Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 12 Iun 2026, 08:35

CNLVCP- ANUNT IMPORTANT

Exclusiv discutii legate de linii de singe , dresaj , concursuri de frumustete , probe de lucru , inclusiv canise , precum si prezentari ale raselor care nu sunt permise de AGVPS la vanatoare in Romania , samd .

Moderator: mialxx

Re: CNLVCP- ANUNT IMPORTANT

Mesajde Kristi pe 08 Apr 2010, 18:57

Eu incerc sa va fac sa intelegeti ceva, iar dv ocoliti ce spun eu si interpretati . Eu nu am spus ca o rasa este mai buna sau nu ,ci doar ca nu agreez anumite rase . Sant tot timpul foarte atent ce spun . Nu am avut niciun caine din cele doua rase si nici n-o sa am, deci nu o sa facem nicio diferenta ca nu avem ce diferenta sa facem . Eu m-am referit strict la calitatea acelei intalniri .
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Kristi
Veteran

Locaţie: CONTESTI DAMBOVITA

Mesajde sorin flutur pe 08 Apr 2010, 20:39

Draga Cristi, descarca-ti nervii pe cine trebuie....
ti-am atras atentia doar ca formularea....nu agreez o rasa ...suna urat.... eu de exemplu nu am rase pe care nu le agreez....sunt multe rase care ma intereseaza...inclusiv kurzhaar....si sunt cateva care ma pasioneaza.....
calitatea intalnirii...care nici nu a avut loc...deci inca nu ne putem pronunta....este iar o formulare cel putin nepotrivita...
dar sa terminam cu limba romana care are mai multe intelesuri decat este necesar...

in alta ordine de idei.....
A venit randul sa-mi scot palaria in fata D-lui col.Bocanescu pentru ca in sfarsit a inteles ca trebuie sa ia atitudinea care trebuie...
anul trecut l-am criticat ...poate mai mult decat era necesar...era de partea....care acum i-a tras-o lui si clubului ...si celorlalti implicati.....inclusiv noua celor pasionati de chinologia de vanatoare :idea:

Ideea domnilor...este ca daca nu luam atitudine si ne lasam la mana unora care se cred urmasii lui Tudor Vladimirescu sau altor personalitati istorice....o sa facem chinologie ....cand a zis Brucan :oops:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Locaţie: Arad

Mesajde sorin flutur pe 08 Apr 2010, 23:09

Avand in vedere gravitatea celor intamplate...putem vedea si noi adresa achr nr.426/31.03.2010 , reclamatia si numele persoanelor care au facut-o?
Sau a intrebat cineva achr-ul de ce a suprapus calendarul Clubului de brac cu par scurt peste calendarul CNLVCP?
Imagine
sorin flutur
Veteran

Locaţie: Arad

Mesajde Kristi pe 09 Apr 2010, 03:06

Dn. Sorin nu imi descarc nervii pe nimeni . Nu am dorit decat sa intelegeti ceea ce am dorit sa spun . M-am referit la calitatea intalnirii ,in sensul ca nu era ceva oficial . Atat . Dar asa cum bine spuneti , vorba romaneasca ..... Poate o urma de suparare o aveam , creata binenteles de faptul ca a fost respins derby-ul de la Slatina unde as fi participat cu doi caini . In acest moment nu stiu ce alegere o sa fac , pentru ca in aceasta primavara era ultima mea oportunitate sa pot participa la acest gen de examinare , deoarece nu imi mai permite varsta cainilor . Oricum mii de multumiri tuturor celor care au luat aceasta hotarare .
Kristi
Veteran

Mesajde Kristi pe 21 Apr 2010, 07:18

----- Forwarded Message ----
From: A.Ch.R. <office@ach.ro>
To: bocanescumihai@yahoo.com
Sent: Wed, March 31, 2010 11:16:33 AM
Subject: Sesizare C.R.B.G.P.S.

Către CLUB NAŢIONAL LUCRU VÂNĂTOARE CÂINI PONTATORI

Str.Peştişori Nr.7,

Breaza 105400, Jud.Prahova

E-mail: bocanescumihai@yahoo.com

În atenţia D-lui Mihai Bocănescu, Preşedinte

Stimate Domn,

În urma sesizării venită pe adresa noastră din partea Clubului Român de Brac German cu Păr Scurt şi înregistrată la A.Ch.R. sub numărul 426/31.03.2010, vă rugăm să ne comunicaţi în scris punctul dumneavostră de vedere.

De asemenea, am dori să ne faceţi dovada că sunteţi membru al World Union Deutsch-Kurzhaar, până la dovedirea acestei calităţi rezervându-ne dreptul de a scoate din calendarul dumneavoastră expoziţional examenele Derby şi SOLMS, probe specifice rasei Brac German cu Păr Scurt.

