Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 30 Apr 2026, 02:31

ATN X Sight Day/Night Scope

Anunturi vanzari lunete, alte instrumente optice sau monturi destinate fixarii pe arma

Moderator: the_mav

ATN X Sight Day/Night Scope

Mesajde 308win pe 06 Dec 2023, 09:24

Luneta ATN Corps X Sight,cu prindere originala și lanterna.Detalii la tel 004792521127,Prêt 2000ron
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
308win

Re: ATN X Sight Day/Night Scope

Mesajde pipabh pe 06 Dec 2023, 11:23

Buna ziua, interesante produse dar, conform regulilor forumului mai intai pe la sectiunea prezentari si apoi la bazar!
pipabh
Veteran

Re: ATN X Sight Day/Night Scope

Mesajde 308win pe 06 Dec 2023, 12:21

Salut,
Sunt membru de prin 2010 pe forum,din păcate nu mai am acces la vechea adresa de email și nu mai reușesc să bunghesc parola vechiului cont....Mă numeam iHunt și am prezentare .Poate un moderator mă ajută să recuperez contul său sa schimb numele in iHunt.Daca nu...mai fac o prezentare pe noul cont
Mulțumesc

Ihunt scrie:Salutare tuturor,

Ma numesc Radu Stefan Ionita,am 33 de ani ,locuiesc in Darmanesti Dambovita si sunt vanator de anul acesta.Sunt casatorit, am o fetita de 7 saptamani care ma face sa ies mai rarut la vanatoare momentan.
Pasiunea pentru vanatoare pot spune ca este mostenita in familia mea din generatie in generatie de la strabunicul Tanase si pana la mine.M-am nascut "cu pusca agatata in cui la capatul patului"cum spunea tata si am invatat tainele vanatorii mai intai din povestile bunicilor si mai apoi de la tatal meu.Prima tentativa am avut-o pe la varsta de 3 ani cand am luat arma de curea si am inceput saz o tarasc catre poarta,din pacate tata a considerat ca sunt prea mic :D si m-a intors din drum.La varsta aceea aratam cam asa:
[img][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/7033/mititel.th.jpg[/img]
[/img]
308win

Înapoi la Vanzari-cumparari optica si monturi