Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
ce mai vezi pe netModeratori: Ghinda, goshawkrst, Peregrinus, Sly_Fox Re: ce mai vezi pe netBuna buteo_buteo ,
da, astfel de " accidente " se mai intimpla citeodata si in natura ... Andrei .
Re: ce mai vezi pe netFoarte fain filmul!... Cam asa visez sa practic si eu soimaritul aici la noi. Peisaje frumoase, catei frumosi si antrenati, aer curat, vinat, persecutii, la final o reuniune vinatoreasca cu un paharel de tarie, discutii, buna-dispozitie, etc. Alin - SV "Ca ale Mele sint toate fiarele pamintului,..." Psalmul 49:11
http://www.punte-spate.ro
Re: ce mai vezi pe netBuna Alin,
Cred ca toti visam la asa ceva!!! ![]()
Re: ce mai vezi pe netBuna ,
mai adaug la colectie un filmulet , cred eu , de acelasi calibru : http://www.youtube.com/watch?v=Qt8Ze-k2 ... re=related Andrei .
Re: ce mai vezi pe netoameni nebni cum sa faci asaceva ...autoritatile nu fac nimic??
Re: ce mai vezi pe netSalut ! Ei fac asta ca sa supravietuiasca ... Din pacate soimii randunelelor fac parte din meniul lor
![]() Fara cuvinte .. Trist ! ![]() Adi.
Re: ce mai vezi pe netDa, intr-adevar foarte trist ... fara cuvinte !
Andrei.
Re: ce mai vezi pe netpoate fi si din cauza asta slaba populatia la subbuteo la noi in tara? sau nu are nici o legatura?
Alex.
Re: ce mai vezi pe netBuna 1axel1,
nu are nici o legatura cu Soimul rindunelelor din tara , in alta ordine de idei am discutat ieri telefonic pe marginea acestui filmulet cu un Prof. Dr de aici problematica acestor soimi si mi-a spus ca in zona respectiva intre timp s-ar fi luat masuri de catre autoritati , sint tare curios ce fel de rezultate vor aduce acestea , deoarece aceste obiceiuri sint vechi si adinc inradacinate in cultura acelor popoare... Andrei.
Re: ce mai vezi pe nethttp://www.youtube.com/watch?v=MtfNpQFu ... re=related a intra cu tot cu gard in cotet:))
Re: ce mai vezi pe nethttp://www.youtube.com/watch?v=0FVm-7w7 ... re=related
cand putem si noi?
Re: ce mai vezi pe netMai bine sa fii urat pentru ceea ce esti decat iubit pentru ceea ce nu esti...
Re: ce mai vezi pe netBuna DAC ,
multumim , interesant filmuletul ! important pentru noi este insa sa nu deviem prea mult de la tema forumului ! - cu siguranta intelegi ce am vrut sa-ti sugerez . Andrei .
Re: ce mai vezi pe netBuna Erwin ,
" cand putem si noi? " - nu stiu cind si cum vom putea si noi in tara sa beneficiem de asa ceva , in nici un caz utilizind metodele mai nou adoptate de catre unii ( ? ) vizavi de forumul as. Peregrinus ... nu stiu daca esti in tema , am amintit acest lucru doar asa ca fapt divers pentru toata lumea , fapt care cu siguranta nu face cinste nici unui viitor soimar din tara - este foarte rusinos sa existe in tara oameni care sa se ocupe de asemenea practici...daca se continua in acest fel cred ca soimaritul n-o sa aibe d.p.m.d.v parte de nici un fel de legalizare in tara indiferent de numarul de membrii sau mai stiu eu ce alte motive indoielnice??? Actualmente 16.11.2012 ora 7.10 sintem exact 3287 de membrii inregistrati - pina la sfirsitul acestei luni cred ca putem ajunge din urma si chiar intrece numarul membrilor inregistrati pe acest forum de vanatoare ( Bucuresti ) - rusinos, fara cuvinte ! Multumim oricum celui care s-a gindit si aplicat o astfel de solutie cu adevarat geniala , salvatoare pentru viitorul soimaritului din tara , ne va ajuta pe toti cu siguranta ! Andrei.
Re: ce mai vezi pe netAndrei, la ce te referi, ca eu habar n-am!... Incerc sa inteleg ce-ai scris si nu reusesc!... Ce s-a mai intimplat, informati-ma si pe mine!... Trimte-mi te rog un PM daca nu se poate spune public!
