| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Moderatori: liviur, george_ciprian86 Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Blaser R8 luxus cal 8x68s, luneta am pastrat-o pe cea care o aveam, cu montura rapida. Am fost si la poligon si am reglat-o cu RWS KS 11, 7, maine plec la tap si la purcel.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Să o porţi sănătos şi
Huooooo!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Hilux nou, R8 nou....
Oficial ti-e bine, ...!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?
S-o stapanesti sanatos si mult vanat in catare!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Va mulțumesc ! Oficial nu ma pot plange, neoficial, întotdeauna e loc de mai bine.
@Teharau- astept sa vad "utilajul" care ti-l iei si sa vad cu ce-l dotezi... Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Uşor, că e timp...
Am apartament în renovare, copil cu bac +admitere, nevasta permanent... Pentru plăceri personale... când o fi timp!
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Ultimele achizitii:
- o chematoare multisound24; - o camera Bushnell Trophy Camera Camo; - Un driling Membru ANDA
Ia sa-l vedem si noi. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Mi-am luat niste izmene impermeabile cu cizma atasata:
http://www.cabelas.com/product/Clothing ... t103926780 Si un bipod: http://www.cabelas.com/product/Caldwell ... l+Products
La bipodul asta ar fi fain sa ne dai un "review" dupa ce-l folosesti o vreme.
Pai review mai fain decat pozele de pe la vanatoarea de vulpi? Aveam deja varianta 9-13''
Greseala mea, am avut impresia ca e destul de inalt sa-l folosesti in picioare. Vroiam sa stiu daca e mai bun decat un monopod sau tripod la trasul din picioare.
Pentru tras din picioare am alt bipod. Asta e bun de tras din genunchi sau din sezut.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Hilux. Nou.
Docter III.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Zeiss Victory 8x45 T RF.
Sight-ul si binoclul le-am luat mai demult un pic, dar nu le-am anuntat si ca sa mearga bine...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Aaaaaaa....
Si castile alea minune. Uitasem!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?@ teharau - sa-l stapanesti sanatos pe hilux !!!
docter - altul ?
Oooo sa le stapanesti sanatos !! Sa intelegem ca au trecut emotiile cu bac-ul si acum oficial iti este bine ... Inca odata felicitari pt achizitii ! Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Merci! Ai bagat-o la treaba? Bravo! Culoare argintiu (nu se vad zgarieturile asa rau). LSD, ca d'asta avea in stoc si aveam urgenta. Vad eu daca face treaba. Daca nu, blocant(i).Vezi ca discutia e la 4x4.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?I-am luat si eu la hilux jante (pe 16") originalele sunt pe 15", dar trebuie sa iau si flanse ca-mi ating in etrierii fata.
Urmeaza niste BF-uri, cred ca Mud Terrain, dar nu sunt foarte convins. Astea care le-am luat aveau cauciucuri (obosite rau) 265x75x16 si nu atingeau, dar cred ca o sa iau de dimensiuni mai mici ca sa nu am surprize. Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?@Liviu: te pregatesti sa poti ajunge la stana aici langa Buzau?
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Culmea e ca la Buzau n-am avut probleme, adica am iesit, cu greu dar am iesit. Dar am ramas suspendat intr-o balta la Branesti... M-am dezbracat, pana la chiloti, cu apa pana la genunchi, si am plecat sa chem wolla sa ma scoata. Partea proasta e ca a ramas si ala cu wolla...dar a luat pamant cu bratul din spate si a pus in balta pana a reusit sa iasa. Si atunci m-am decis sa investesc in niste roti complete.
Nu tin neaparat sa ajung la stana, dar nu vreau sa car porcul in spate pana la drum sau sa chem caruta. Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Eu zic ca daca-ti iei wolla scapi de toate problemele.
...ma gandeam la un mercedes unimog Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Hai sa mutam discutia pe la auto. Parca chiar era rubrica cu caucioace. Trebuie s-o incalt si eu pe-a mea.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Brac sarmos,fetita,6 saptamani.Nebunie!!
Muget,deci exist !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un pic tarziu dar...Luigi Franchi,12/70,over&under,ejectoare,socuri fixe,pat englezesc.
Muget,deci exist !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Vesta tir GT37.
Muget,deci exist !
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori |
Publicitate
|