| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpar sticlăModerator: the_mav
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpar sticlăCum ziceam,cumpar luneta "universala".de la 1,5, hai 2 incolo, pana pe la 10-12, de preferat x50, buna la toate si nimic, de scumpa sa fie ieftina iar de proasta sa fie buna.Pe la un 500 de iepuroi, plus sau minus, in functie de ce are fiecare.Exclus vector,hector si alte asemenea, ca nu ne pupam deloc.Punctul ala din mijloc sa lumineze noaptea macar nitel iar teava sa fie de 30, pe cat posibil, dar nu neaparat, la o adica, la banii astia nu fac figuri.Nu ma grabesc,am un pitic pe creier dar nu are probleme cu timpul, iar banii in cont nu cer de mancare, ca oile.Daca aveti pe acasa asa ceva si va incurca, dati un semn.Sa nu bata, sa nu troncane, schimburile facute la timp si bucsaraia schimbata ca altfel nu ma joc.
este in noi
Re: Cumpar sticlă Pune si un nr de telefon sa stie lumea cum sa dea de tine.... Traducere: Omul vrea o luneta in mințile ei, cu reticul iluminat, buna sa traga si la goana, si la dibuit si la panda... Gen 1,5-9x45 2-12x50 cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Cumpar sticlăOltean uituc, noroc ca are prieteni atenti.Puteti sa intrebati orice oltean de mine, ca ma stie, sau sa ma sunati la 0784 535 735, s-ar putea chiar sa raspund.
este in noi
Re: Cumpar sticlăBine bre am inteles dar iepurii...sunt jupuiti macar?
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Cumpar sticlăIeste jupuiti de-a gata, ca nu mai ieste.Mare sef, ca ma bagasi in seama, daca ii cade la vreun bogat vreo luneta pe la matale pe camp ia-o de jos si da-mi un bip, ca nu sunt rau de cinste.M-a spurcat unul de la Ploiesti la Siel de Tohani si de 4 zile stau capiat, dar dau si la altii, ca nu-mi place sa beau singur.Ti pup di nu ti vezi, como se dice in Oltenistan.
este in noi
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari-cumparari optica si monturi Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori |
Publicitate
|