Alin - SV "Ca ale Mele sint toate fiarele pamintului,..." Psalmul 49:11
Re: ce mai vezi pe net3287 membri...Pai cu astia legalizam si prostitutia sau dreptul la arme...
Cine v-o mai da parola pe forumul nostru... Am spus si repet, de acum incolo in subiecte care privesc legalizarea soimaritului si protectia pasarilor de prada, voi vorbi direct la telefon cu cei din asociatie, iar cu Andrei pe mail, din cauza distantei. Pentru mine forumul peregrinus este inexistent, din motive mai mult decat evidente. Nu mai pupa nimeni informatii acolo ! Romani ! Nu-i uitati !
http://www.experimentulpitesti.org/publ ... o-clipuri/
Re: ce mai vezi pe netBuna Alin ,
n-am mai auzit nimic de tine pe forum in ultimul timp !? Noutatea consta in faptul ca se inregistreaza in continuu membri noi pe forumul Peregrinus , toti extrem de interesati de soimarit , toate bune daca totul nu s-ar face prin usa din dos ... Ma intreb bineinteles care o sa fie urmatorul pas al meseriasilor , demolarea acestuia ? sau se multumesc doar sa ne demonstreze ca pot intra cind vor pe forum - tin sa amintesc aici celor interesati ca un forum se mai poate oricind si sterge ... foarte rusinos mod de actiune !!! - respect si felicitari pentru reusita ... imi aduce aminte de alta actiune pe un alt forum cu o cu totul alta tema... Andrei.
Re: ce mai vezi pe netSalut Andrei!
Pe forumul Peregrinus nu am mai intrat de asta vara de cind s-a schimbat parola, si pentru ca nu stiu noua parola nu am mai avut acces. Insa, imi aduc aminte de pe vremea cind aveam acces ca am facut niste probe inregistrind un user nou (Lulu, mi se pare) si s-a ajuns la concluzia ca inregistrari de useri se pot face o gramada, nu e nici o problema atita timp cit nu este cunoscuta parola de acces pe forum. Daca nu au parola de acces nu pot vedea mesajele, poze, discutii, cu alte cuvinte nu pot vedea nimic. Imi aduc aminte ca am vorbit pe forum cu George si Horatiu despre aceste probe cu inregistarea unui user nou... Eu cred ca se inscriu multi cu user si parola de user, in speranta ca vor primi automat pe mail parola de acces la forum. Dar n-au cum sa o primeasca pentru ca nu se transmite decit voluntar de catre unul din membrii asociatiei. Ar mai exista o ipoteza la care trebuie sa va ginditi... Mie mi-a fost spart de hackeri site-ul firmei luna aceasta pentru prima data, si nu o data ci de doua ori la interval de citeva zile. Initial am crezut ca mi-a fost spart site-ul (direct) insa dupa mai multe investigatii am aflat ca a fost spart sistemul de securitate al serverului pe care este gazduit site-ul meu. Prin urmare, fiind spart serverul, accesul la site-urile de pe el a fost liber si uite asa hacker-ii au facut ce au vrut si au modificat o multime de site-uri care erau pe acel server printre care si al meu. Dupa ce s-a refacut securitatea serverului am facut un back-up la site si lucrurile au reintrat in normal. Partea mai putin placuta a fost ca am pierdut ceva informatii ce le urcasem pe site ulterior ultimei copii facute... Ceea ce am vrut sa spun, relatindu-va problemele pe care le-am avut eu recent, este ca ar fi bine sa va ginditi daca nu cumva cineva a spart securitatea site-ului si se fac inregistrari fictive de useri. Recomandarea mea este sa dezactivati posibilitate inregistrarii de useri noi (adica sa inchideti "usa" pentru noi useri), sa-i stergeti pe cei necunoscuti care nu au postat niciodata, si sa schimbati parola de acces pe site. Macar pentru 2-3 luni ar trebui sa schimbati in fiecare saptamina parola. Iar parola ar fi bine sa fie mai complicata (cifre+litere, caractere mari, caractere mici). Ar mai trebui observat cum arata nick-urile userilor... Daca arata asa: "hd2Jkvj5G" foarte probabil sa fie generate de un program pirat (virus). Daca au denumiri mai omenesti, in genul celor pe care le folosim noi, atunci inseamna ca e mai probabil sa fie chiar oameni care s-au inscris... In acest caz se pot vedea adresele lor de mail (de catre admin) si se pot contacta acele persoane in particular pe mail si intrebate cum de s-au inscris si cine le-a spus de forum, modul cum se ajunge la el, etc. Alin - SV "Ca ale Mele sint toate fiarele pamintului,..." Psalmul 49:11
Re: ce mai vezi pe netRevin... Cred ca site-ul Peregrinus este virusat!...
