| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cutitul de vanatoareModeratori: liviur, george_ciprian86 Re: Cutitul de vanatoareL-am facut cu mare greutate din cauza lipsei de timp in ultima vreme, din cauza serviciului si a problemelor administrative de pe fondul de vanatoare.
Cu imperfectiunile de rigoare, cu care v-am obisnuit poate pana acum Lama de 3,96 mm la baza, cu lungimea de 10 cm si latimea de 3 cm la baza, manerul din lemn de nuc foarte vechi, acelasi din care a fost facut Skinnerul, cu lungimea de 12 cm, parta activa a prizei de 10,5 cm, acestea fiind dimensiunile precizate de viitorul utilizator. Materialul lamei este forjat din stabilizator cfr, calit undeva la 58 HRC, valoare de care nu sunt sigur, nu am avut instrument de masurat, iar pila cu marcaj nu o mai am. Lama nu este ascutita inca, asta o voi face abia luni, iar marti va pleca la drum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte. ZEN
Re: Cutitul de vanatoareCe parere aveti despre acest model
![]() Produzione Lama: Italia Lama: in acciaio sinterizzato Vanadis23 a 63HRC Trattamento Lama: Stone Wash Manicatura: G-10 Lunghezza lama: 105mm. Spessore lama: 3.8mm. Lunghezza chiuso: - Lunghezza totale: 220mm. Spessore da chiuso: - Bilanciatura: - Peso: 204g.[url] http://www.coltelleriacollini.it/inters ... 4349NW.jpg[/url]
Re: Cutitul de vanatoareBun.. dar cele facute din acelasi otel de Cristian Soimosan sunt mai frumoase http://myknife.ro/ si la cam acelasi pret daca nu chiar mai ieftin.
Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti decat iubit pentru ceea ce nu esti...
Re: Cutitul de vanatoarehttp://www.myknife.ro/images/product/DSCN3258_1.jpg
Iar asta la mine! Calitate / pret => EXCELENT Iar faptul ca-i facut de unul de-al nostru ma umple de bucurie! Ne lamentam ca nu suntem capabili si ca suntem codasi dar la cumparaturi dam banii la altii! Mai nationalisti baieti, ca nu strica!
Re: Cutitul de vanatoare
Multumesc de info, am sa il contactez ca vad ca are ceva produse frumoase foc.
Re: Cutitul de vanatoaremultumesc pentru recomandari domnilor
am avut o lunga absenta pe acest forum, in special pentru ca am facut o confuzie (de nume), ceea ce imi reprosez si va marturisesc ca imi este putina rusine. azi un prieten ma anuntat ca pe vinatorul am fost laudat..am cautat pe alt forum sa vad, dupa care mi sa explicat diferenta na, acestea fiind spuse (si cenusa fiind lipita de par), revin in postari ca si membru vanator (mai nou) si nu doar ca mester astazi revin cu cateva cutite care le finalizez in cateva ore, iar, cu permisiunea administratorului, am sa pun 2 anunturi la vanzari, aici fiind topic de prezentare oricum, multumesc, a fost o surpriza placuta si un motiv sa redescopar un forum
Re: Cutitul de vanatoareAdministratorul- daca nu cumva il confunzi si pe el- are vreo cateva cutite facute de tine si e multumit de ele
Felicitari, ma bucur ca intre timp te-ai facut vanator.
Re: Cutitul de vanatoareda, am gresit, dar ce sa mai zic acum
"toate sunt verzi" azi noapte am terminat cateva cutite sunt multumit indeosebi de cele din otel stratificat cu miez super gold 2 sper sa va placa si voua ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Cutitul de vanatoareSalut Cristi.
