| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vrei sa devii RANGER?
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: Vrei sa devii RANGER?Vreau! Dar as vrea si autoritatea de a da amenzi babuinilor manelisti care lasa dezastru in paduri si alte locuri dupa ce fac gratare, sau sa-i pot amenda pentru poluarea fonica facuta de manele.
Re: Vrei sa devii RANGER?Da, poluarea fonica este si acesta un aspect de mediu, demn de monitorizat. Sper sa incepem sa putem lua masuri si in aceasta privinta. Apreciez ca te gandesti la echilibrul ecosistemului si ca incepe sa te incite sa devii RANGER. Personal mi se pare o provocare profesionala, cu mari oportunitati. Mult succes! Artemis
Re: Vrei sa devii RANGER?Apropo, RANGERUL asta, invata sa aplice si legislatia specifica de "ranger", va putea si sanctiona, dar va invata sa aplice si legislatia privind poluarea mediului, legislatie cinegetica, apoi din domeniul securitatii si sanatatii in munca, situatii de urgenta, prim ajutor, silvicultura, etc. Interesant, nu?
Re: Vrei sa devii RANGER?Asta cu legislatia specifica de ranger e tare de tot. Voi va credeti in USA?
Oricum frumoase povesti inclusiv cele legate de poluarea fonica si monitorizarea ei
Re: Vrei sa devii RANGER?Ce poluare, ce monitorizare. Poate un asemenea curs ar fi util intr-o tara aflata departe in vest, ca in Romania egal cu zero absolut. Aici nimeni nu da doi bani pe rangeri, de fapt nici cei de la mediu nu prea au nici o treaba. In afara de a da autorizatii de mediu, stand comozi pe fotolii din piele si platiti gras, inspectorii de mediu nu au nici un rol. Monitorizari, cercetari, verificarea calitatii mediului, studii de impact asupra mediului? Doar pe hartie.
Suntem departe tare de normalitate, de fapt eu unul mi-am pierdut speranta ca in Romania va fi vreodata normal. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Vrei sa devii RANGER?Recunosc ca aveti in felul vostru dreptate, insa daca toleram situatia e si mai rau. De aceea atitudinea noastra ar fii bine sa fie cat mai unitara in sensul destepenirii birocratiei, a depune efortul de a elimina lancezirea, care de nu "zi de zi e tot aia". Parerea mea este ca gresim cu totii, fiecare in felul lui. A lua o atitudine de conformare, la cei din tari mai avansate, este ceva normal. Lor le place curatenia, formele organizate, sistemele functionale. La noi este o "corvoada". Unii spun "de ce sa ne complicam, caci se poate si asa". Personal mi-ar place sa creasca si in tara nostra BINELE. Mi-ar place sa traiesc vremuri in care sa recunoastem ca schimbarea a depins si de noi.
Re: Vrei sa devii RANGER?Warn pt publicitate.
Next time, ranger out. Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Etica si legi nescrise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori |
Publicitate
|