Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 19 Ian 2022, 13:15

Diverse mâncăruri

Nu exista vanator care sa nu vrea sa si guste din bucate . Retetele sunt diverse , una mai gustoasa ca alta , de aceea va invitam sa ne impartasiti din experienta Dvs culinara .

Re: Diverse mâncăruri

Mesajde popaliviu pe 12 Noi 2021, 13:51

Mușchi de țap afumat. I-am ținut 1 zi și o noapte în vin roșu, sare, piper, usturoi. După i-am scurs și uscat la temperatura camerei 1zi și i-am pus la afumat vreo 3-4 ore. Mai bine era dacă îi afumam la rece, dar deocamdată nu am afumătoare bună. I-am ținut într-un butoi :D după care vreo 10 zile au stat atârnați la loc uscat. Trebuia să îi sărez puțin mai mult, dar sunt o delicatesă =p~
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
12, 16, 9mm, .30-06
Avatar utilizator
popaliviu
Veteran
 
Mesaje: 752
Membru din: 10 Ian 2016, 18:13
Locaţie: Salzburg Austria

Re: Diverse mâncăruri

Mesajde popaliviu pe 13 Noi 2021, 14:15

Pieptul de prepeliță este vidat în unt, după care ținut vreo 3-4 ore la 70°C, și prăjit câte 20 secunde pe fiecare parte. E moale că untul.
Rața este crestată pătrățele și prăjită 3-4 minute pe fiecare parte la foc iute, după care 8 minute la 180°C.
Mușchiul de porc este la fel, prăjit la foc iute pe toate 3 părțile, după 8 minute la 180 °C.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
12, 16, 9mm, .30-06
Avatar utilizator
popaliviu
Veteran
 
Mesaje: 752
Membru din: 10 Ian 2016, 18:13
Locaţie: Salzburg Austria

Anterior

Înapoi la Retete culinare vanatoresti

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori

Publicitate