Merkel 202 1967 si merkel 202 1972..vechituri bre,vechituri.

Acelasi Calibru pentru mai mult de doua arme
36 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Acelasi Calibru pentru mai mult de doua armeups am gresit. 8 sunt in permis.
Merkel 202 1967 si merkel 202 1972..vechituri bre,vechituri. ![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Acelasi Calibru pentru mai mult de doua arme![]() ![]() Vezi dacă nu te descoseam, nu știai nici câte arme lise ai! Ai arme cât să ții jumătate de stand și un flanc întreg. Să vedem acum cu ce apelative mai vine colegul tehărău! ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Acelasi Calibru pentru mai mult de doua armeMulte ai, cu una dai!...
Da' omenia-i mare: n-ai văzut ca le da la doi lei?!!
Re: Acelasi Calibru pentru mai mult de doua arme
pai nu ma uit prea des in permis . ![]() si nu stii cum se zice; cine mai numara ! si adevarul adevarat...mai am doua dar sunt pe colectie.UMC cal 12 si o Belgiana cu blazonul regal (al Belgiei) Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Acelasi Calibru pentru mai mult de doua arme
Asta pare interesantă! În cazul în care te hotărăști să o vinzi la topicul cu 2 lei, să mă anunți. Mai negociem, mai vedem, poate o ducem la semnul minus, un -5 lei este OK. Până la urmă renunț la blazonul regal dacă dai arma și cei 5 lei bonus. Vezi tu cum faci, îi pui bandă izolatoare deasupra. ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Acelasi Calibru pentru mai mult de doua armeDaca mai astepti cativa ani pina ma prinde nea Altzhaimer si uit cat am dat pe ea... cine stie, ai sansa!
ps. mult timp nu mai astepti ,eu deja uitasem ca o am. ![]() ![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
36 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Etica si legi nescrise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 31 vizitatori |
Publicitate
|