| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vand binoclu Carl Zeiss cu range Finder 10x56 RF VictoryModerator: the_mav
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Vand binoclu Carl Zeiss cu range Finder 10x56 RF VictoryVând urgent binoclu Carl Zeiss cu range finder 10x56 RF Victory, nou. Pret 13200 RON, negociabil. Tel. 0740246742
Re: Vand binoclu Carl Zeiss cu range Finder 10x56 RF Victoryte salutam si noi, cu totii, de pe acest forum,
![]() Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: Vand binoclu Carl Zeiss cu range Finder 10x56 RF VictoryBuna ziua. Imi cer scuze pentru neintelegere. Nu fac parte din comunitatea vanatorilor, dar m-am gandit ca aceste doua instrumente pot fi, intr-un final, de ajutor unui pasionat de vanatoare. Am studiat si observat ca acest forum reprezinta o platforma pe care pasionatii o pot folosi pentru a-si imbunatati performanta. Cu respect.
Re: Vand binoclu Carl Zeiss cu range Finder 10x56 RF VictoryAcesta este instrumentul?
https://www.optics-trade.eu/en/binocula ... x56-t.html 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: Vand binoclu Carl Zeiss cu range Finder 10x56 RF VictoryDa. Exact ca acesta din link-ul dvs.
Re: Vand binoclu Carl Zeiss cu range Finder 10x56 RF VictoryRog moderatorul sa mute acest mesaj la rubrica de vânzări optica si monturi din cadrul forumului. Multumesc.
Re: Vand binoclu Carl Zeiss cu range Finder 10x56 RF VictoryNoul pret de vanzare este 12500 lei. Suna-ti pentru detalii. Multumesc
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari-cumparari optica si monturi Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori |
Publicitate
|