Cristian Ştefănescu

PREŞEDINTE

Daca CNLVCP nu poate organiza , Derby sau Solms ,ca acest drept ii revine CRBGPS pai sa si organizeze . Poate la anul sau ...La Multi Ani , ca anul acesta nu are asa ceva in program si nu cred ca va avea vreodata cu actuala conducere ceva asemanator macar in program, decat examinari ieftine de doi lei . Examinarile mai complexe sant grele pentru cainii din tara noastra si necesita mult timp si multa munca , sau costuri suplimentare pentru dresajul cainilor si acest lucru nu se doreste . De ce sa investim in caini sai dresam si sai antrenam , cand putem inperechea mult , mult mai usor si apoi sa culegem roadele [ a se intelege banii , cei mai importanti pentru unii crescatori ] . Cu respect.

PS . In atentia dn. Florin T si a celor care se indoiau de cele afirmate pe acest forum .
Kristi
Veteran

Mesajde florin.t pe 21 Apr 2010, 09:01

Dupa cum vad e o adresa in care e specificat cine a facut sesizarea si vi se cere sa faceti dovada ca v-ati inscris in World Union Deutsch-Kurzhaar , conditie obligatorie pentru a putea organiza acele concursuri. Nu v-ati inscris (de ce nu stiu) deci nu le puteti organiza. Mie mi se pare foarte clar, tot atat de clar pe cat e ca nu trebuia sa anuntati ca le organizati din moment ce nu aveati cum.
florin.t
Veteran

Locaţie: malu' Crisului

Mesajde Kristi pe 21 Apr 2010, 09:56

Dv dn . Florin t , vi se pare clar pentru ca santeti probabil de cealalta parte a baricadei . Va raspund eu si la intrebarea dv, asa poate reusesc sa va ajut , sa nu mai aveti pareri preconcepute . De ce anul trecut CNLVCP a avut dreptul sa organizeze , Derby si Solms ? Anul trecut i se cerea vreo dovada ca este inscrisa in Clubul Mondial de Brac ? Va raspund tot eu , NU !!!!! Problema este dn . Florin ca in prima faza am avut acceptul dn. presedinte si dupa ce sa organizat totul , ca sa fie circul mai mare , a gasit o motivare puierila sa nu mai aprobe. De ce nu organizeaza , CRBGPS acest gen de examinari , v-ati intrebat vreodata ? De ce membrii acestui club se duc in Ungaria la acest gen de examinari , v-ati pus intrebarea ? Cand o sa aveti raspunsuri la aceste intrebari va astept cu drag la dialog , pana atunci ....
Kristi
Veteran

Mesajde florin.t pe 21 Apr 2010, 11:16

Nu sunt de nici o parte d-l Kristi . Ideea , pe care voi n-o pricepeti, e ca atunci cand doresti sa faci ceva trebuie sa fii in legalitate, ca anul trecut vi s-a trecut cu vederea e una , ca voi nu puteati organiza legal e altceva . Eventual ar putea fi intrebat presedintele de ce a permis anul trecut si sa i se impute asta si asta e iar altceva.
Poate clubul vostru ar putea organiza probe pt alte rase , nu neaparat numai pt. bracul german, ca sunt destule alte rase pt. care nu se organizeaza nimic.
florin.t
Veteran

Mesajde Kristi pe 21 Apr 2010, 12:38

Stiti ce inseamna CNLVCP ? Clubul National De Lucru Vanatoare Caini Pontatori . Vi se pare ca bracul nu poate intra in categoria asta ? Ce este ilegal aici ? De unde si pana unde ca nu are dreptul sa organizeze ? De ce i sa dat dreptul sa organizeze CACIT ? Nu este tot o proba la care participa si bracii ? Nu o organizeaza si CRBGPS ? De ce membrii CRBGPS se duc la examinari in Ungaria ? De ce nu organizeaza CRBGPS , Derby si Solms? Nu mai santem in comunism de mult ! De ce un singur club sa puna monopolul pe tot ce inseamna chinologie in Romania ? De ce nu se da voie sa se infiinteze mai multe cluburi ? Va raspund eu . Pentru ca atunci nu mai sant sigure multe scaune , sau fotolii . Stati linistiti ca nu se va termina asa . La aceste intrebari aveti raspunsuri ?
Kristi
Veteran

Mesajde mariusiv pe 21 Apr 2010, 13:46

Recunosc ca sunt un nevinovat in materie si ca urmare va rog sa ma faceti si pe mine sa inteleg, daca afilierea la World Union Deutsch-Kurzhaar este conditia, de ce CNLVCP nu devine membru al acestei organizatii? Este atat de greu?
mariusiv

