Preferabil nou sau (foarte) bine intretinut.
Multumesc.
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpar binoclu IOR 7X40Moderator: the_mav
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpar binoclu IOR 7X40Preferabil nou sau (foarte) bine intretinut.
Multumesc. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Cumpar binoclu IOR 7X40Contact Adi Petcu....s-au cam scumpit!
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Cumpar binoclu IOR 7X40
Am eu unul, in stare noua, nu l am folosit pentru ca mai am alte doua un ior si un zeiss. Numai ca e modelul cu gradatie pe o luneta. Daca va intereseaza va trimit cateva fotografii. Marius
Re: Cumpar binoclu IOR 7X40are colegul nostru Omerta mai multe, toate noi, pe la vreo 700 parca
http://www.vinatorul.ro/public/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=8917 0722202336 Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Cumpar binoclu IOR 7X40vreau si eu unul
Re: Cumpar binoclu IOR 7X40Multumesc Marius, chiar sunt interesat si te rog sa imi trimiti cateva foto, voi reveni cu un raspuns.
Multumesc bogus, nu il pot suna acum pe Omerta dar cand ajung la civilizatie ii dau un semn. -------------------------------------
Re: Cumpar binoclu IOR 7X40S-a rezolvat intre timp; din pacate Marius nu am primit nici o fotografie de la tine.
Sanatate. -------------------------------------
Re: Cumpar binoclu IOR 7X40
scuze, am inteles gresit ceva. acum am recitit ce ati postat, am crezut ca sunt ultimul pe lista de mai sus si asteptam un mesaj privat. sa l stapaniti sanatos!
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari-cumparari optica si monturi Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 101 vizitatori |
Publicitate
|