| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Petitie onlineModeratori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, Mircea-B
23 mesaje • Pagina 1 din 1
Petitie onlineVa rog, accesați linkul de mai jos, analizați si dacă considerați oportun, semnati:
https://www.petitieonline.com/cerem_msu ... rea_cu_uri Puteti să îndemnați prieteni, cunoștințe, sa facă același lucru. Toate cele bune. 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: Petitie onlineFoarte buna inițiat iva! semnam toti, cred[b]Va rog pe toti sa copiați textul, și sa l trimiteți, voi și membrii familiei voastre, ca cetățeni catre ministerul mediului și presedentie.
Admin [/b] Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
Re: Petitie onlineNu mai pierdeți timpul cu petiții on-line. Nu se va lua în calcul. Dacă doriți ca opinia voastră să fie cunoscută trimiteți e-mail direct la Președinție și la Ministerul Mediului. Sunt obligați prin lege să vă răspundă. Dacă toți vor scrie președintelui și ministrului mediului, poate, poate vor lua în considerare. Cu petiții on-line, puse de ONG-uri sau mai știu eu cine, fix pix.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Petitie onlinesemnati, stimati colegi! cu totii, sintem aproape 10,000 de vanatori! vocea a 10 mii de oameni nu poate fi ignorata - si nu va fi.
Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
Re: Petitie onlineMultumim AXP. Am semnat petitia!
Doamne ajuta!
Re: Petitie onlineAm semnat-o, dar stiu ca degeaba. Cu plicusor presedinte si cel mai probabil minstrul mediului de la usr, sa zicem mersi daca vom mai avea voie sa vânam un sacala sau o cotofana...
Re: Petitie onlineIscălit
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Petitie onlineSemnat si eu.
Razvan
Merkel Suhl 12/70 bock R93 270W / 9.3x62 UMC 22 Hornet Beretta AL 390 Silver Mallard 12/76
Re: Petitie onlineSuntem doar 90 care am semnat. Sunt de acord ca trebuie trimis si pe alte cai social-media (FB, tick-toc, etc) dar si petitia e buna.
Presiunea sa vina de peste tot!
Re: Petitie onlineSa facem si ce spune admin si vulpe desteapta, pe linga petitie online
Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
Re: Petitie online
106 acum; Cam putin, mda dar poate-poate creste constant; daca tot asa, ce sa ne mai plangem? Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
Re: Petitie online121 acum.
Re: Petitie onlineSalut,
Am semnat si eu is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Petitie onlineSemnat si distribuit la toti prietenii vanatori
Re: Petitie onlineCu mediul la usr, cred că se poate începe prohodul.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Petitie onlineam semnat..
![]()
Re: Petitie onlineSemnat! Doamne ajuta sa deschida ochii in al 12-lea ceas cei care au puterea sa schimbe aceasta lege tampita!
Re: Petitie onlineSemnat 187
Pentru că eu personal nu sunt “fan” al completării online de date cu caracter personal din principiu, aș fi optat pentru altă opțiune, cum ar fi un mail către oficialități, care eu o consider mult mai eficientă decât completarea de petiții online. Consider că inițiatorul petiției, benevol și din proprie inițiativă, ar fi trebuit să pregătească și să pună la dispoziție: - un draft de e-mail cu conținutul pertinent cât mai profesionist redactat - adresele de contact oficiale unde să fie trimis Astfel încât fiecare din cei care doresc ( poate chiar fără să vrea să semneze petiția online) să poată copia draftul și trimite direct (cu efort minim / într-un timp cât mai scurt) dar aplicând presiunea suplimentară dorită de această inițiativă lăudabilă pe cei care trebuie să ne susțină din punct de vedere administrativ și legal.
Salutare, Cred ca cel mai simplu este daca contactezi initiatorul petitiei, acesta nu are cont aici. Din pagina cu petitia, ai posibilitatea sa contactezi pe inițiatorul petiției si sa îți comunici opinile. Eu am pus doar o legatura, spre un subiect, pe care daca nu il agreezi, ignoral cu desavarvire. Toate cele bune. 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: Petitie onlineNu știu de ce te-ai simțit vizat de postarea mea atât timp cât tu ne-ai rugat și eu am semnat…
Restul postării fiind doar pentru inițiatorul petiție online.
Salutare, Eu nu m-am simțit vizat de nimic, doar ca nu stiu ce ai inteles din mesajul meu, ca autorul petitiei nu are cont aici, iar daca doresti sa-i comunici ceva, locul potrivit este pagina petititiei online. Toate cele bune. 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
23 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Actiuni ale Organizatiilor Vanatoresti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
Publicitate
|