Ultimul postat, Vanadium 23, la ce pret este cutitul si ce dimensiuni are lama? Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Cutitul de vanatoare
salut nu sunt sigur ca este disponibil, clientul care la comandat inca nu a luat o hotarare (iarasi am deviat de la modelul propus...doar stii ca nu le fac fix dupa desen). pretul la cutitele de vanadis facute (mai am 6 bucati) sunt intre 150 si 170 euro, depinde de materialele de maner atasez ce vanadis23 mai am disponibile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Cutitul de vanatoareOff, frumoase le faci! Si bune! Cred ca o sa strang o gramada pana la urma, insa macar am o mangaiere ca nu sunt singurul.
Re: Cutitul de vanatoareStai asa ca sunt ocupat cu armele acum, precum bine stii
Sa vezi cand ajung la capitolul cutite
Re: Cutitul de vanatoareun nou cutit
lama RWL34 de 7 mm grosime maner lemn tisa ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Cutitul de vanatoareNu m-am putut abtine si dintre cutitele de mai sus, unul a ajuns la mine.
Recunosc cinstit ca prezentarea m-a impresionat placut de la bun inceput: ![]() Si spun ca m-a impresionat pentru ca mai cumparasem cutite de la Soimu si putea sa-l trimita asa, pur si simplu. Respectul fata de client e lucru mare in ziua de azi si ma bucur cand il vad la roamani; vorba lui teherau, mai bine raman banii la unul de-al nostru! Inauntru: ![]() Imi plac mult cutitele si am cateva cutite frumoase, insa acesta m-a cucerit din primul moment. In primul rand cromatica era perfecta, poate vi se pare ciudat, insa la mine e deformatie profesionala si daca vad culori distonante imi repugna. Aici totul era in armonie: lama-maner-teaca. Apoi am reusit sa-l vad mai bine si a fost greu sa ma decid ce imi place mai mult: lama sau manerul, sau imi plac in egala masura? ![]() Greu de spus. Ansamblul....opera de arta. Ergonomie perfecta, iti vine sa-l tot scoti din teaca...am taiat cu el vreo 10 coli de hartie din simpla placere. Impecabil. Soimule, jos palaria, asa ceva merita banii, sa astepti cat are mesterul nevoie, in fine, orice sacrificiu. Am avut un mare noroc consider, ca acest cutit a ajuns la mine. Marturisesc e drept ca am oftat si dupa cele care au ajuns la Ulisse Pro. Constanteanul asta nu are gusturi rele de loc
Re: Cutitul de vanatoareMultumesc
Sa il stapanesti si pe asta sanatos si sa ne auzim numai de bine, sa ne laudam cu noi achizitii de la maestrul Soimosan cat mai des. Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Cutitul de vanatoareSă jupuiti şi să tranşati sănătoşi!
Re: Cutitul de vanatoareAm primit si eu 2 bucati azi de la mester faurar Şoimoşan.. ce pot sa zic ... las imaginile sa vorbeasca.... Vanadis 23 si un S90V. taie brici... dar se putea acorada mai multa atentie la finisaje.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Cutitul de vanatoarecate o zgarietura mai imi scapa, am probleme cu lumina in atelier, dar urmeaza sa se rezolve si asta, o renovare si un alt sistem de iluminare
despre cum taie...sa taie brici nu e nici o scofala...CAT taie brici...aici e tot secretul, iar la ora aceasta, nu cunosc nici un otel care sa le stea in fata la cele doua, CPMS90V si Vanadis23 sa le folosesti cu placere, si cand o sa fie nevoie de o reascutire, il trimiti pe cel care mai are urme de prelucrare, il mai slefuiesc o data, si platesc eu transportul inapoi
Re: Cutitul de vanatoareMie de multe ori tocmai urmele de prelucrare mi se pare ca dau valoare unui cutit, asa se vede clar ca e facut manual, nu industrial, pe banda.
Re: Cutitul de vanatoareAlin ai perfecta dreptate,frumusetea unui cutit facut de Cristi tocmai asta este,mai ales ca nu sant doua la fel.
Re: Cutitul de vanatoarevand 2 cutite de vanatoare unul suedez iar altul norvegian si o uniforma militara nou nouta plus o pereche bocanci militari la cutie si sigilati...relatii la 0768000081
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori |
Publicitate
|