Poze , filme cu mistretiModerator: CCM
135 mesaje • Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Poze , filme cu mistretiIeri mi.am adus acasa printesele ...in urma a doua incrucisari a metisului meu de mistret cu doua femele , una din rasa Duron si una din rasa Bazna , mi.am oprit doua femelute pe care datorita iernii grele le.am tinut la proprietarii femelelor , carora le multumesc si pe aceasta cale pt faptul ca mi le.au tinut mai mult timp ...vi le prezint si dvs !
![]() ![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Poze , filme cu mistretiCe fete au...am nimerit si eu un porc de-asta metis, taman cand umblam dupa mistret. Eram cu luneta pe el si norocul lui - si al meu - a fost ca am tintit la ureche si asa am vazut dracia aia de plastic galben. I-a salvat viata! Asa ca, vedeti, culorile de avertizare gen orange functioneaza si la porci, nu numai la oameni!
![]()
Re: Poze , filme cu mistreti4 mistreti se pot vedea la camera live, ce este interesant ,ca unul dintre ei nu pune piciorul drept din fata jos ,i-l deranjeaza vro bucata de plumb !
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Poze , filme cu mistreti
Mai sunt si in alte parti baieti ''buni''
Re: Poze , filme cu mistretiEu am vazut intr-o seara de era vreo 10 mistreti ...
![]()
Re: Poze , filme cu mistretiMai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Poze , filme cu mistreti@Kristi - Să-ţi trăiască " fetele " , că frumoase sunt
![]() La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Poze , filme cu mistretiSa-ţi aduci aminte la toamnă de mocangeala ăsta, că nu cred că te mai întâlneşti...
![]() Auzi frate, să stea şi la pozat! @Soimu', sigur nu erai la vreun tarc ![]() Hai că azi presimt că postezi dincolo! Huooooo!
daca ma tine cel de sus sanatos...la tarc nu ma duc la vanatoare fondul este FOARTE mare si avea o presiune mare de braconaj, dar in ultimii ani sa rezolvat foarte bine, desi nu perfect. au stat pentru ca mergeam la dibuit... am mers foooarte usor si m-am oprit inainte de a iesi vantul a fost prietenos ceva au simtit...ca s-au zburlit rau, dar nu erau ei siguri ce si cum...asa ca au plecat la trap usor pe carare, cu purceii "inotand " in iarba mare
Re: Poze , filme cu mistretiSoimule, sa-ti recomand pe cineva de la care sa-ti iei un cutit?
Vanator fara cutit, nu prea am vazut... ![]() Faine poze! Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Poze , filme cu mistretiSi cind ii cauti nu iasa nimic.Oricum frumos gest de adevarat vinator
![]() ![]()
Re: Poze , filme cu mistreti20
16 12 22LR 222RemMag 6,5x57 6,5x65 8x57 9,3x62
Re: Poze , filme cu mistretiFrumosi mititeii sa va creasca mari
![]() ![]()
Re: Poze , filme cu mistretiFaină treabă a-ţi făcut Jon, felicitări. Se vede spiritul de gospodar.
Cătări pline să aveţi. La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Poze , filme cu mistreti![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Aline, poza asta am mai pus-o undeva, n-o mai gasesc. Grupa 28 VIP Deva- AJVPS. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Poze , filme cu mistreti![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Pe domnul asta il vad si la tv. destul de des, la vanatoare in toata lumea. Stie cineva sa ne spuna cate ceva despre el ??? MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Poze , filme cu mistretiArchie Nesbitt ,vanator cu arcul si nu numai , a vanat cam tot ce se poate , elefant , leu , hipo, inclusiv capra neagra . Are niste emisiuni pe PV-TV , sau F&H.
Re: Poze , filme cu mistretiMamaaaaaaa, ce este frate cu dinozaurul ala? Precis a venit de pe la Cernobil.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Poze , filme cu mistreti![]() ![]() Cam 22-24cm.
Re: Poze , filme cu mistreti![]() ![]() Taietura de vier.
Re: Poze , filme cu mistretiFilmat de un coleg ce cauta Sitari si a dat de ceva mai mășcat
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dwM01MThhCY Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Poze , filme cu mistretiPfuuuuu....extraordinar de suspect mistretu' ala !!! Desi sunt ultra-vaccinat antirabic, nu m-as fi apropiat de animalul ala ptr nimic in lume ! Seamana atat de bine cu rabia ceea ce face el. Comportament total anormal!
Traim in Romania si asta ne consuma extrem de mult timp...
Re: Poze , filme cu mistretiSa nu ne grabim cu concluzii.....mai bine decat cu rabia seamana cu un animal de casa (sau de tarc ) si atunci se explica comportamentul "anormal" al porcului !
Cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat imi iubesc mai mult cainii!
Din pacate in sezonul acesta un coleg de grupa a avut o astfel de intalnire cu un vier. Si crede-ma ca ceea ce se vede in imaginile de mai sus e nimic fata de taietura care i-a facut-o lui in gamba piciorului. Si unde mai pui ca dupa ce a lucrat chirurgul aprox o ora la el, sunt inca zone din rana care refuza sa se vandece. Oricum s-a inchis f greu RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
135 mesaje • Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Vanatoare de mistret Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|