Salut! Ți-am trimis una acum.
P.S.:
Contact alea, alea?
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpar teava 18.5" pentru Benelli Supernova cal.12Moderator: the_mav
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: Cumpar teava 18.5" pentru Benelli Supernova cal.12Salut! Ți-am trimis una acum.
P.S.: Contact alea, alea? Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cumpar teava 18.5" pentru Benelli Supernova cal.12
Sigur e mai scurtă?
Nu gasesc ce ai trimis...lasa-mi un mesaj privat, daca ai ce caut eu.
Re: Cumpar teava 18.5" pentru Benelli Supernova cal.12Țeava. Cine știe unde o fi ajuns.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Nu poti trimite din nou ?
![]() ![]() ![]() ![]() CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Cumpar teava 18.5" pentru Benelli Supernova cal.12Păi nu a venit retur încă.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cumpar teava 18.5" pentru Benelli Supernova cal.12Nu mai chinuiti saracul om... @glimmerman colegii te taxeaza pentru ca ai postat un mesaj fara a respecta minimul de cerinte, ergo un numar de telefon pentru contact.
In regula. Cine are ceva de vandut, va vinde...cine are ceva de cumparat, va cumpara. Pe restul "baetilor de caterinca", ii incadrez in rubrica......a se completa in functie de intelectul fiecaruia ! Ăsta e valabilă pe OLX. Aici e altfel. Scrie la regulile de postare cum, citește și conformează-te! Dacă vrei. Dacă nu, e treaba ta.
Re: Cumpar teava 18.5" pentru Benelli Supernova cal.12Coleguu incadrarea ta "nu se pune" .esti tu deja incadrat de altii ....
La nepoliticos . Succesuri Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 109 vizitatori |
Publicitate
|