |
Publicitate
|