Daca are cineva o luneta ca aceasta (meostar r2 2.5-15x56) si nu ii mai place/vrea sa o schimbe, il rog sa-mi dea un mesaj privat.
Astept mesajele voastre!
Cumpar Meopta Meostar R2 2.5-15x56Moderator: the_mav
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpar Meopta Meostar R2 2.5-15x56Salutare colegi,
Daca are cineva o luneta ca aceasta (meostar r2 2.5-15x56) si nu ii mai place/vrea sa o schimbe, il rog sa-mi dea un mesaj privat. Astept mesajele voastre!
Re: Cumpar Meopta Meostar R2 2.5-15x56
Ceva te face sa crezi ca nu stiam Andrei? Inainte sa merg acolo poate ajut( reciproc ) un coleg forumist Il iau ca pe un free up ![]()
Cristi bace, se incadreaza in bugetul de care vorbeai, oare de ce vrei sa o lalai si sa astepti sansa de 1 la 1000 ca cineva sa scoata la vanzare fix ce vrei tu? Si oricum, sunt putine vandute in Romania deci sansele reale sunt infime. Daca chiar vrei sh atunci iti recomand egun.de, armiusati.it sau ebay. Este o luneta beton armat care merita sa fie folosita, nu asteptata! Doar parerea mea... ![]() www.dronaoradea.ro
Pentru ca nu e urgenta maxima la mine si pentru ca sunt in discutii cu un coleg...cei drept nu e foarte hotarat sa o dea
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari-cumparari optica si monturi Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: pipabh şi 20 vizitatori |
Publicitate
|