M-am uitat ultimii utilizatori inregistrati; "Ababetagpable, Accelalicailm, dressbrawc, Fowbagoarravy, Frorgodef, GlutsDuslog, Naigmediamego, nonosaito". Astia sint generati de un program dupa parerea mea, nu sint oameni... Trebuie schimbate parolele de securitate ale site-ul!!!...(Nu parola de la forum!) Cit mai repede, apoi urmariti evolutia (ritmul) inregistarilor! Alin - SV P.S. Ca fapt divers, hackerii care mi-au spart mie site-ul erau din Banglades si din Malaiezia!! "Ca ale Mele sint toate fiarele pamintului,..." Psalmul 49:11
Re: ce mai vezi pe netBuna Alin ,
problema este ca s-a intrat in forum , indivizii pot citi , pot face orice , de asemenea noii useri inregistrati sint si ei ca si la tine cu locatii pe tot globul , adrese de mail sint si de magazine online etc. Parola am schimbat-o des in ultimul timp , mai ales dupa ce mi-am dat seama cum sta situatia , actualmente are o compozitie complexa , zic eu greu de identificat , nu ma pricep la meseria asta , dar eu daca as fi hacker si as intra pe un site / forum etc. as integra un mic program care sa-mi citeasca toate parolele nou introduse si atunci n-ar mai avea rost schimbarea acesteia deoarece oricum intru cind vreau pe site-ul respectiv... Sint tare curios ce se urmareste si care este obiectivul acestei spargeri ?! se vrea in acest fel o legalizare a soimaritului ??? Daca doresti pot sa-ti trimit noua parola a forumului , dar nu mai vad rostul deoarece oricum nu mai scrie nimeni nimic pe acolo , si probabil va fi sters , eventual refacut iar noua parola o sa o primeasca doar cei care participa foarte activ la discutiile de pe ambele forumuri , participa de asemenea si in aceasi masura la intilnirile si actiunile asociatiei , se inscrie membru activ in asociatie , plateste cotizatia de rigoare etc. altfel nu se mai da parola la nimeni , asta este situatia ! Andrei.
Re: ce mai vezi pe net
Imi cer scuze !! Am gresit sectiunea . Rog un moderator sa mute "greseala" . Vanatoarea cu pasari si cu arcul ‹ Vanatoarea cu pasari de prada Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti decat iubit pentru ceea ce nu esti...
Re: ce mai vezi pe netAcu am citit si eu ce ai scris referitor la Forum. eu nu sitiu pt ca nu mai am acces de f mult timp pe el. pe asta il urmaresc aproape zilnic dar sunt putine postari si aici iar discutii mai deloc. probabil ca e asa cum spune alin ca s-au spart multe site-uri in ultimul timp. nu cred ca are vre-o legatura cu legalizarea soimaritului. in plus discutiile despre legalizare ar trebui sa nu fie deloc un secret pt ca traim intr-o tara libera si toti avem dreptul de exprimare.
Re: ce mai vezi pe netBuna Erwin ,
nu stiu de situatia altor site-uri , dar te asigur ca al nostru a fost intentionat spart , tot intentionat si in continuu se inregistreaza zilnic noi useri , m-ar interesa scopul acestor actiuni idioate ??? Ieri 16.11.2012 ora 7.10 am avut inregistrati 3287 de membrii! Astazi 17.11.2012 ora 17.30 avem deja 3421 de membrii inregistrati , o diferenta de 134 membrii ! Pina la sfirsitul lunii , daca meseriasii mentin ritmul acesta constant ar trebui sa trecem de 5000 de membrii ...si uite asa in citeva luni am putea constitui poate un eventual partid al soimarilor... ![]() Vrea sa se demonstreze prin aceste actiuni ca se pot inregistra pe forum citi vor si cind vor , doar nu mai are nici un sens toata tevatura asta , este spart si gata. In orice caz persoana care a avut aceasta brilianta idee a mai marcat inca un mare punct in minus pentru viitorul soimaritului romanesc , inca un mare pas inapoi , asta este sigur - poate sa se felicite pentru asta . bravo !!! In ceace priveste discutiile de pe forum , ai dreptate sint putine comparativ cu celelalte forumuri unde obiectul pasiunii este legal , al nostru este inca ilegal si este greu sa porti si numai discutii in jurul subiectului principal tinind cont bineinteles si de principiile forumului prestabilite de comun acord, cunoscute si de tine de altfel . Pe linga faptul ca sintem doar o mina de oameni , mai contribuie si unii destepti cu cite o fapta eroica precum este cea mai sus numita sa ne dezbine si mai mult, ca pina la urma este posibil sa se aleaga doar praful de viitorul soimaritului din tara... Andrei.
