Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ghinda- vinde bocanciModerator: the_mav
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Ghinda- vinde bocanciO pereche bocanci Haix, marime 42. 900 lei. Tel. 0722 xxx xxx
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ghinda- vinde bocanciAm pus pozele pe dos. Mi le poti intoarce moderatorule?
![]() Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ghinda- vinde bocanciGhindare, sunt Nebraska Pro cumva? nu imi dau seama...
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Ghinda- vinde bocanciHabar nu am. Ma uit diseara pe cutie si iti zic. Ii vrei?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ghinda- vinde bocanciNebraska sunt.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ghinda- vinde bocanci800 lei.
Re: Ghinda- vinde bocanci750 lei
Re: Ghinda- vinde bocanci45 nu ai?
Re: Ghinda- vinde bocanciNu. Imi pare rau, E singura pe care o am si nu o sa o port prea curand, asa ca mai bine o dau.
Re: Ghinda- vinde bocanciVandut. Sa se inchida va rog.
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari echipamente, haine, accesorii Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori |
Publicitate
|