Salutare oameni buni!
M-am lămurit! Tot nu îți pasă de reguli.
Moderator
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Apreciere trofeu si varsta.
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Apreciere trofeu si varsta.Salutare oameni buni!
M-am lămurit! Tot nu îți pasă de reguli. Moderator
Re: Apreciere trofeu si varsta.Salut!
Creste in curtea din spatele casei tale? L-ai urmarit si anul trecut sau acum doi ani? Daca nu, ce te face sa crezi ca-l vei mai intalni peste un an sau chiar o luna? Vorbesc serios! Teoria e una si e frumoasa. Practica ne omoara... P.S. nu vanez niciodata "pentru trofeu" dar cand mi s-a intamplat sa-mi iasa in cale n-am zis nu. Culmea, cel mai batran si mai gros vanat de mine a iesit intr-un loc unde nici paznicul nu stia ca are asa ceva. Si nu era paznic doar cu numele, era chiar unul bun si cu drag de fond.
Re: Apreciere trofeu si varsta.Salut!
Mai caută. Moderator
Re: Apreciere trofeu si varsta.Nu ai mai pus tu niște video? Cum că te uiți la ei, dar după că îi și trosnești?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoare de caprior Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 120 vizitatori |
Publicitate
|