Re: ce mai vezi pe netBuna DAC ,
nici o problema , poate ramine si la noi si-l mai postezi inca o data pe sectiunea dorita /corecta ! Andrei.
Re: ce mai vezi pe netbine ar fi daca toti membrii aia ar plati cotizatie. iti dai seama ce fonduri s-ar aduna!
Re: ce mai vezi pe netSalut Andrei!
99,999% din site-uri din lume sint sparte fara vreun motiv anume!!... Doar asa, din ambitia unor tineri IT-isti, pentru a-si demonstra lor sau altora valoarea, priceperea, etc. Restul site-urilor de 0,001% da, sint sparte cu scopuri precise, la comanda, de catre IT-isti angajati. Nu cred ca e cazul forumului Peregrinus sa fi fost spart la comanda, de catre o celula straina de spionaj!... Ca sa afle ce?... Ce mari secrete se discutau pe acel forum?... Pe cine naiba ar interesa opiniile a o mina de oameni legate de legalizarea soimaritului, pareri despre clocitori artificiale, si alte asemenea?... Eu nu am nimic cu nimeni, dar cred ca ar trebui sa inceteze aceasta psihoza paguboasa, acesta paranoia, ca site-ul a fost spart de cineva de pe aici, cu scopuri dusmanoase, ca sa faca vezi Doamne, un mare rau soimaritului romanesc!!... O teorie nefondata, aiuritoare, care tinde sa devina obsesiva!!... (Si chiar presupunind ca niste copchii de pe la noi s-au gindit ei sa faca pe grozavii si au spart site-ul, mai mult ca sigur ca nu scopul de a-i da la temelie soimaritului romanesc au facut asta, ci ca sa se dea smecheri.) Acesta este si motivul pentru care nu am dorit sa mai stiu parola de acces pe forumul privat, atunci cind s-a schimbat asta-vara, pentru ca nu s-a avut incredere in mine!... Par a fi un om dubios? Nu inspir incredere? Atunci, nu multumesc, nu doresc sa fac parte dintr-un cerc privat si sa fiu privit de colegi cu suspiciune!!... Aici, e ca si cu nevasta! Ori ai incredere in ea 100% si-ti vezi linistit de treburile tale, ori nu mai ai, si atunci nu mai e buna de nevasta!... Sa ai incredere incredere in ea, dar numai partial, deja inseamna ca exista o problema de incredere intre voi si atunci aia nu mai e relatie!... Este o pseudo-relatie! In concluzie, parerea mea este ca site-ul peregrinus a fost spart dinafara si fara vreun scop anume. Dovada este si faptul ca daunele sint minore, fara efecte concrete in ceea ce priveste informatiile continute acolo. Recomandarea mea este, asa cum am zis si in mesajele anterioare sa schimbati parolele de securitate ale site-ului. Nu parola de la forum, ci parolele de securitate ale site-ului. Vorbiti cu cel care va creat site-ul sa va schimbe parolele de acces in interiorul site-ului, la structura lui, pentru ca alea au fost sparte. Apoi cereti-i sa introduca pe pagina de inregistrare acel cimp de verificare umana cu litere strimbe, cum este cel de pe site-ul meu, pe care vi-l prezint mai jos: ![]() De ce crezi ca majoritatea site-urilor au un cimp de verificare umana a inregistrarilor? Pentru ca sint programe (eu le zic uneori "roboti") care fac inregistrari fictive automate in continuu pe site-urile nesecurizate. Exista "roboti" care cauta site-urile slab securiazate si le sparg, fara ca macar sa mai lucreze efectiv un hacker la acea spargere! Faceti cum v-am recomandat, vorbiti cu creatorul site-ului sa re-securizeze site-ul si sa introduca acel cimp de verificare cu caractere strimbe si ai sa vezi ca inregistrarile fictive vor inceta. O seara buna, Alin - SV "Ca ale Mele sint toate fiarele pamintului,..." Psalmul 49:11
Înapoi la Vanatoarea cu pasari de prada Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori |
Publicitate
|