Mesajde wachtelfeld pe 21 Apr 2010, 14:40

CNLVCP a depus cererea de a deveni membru in DKWU si cererea a fost acceptata.Totodata d-l prof. Lemmer a purtat o serie de discutii cu conducerea ACHR si cea a clubului roman de brac par scurt si a rugat ca aceasta manifestare sa fie sustinuta .Totodata dansul in repetate randuri a explicat celor doua organisme ca nu exista nicaieri un monopol in ceea ce priveste organizarea acestor probe specifice si dansul din punctul de vedere al DKWU nu are absolut nimic de obiectat ,ba dimpotriva Exista corespondenta referitoare la aceste afirmatii !!!
Ce va pot spune este ca CNLVCP este acceptat de catre Deutscher kurzhaar Klub si cererea de afiliere in DKWU va fi votata in toamna in plenul adunarii generale , alminteri cum este normal.
Cu toate acestea si pretextind acest interimat ,nu vad de ce un club este silit sa isi stopeze activitatea ,atita vreme cat aceasta era arbitrata chiar de catre Presedintele si Vicepresedintele DKWU deci organizatia de la care se cere de catre partea romaneasca a primi CNLVCP ca si membru ....dupa mine tot acest fapt este un paradox!!!!
Pai domnilor, sa o luam logic : romanii cer romanilor sa faca parte dintr-o anume organizatie ca sa poate organiza ceva , iar strainii ,exact cei care sunt sefii acelei organizatii spun ca nu este nici un fel de problema ,ba mai mult ei vin sa si arbitreze acel ceva , fac lobby pt. acel ceva la romani, dar romanii ,mai catolici decit papa, nu vor in ruptul capului ....pai eu unul zau daca mai inteleg ; oare nu este in interesul chinologiei romane sa se faca ceva , nu oare chiar structurile de conducere romane ar trebui sa sustina astfel de evenimente pt. binele tuturor si sa faca lobby afara pt. asa ceva si nu tocmai cei vis-a vis la care ar trebui facut acel lobby ,sa-l faca ? :lol: :lol:
Deja pe mine ma distreaza toata aceasta poveste , de suparat nu mai are cum sa ma supere , deja am inceput sa zimbesc condescendent si sa realizez ca nimic nu mai este de facut in acest moment.....toate limitele bunului simt si nu numai ,sunt terfelite fara nici cea mai mica jena .
Eu unul gata , ma trag deoparte , vreau sa ma bucur de vanatoare si de caini linistit, nu mai vreau certuri si aberatii nu mai vreau stari de tensiune inutile, iar in rest nici ca ma mai intereseaza ,sa face fiecare ce vrea si cum vrea , de data asta am pus punct !
wachtelfeld
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde mariusiv pe 21 Apr 2010, 15:20

Multumesc pentru explicatii! Am inteles, suntem fara scapare!
mariusiv

Mesajde florin.t pe 22 Apr 2010, 07:28

Cu adevarat fara scapare ! Daca o sa se continue in stilul asta probabil undeva pe la pensie o sa vedem organizat ceva (care sunt mai tineri ca restul ...) . Romanul tot roman, de anul trecut de la ultimul fiasco era timp suficient sa se puna hartiile in ordine dar se merge in continuare pe reclamatii, interventii, etc (adica mai pe romaneste bagatul pumnului in gura) . Ce se realizeaza se vede !
florin.t
Veteran

Mesajde cristian pe 22 Apr 2010, 07:56

florin.t scrie:Cu adevarat fara scapare ! Daca o sa se continue in stilul asta probabil undeva pe la pensie o sa vedem organizat ceva (care sunt mai tineri ca restul ...) . Romanul tot roman, de anul trecut de la ultimul fiasco era timp suficient sa se puna hartiile in ordine dar se merge in continuare pe reclamatii, interventii, etc (adica mai pe romaneste bagatul pumnului in gura) . Ce se realizeaza se vede !

Mare dreptate ai, numai ca cei care fac aceste reclamatii sunteti tot voi........
"Felicitari" pentru aportul adus in dezvoltarea chinologiei de vanatoare din Romania
IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
cristian
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Kristi pe 22 Apr 2010, 10:48

cristian scrie:
florin.t scrie:Cu adevarat fara scapare ! Daca o sa se continue in stilul asta probabil undeva pe la pensie o sa vedem organizat ceva (care sunt mai tineri ca restul ...) . Romanul tot roman, de anul trecut de la ultimul fiasco era timp suficient sa se puna hartiile in ordine dar se merge in continuare pe reclamatii, interventii, etc (adica mai pe romaneste bagatul pumnului in gura) . Ce se realizeaza se vede !

Mare dreptate ai, numai ca cei care fac aceste reclamatii sunteti tot voi........
"Felicitari" pentru aportul adus in dezvoltarea chinologiei de vanatoare din Romania

Eu i-am spus ca asa cum scrie , [nu stiu cum gandeste cu adevarat , ca am intalnit multi prieteni de ai mei care fac parte din CRBGPS care scriu intrun fel pentru ca sant obligati , dar cel putin gandesc pozitiv cand nu sant obligati ]se afla de cealalta parte a baricadei , dar nu m-a crezut . Barem daca ar fi in stare de ceva chiar mi-as scoate palaria in fata lor , dar asa .....
Kristi
Veteran

Mesajde wachtelfeld pe 22 Apr 2010, 15:46

Cand exista rea intentie , nimic nu se intimpla si nimic nu este acceptat ,argumentele nu sunt vazute si luate in seama ......etc
Adica nici macar nu merita discutat ...nici macar contradictiriu.
wachtelfeld
Veteran

Locaţie: bucuresti

Anterior

Înapoi la Caini de vanatoare - genetica , concursuri , canise , etc