Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 16 Oct 2025, 12:04

Fazan 2025-2026

Nu mai putin importanta aceasta sectiune - de fapt este painea noastra de toata zilele - a acelora care pot accesa rata , gasca sau sitarul mai rar . Totusi trebuia sa scoatem in evidenta importanta nobila a acelor specii . Va ascultam pe aceste subiecte si va asiguram ca suntem la fel de interesati !

Moderator: Sly_Fox

Fazan 2025-2026

Mesajde Ciprian™ pe 14 Oct 2025, 13:44

Buna ziua dragi colegi, caut si eu coleg cu care sa ies la o vanatoare (fazan in principal) in jurul Bucurestiului. Colegii mei din asociatie sunt mai departe (dpdv geografic si nu prea au chef sa iasa) iar in zona mea nu cunosc vanatori.

Din ce am discutat, se pare ca sunt destui vanatori care cauta colegi pentru grup restrans, asa ca mi-am luat inima in dinti si am scris aici.

Eu locuiesc in zona de nord si caut sa ies din pe unul din pe din apropiere (Tunari, Saftica - in zona de nord etc). Din cate stiu, aceste fonduri apartin de AVPS Lunca.
Daca mai sunt colegi in situatia mea, va rog sa continuati topicul :), asa ne mai cunoastem si noi.

Va multumesc, cu stima!

P.S. Nu vreau sa umplu frigiderul, experienta in sine este partea cea mai frumoasa. O:-)
Ciprian™

Re: Fazan 2025-2026

Mesajde Ghinda pe 15 Oct 2025, 08:08

Sper să găsești!
Au ceva fazan pe acolo.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Re: Fazan 2025-2026

Mesajde Ciprian™ pe 15 Oct 2025, 17:53

Multumesc pentru incurajari :)
Ciprian™

Înapoi la Fazan , potarniche , turturica , in general vanat mic cu pene cu sau fara pasaj