| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Iepurele-sezon 2010-2011Moderator: CCM
82 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Iepurele-sezon 2010-2011Iepurele!!!!!!
Peste o saptamana ar cam incepe! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Depinde...la mine la Calarasi mai mult ca probabil ca incepe la 15 Noiembrie daca nu si mai tarziu.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Pai nu pe 1 se deschide?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Pe 1 noiembrie, luni.
Re: Iepurele-sezon 2010-2011e nasol daca incepem de luni.....o sa o tinem toata saptamana ....
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Ma vad nevoit sa repet,la Calarasi este alt "regim"
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Iepurele-sezon 2010-2011CE MAI CONTEAZA O SAPTAMANA DOUA.
Re: Iepurele-sezon 2010-2011
Conteaza....Am o rugaminte Gabi,nu mai scrie cu litere mari,asta inseamna ca țipi. Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Oficial este 1 noiembrie,practic incepem alergatul in prima sambata din luna.il mai lasam sa mai cada bruma pe el,doar o fi mai bun in ceaun.
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Abia astept...de un lucru m-am asigurat: munitie
Aveti alte recomandari? Membru ANDA
Re: Iepurele-sezon 2010-2011la Prahova pe 15 Noiembrie incepe!
Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Sorine din cate am auzit ar incepe pe 6 Noiembrie... odata cu fazanul ca asa suntem noi mai motati. Ehhh...sa inceapa ei cand vor... "daia nu mai ploua" ==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: Iepurele-sezon 2010-2011de unde ai informatia ca la ph incepe in 15 pt ca si eu sunt din ph si am inteles ca de la 1.
Abia astept, sa o vad pe Zambilica aia mica la treaba! Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Iepurele-sezon 2010-2011La Ialomita pe 6 noiembrie deschiderea. Acum sa vedem daca o sa ne strangem suficienti vanatori la grupa pentru o iesire. Ai nostrii se urnesc greu din loc.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Iepurele-sezon 2010-2011La Iasi, la iepuri se deschide pe 21 Nov., iar fazanul a inceput la 14 Oct.
am sunat la filiala bre! tu sti altceva? cu Florin am vorbit. Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: Iepurele-sezon 2010-2011La Vaslui se deschide pe 14 noiembrie si cred ca e bine asa.
Re: Iepurele-sezon 2010-2011La mine sezonul incepe conform legii. Deci seara o sa stau cu vin fiert in mana, cu prieteni pe langa mine, cu iepurele agata la scurs si poate si cu un lautar la ureche. iua aia e sfanta, imi iau concediu si tot ma duc!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Iepurele-sezon 2010-2011@dragosei si dan_dumitrescu,la ce grupe sunteti?scz de off
La Ciorani bre! Matale? Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Acolo unde se vaneaza cu ogari
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Eu sunt la giurgiu... astia sunt foarte airea ..la potarniche nu se da voie la fazan pe 1 noiembrie,si la iepuri...naiba stie de obicei dau cu 2 saptamani dupa ce se da peste tot.......! deabia astept sa ies!
Re: Iepurele-sezon 2010-2011din cate am auzit la noi incepe pe 6 noiembrie
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Ieri 01.11.2010 primul iepuras din anul asta.
Sa-mi fie de bine. PS. Ca naiba, nu i-am gasit decat pe aratura veche si bolovanoasa .
Ca au fost tupilati in aratura veche plina de bolovani este ceva normal. Primul iepure de pe Pamant a aparut dintr-o aratura veche si bolovanoasa, apoi a aparut iepuroaica, dintr-o cultura de morcovi. De aceia le plac iepurilor sa manance morcovi si sa se .... in aratura. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Nu stiam ca de aici li se trage apetitul pentru morcovi Dar una peste alta ieri am "dat" si paius si culturi si islaz si padure si o vale plina de tufisuri si boscheti si....maciuca ! Numai din aratura a sarit. Dar sezonul e la inceput si abia astept sa ninga si sa fie ger ( vanatoarea pe astfel de vreme tare-mi este draga ) Catare plina!
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Bravo deschidaretilor! Din pacate
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Maine este ziua mult asteptata. Deja am bagajul facut, pus la usa, cartusele bagate in vechea cartusiera de la tatal meu si cand ma voi pune in pat probabil voi vedea tot felul de lovituri si ratari din anii precedenti. Maine la ora 8 intalnirea cu vechii camarazi de vanatoare.
Catare plina
Re: Iepurele-sezon 2010-2011Vedem maine seara care si cu ce se lauda, in urma deschiderii la urechiati.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
82 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vanatoarea de iepure Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
Publicitate
|