| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
se vinde mp 153Moderator: the_mav
16 mesaje • Pagina 1 din 1
se vinde mp 153De vanzare semi Baikal mp 153,cal.12,camera cartus 89,lungime teava 71,este cu "crinul" stantat pe teava,pentru alica de otel,3 socuri cu extensie de 2 cm(nu sant sigur de marca ,dar din auzite ,BRILEY).
cumparata de noua in 2010,cu pat si uluc din polimer,arata bine( urme de folosire pe culata,datorate frecarii cu tinuta) functioneaza foarte bine, Pretul de vanzare este de 1800 lei. pe langa arma ofer si : husa arma din material textil,accesorii de curatat arma,cartusiera s-h(primita de la un vanator cu vechime) si munitia ramasa ,aprox.50 de cartuse(diverse gramaje). telefon 0723558125 stefan. Motivul vanzarii este ca doresc sa renunt la acest sport. Daca cineva nu cunoaste arma,am sa postez si ceva foto, cand ajung acasa.
Re: se vinde mp 153si acestea sant pozele cu arma si socurile.
http://s794.photobucket.com/user/stefan ... 6.jpg.html
Re: se vinde mp 153buna ziua
actualizez pretul,1650 lei si motivul ramane acelasi,renunt la vanatoare.arma se poate vedea in bucuresti. 0723558125 stefan
Re: se vinde mp 153de actualitate ,pret 1400 lei.
0723558125
Re: se vinde mp 153S-a Vandut?
Re: se vinde mp 153buna ziua si la multi ani.
arma inca nu s-a vandut.
Re: se vinde mp 153buna ziua
nu ar fi corect fata de cumparator,arma pleaca de la mine cum am cumparat-o eu. multumesc o zi buna
Re: se vinde mp 153de actualitate
Re: se vinde mp 153Salut, care mai este prețul ?
16 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori |
Publicitate
|