| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Moderatori: liviur, george_ciprian86 Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Tocmai mi-a sosit coletul cu:
http://www.cabelas.com/product/Queen-Cu ... l+Products
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?
mai sunt cativa impatimiti... ai vreo schita a design-ului sau eventual o pozitionare a husei? despre ce motor este vorba? ce sidecase-uri are instalate? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?vorbim despre unele posibilitati precum acestea? (ramanand oarecum si in specificatiile legii
- http://www.cyclematetrailers.com/golfclubcarrier.html (autolinx) - http://home.comcast.net/~csiano/rack-bag2.jpg -------------------------------------
E vorba de un Suzuki V-Strom DL 650. Are rackul de bagaje original de la Suzuki si pe el o sa prind in curele o husa de arma de la http://www.*********.ro Husa va veni cumva orizontal in partea stanga. Motocicleta are numai o toba in partea dreapta si in stanga e loc gol. Intra perfect si ajunge la scarita pasagerului. Prinderile vor fi de partile superioare ale rackului, si o curea de partile laterale (va veni sub side case). Varful tevii va fi prins de scarita tot cu o curea. Arma o sa incerc sa o pun in ceva protector inainte de a o baga in husa, ca sa nu se frece si sa pateasca ceva.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Doua chematori Nordik Predator.
![]() R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Beretta silver pigeon I sporting, o sa incerc sa pun si poze. Inca nu am avut mult timp sa ma joc cu ea. I-am luat si catare din fibra rosie (subtire). Cred ca e truglo, dar pe cutie scrie tot Beretta. Am facut tur de forta, azi am luat hartia, am luat arma si am si trecut-o in permis...
Abia astept sa merg in poligon. Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Catare plina!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Zeiss Victory 3-12x56 T* Varipoint #60
![]() Multumiri Tranan. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?@UlissePro
Unde le-ai cumparat?Poti sa ne zici pretul ?Si eu as fii interesat sa le cumpar pe amandoua.Ai putea sa-mi dai si mie pontul? Multumesc.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Nu este nici un secret.
http://www.eshop-rapid.ro/armeriaprasac ... -Chematori Cat sunt de bune, personal nu pot veni cu o opinie, pentru ca nu am iesit in teren sa le testez. Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Am mai pus ceva si la colectia de "romanesti": habar n-am cum s-o fi numit dar e clona AK facuta la Sadu-Gorj.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Astept sa ajung candva in poligon cu ea...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Abia acum am vazut. Impresionant "fier" Vio, sa-l stapanesti sanatos!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Impresionant trebuia pus in ghilimele nu fier
Ce drac' sa fac? Nici sa ma uit la ea nu-mi vine.....cred ca tot virgina o sa ramana multa vreme de acu' inainte.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Ba chiar arata foarte martial...
Foarte tare la ea este baioneta, mai ales ca are si teaca originala. Ce sistem de ochire e ala?
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un red-dot rusesc ce-l am de ceva vreme si statea degeaba. E cam cat o caramida si la dimensiuni si la masa dar are o smecherie - o lentila suplimentara montata pe ocular adauga 2,5x la magnificatie. Numa bun pentru un AK ce sta. Baioneta o aveam de mai multi ani, luata din Canada
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?In ce tara traim, ca pasionat trebuie sa cumperi o baioneta romaneasca din Canada... Iar do-ul ala rusesc vine bine pe arma.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?O pereche de ochelari Revision, extrem de comozi si rezistenti!
http://www.revisionmilitary.com/store/s ... ystem.html
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Sako TRG-S 30-378 Weatherby Magnum
Neagra, urata si suparata si mai si. Nici nu simti reculul cand tragi doar ca, dupa vreo juma de ora, simti ca paralizezi pe dreapta Poze un pic mai incolo....
Citindu-ti postarea am dat de curios un search...pe mine m-a cam speriat ce scrie despre aceasta arma, pe tine nu? Adica cateva cuvinte ce apareau pe forumuri erau "bruises"..."deaf ears"..."violent recoil" Oricum, astept cu nerabdare cateva impresii/poze dupa prima sesiune de tragere. Ah...cu munitia cum ai rezolvat? Ma indoiesc ca se gaseste in Romanica. Si banuiesc ca are un pret foarte piperat Membru ANDA
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?125 E cutia
se aduce la comanda prima sesiune de trageri deja a fost n-am facut poze dupa 375 RUM asta pare mult mai lejer la tras ... numa pare
faina chestia cu paralizia pe dreapta -------------------------------------
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Campul nu era deschis ca era poligon si avea biuta de protectie. Doar 100 m dupa montat luneta, pentru reglaj.
Practic, o sesiune de tragere a insemnat doar cateva cartuse - 5 intr-o zi si 6 in urmatoarea zi
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?La asta ai frana de gura? Dacai ai frana de gura banuiesc ca iti trebuie niste casti zdravene
Membru ANDA
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?eu mi-am luat un aimpoint 9000, o sa pun poze cand il montez pe arma pt ca incep organizatele la mistret pe 13.10.2012
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Am ramas ceva in urma cu actualizarea dar mi-am mai luat:
- o luneta Weaver V3 1-3x20 - un topor Fiskars X17 (excelent pentru despicat; recomand) - un toporas custom made ce mi-a ramas la suflet Membru ANDA
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?O BRNO ZP cal. 16/70, pat englezesc, efectiv "ca si noua", mai putin de o cutie de cartuse trase si "urme" doar de la manevrare la rece.
Pentru cei mai tineri care nu cunosc o arma care a facut deliciul multor posesori cu ceva zeci de ani in urma - juxtapusa cu platini "adevarate", tevi asamblate demibloc din otel Poldi (al doilea ca elasticitate din toate timpurile....adica tevi ce se dilata la foc mai ceva ca over-bore din zilele noastre), triplu-zavor, ejectoare, iute la foc si cu un grupaj aproape ca mai strans decat mi-as fi dorit chiar si pe teava cu soc ~1/2. Plus ca are greutatea ideala pentru calibru si vine la ochi de parca s-a nascut acolo. Mare pacat ca nu se mai fabrica - motivul n-a fost ca au fost arme proaste ci ca au ajuns prea scumpe pentru zilele noastre. O varianta mai "moderna" se face si azi de catre CZ in Turcia. http://s699.beta.photobucket.com/user/v ... ry/zp%2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tevile sunt efectiv oglinda cu toata susceptibilitatea lor cunoscuta pentru rugina - ce se vede in poze sunt urme de "puf" de la "mopul" de curatat.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?S-o stapanesti sanatos Vio, o ama cu ¨caracter¨as spune! Sa te bucuri de ea!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?@Violiv,
În cazul tau, cred că mai potrivit este: S-o meşteresti sănătos!
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|