Ce arma lisa,se poate recomanda,unei vanatorite.De preferat semiautomata si usurica.
Pentru vanatoare, la fazani si iepuri.
@vio,un sfat,te rog.
Arma lisa usoaraModerator: liviur
13 mesaje • Pagina 1 din 1
Arma lisa usoaraStimati colegi,
Ce arma lisa,se poate recomanda,unei vanatorite.De preferat semiautomata si usurica. Pentru vanatoare, la fazani si iepuri. @vio,un sfat,te rog. 5,6,.22, 223,6,5 CM, 30.06, .338LM ,9,3, .357 , .38. .45, !
Re: Arma lisa usoaraDaca tragatorul e mai mic de statura atunci nu masa armei jeneaza ci lungimea armei. Semi sunt mai lungi, un pic dezechilibrate in fata si forteaza un pic mana ce sustine arma de uluc. Marele avantaj este ca la astea moderne se poate regla inclinarea patului dupa dorinta.
Mai orice italiana e astazi sub 3 kg asa ca n-ar fi o problema. Eu am luat pentru tata o Franchi Inerziale care are goala ~2700 g si o pot manui si trage cu ea doar cu o singura mana. Merge bine, doboara vanat ca oricare alta si daca nu te arunci la 36 g nici n-o simti cand tragi. Pretul trebe sa fie sub 4000 lei daca o gasesti in magazinele noastre. La 2900 g si 3000 lei exista asta: http://elitehunting.ro/138-flli-pietta-ghibli-gold.html nu e noua dar e mecanica Benelli cap-coada, carcasa "alba", gravuri, lemn frumos, bla-bla ... in stare "ca noua". La dublu bani gasesti Benelli la Arrow. Pe asta: viewtopic.php?f=124&t=14882 tocmai ai scapat-o .....
Re: Arma lisa usoaraCZ upland Ultralight, e bock si are max 2800 grame pe cantar.
Daca ai drum prin Oradea, mergem imprruna la un poligon sa vezi daca iti pica bine. Respecte! www.dronaoradea.ro
Re: Arma lisa usoaraSalutare ! Am o arma MAS cal16 cu tevi lise are in jur de 2.700 kg.Este o arma frantuzeasca realizata la fabrica de arme din Santetiene.Arma este impecabila daca va intereseaza a_mi lasati un mesaj!
Re: Arma lisa usoara@Seby
Bine ai venit printre noi! Nu ti-ai facut cea mai potrivita intrare. Intai pentru ca cei ce au prima postare cu ceva de vandut sunt cam ca praful in ochi pe aici, apoi pentru ca exista rubrica speciala, dedicata, pentru vanzari. Aici, postarea ta ar fi putut prezenta omul, arma cu pricina, o poza-doua, eventual cu arma pe cantar ... Mai incearca o data! P.S. a_mi in textul tau se scrie de fapt imi
Re: Arma lisa usoara''fabrica de arme din Santetiene'' Daca nu o cumpara @mopeka o cumpar eu;o arma produsa la singura fabrica dintr-un oras inexistent trebuie ca valoreaza o gramada.O intrebare,totusi:se poate platii cu bitcoin in numerar?Astept,transfigurat,un raspuns.
PS @mopeka,scuze de off topic si mult succes in gasirea armei potrivite.O intrebare,totusi:in cazul in care nu vrei sa faci cadou arma(asa s-ar justifica achizitia'' in orb'')de ce nu mergi cu doamna/domnisoara la pravalia de fiare sa isi aleaga singura arma,dupa preferinte si potriveala? este in noi
Re: Arma lisa usoaraColegul OVI are mare dreptate.Fiind vorba despre o EA cred ca trebuie avut mare grija la alegerea armei...daca vb despre semi alegerile nu sunt asa multe..recomand un Benelli Duca di Montefeltro in cal 20.O arma superba ,bine echilibrata(cu teava de 26'')..finuta,cu ceva gravuri si cu un lemn superb! greutate -2750g.(cum de altfel cei mai cu experienta au zis mai sus..)
In schimb daca ajungem la juxtapusa sau bock treaba se complica tare! -cu ce conformatie de tevi ii place EI sa traga? -posibilitatile sunt URIASE aici in functie de buget..de la Fabarm cu Elos Black Diamond-2.750g cu teava de 66 cm,Classis 20 English-2.700 tot teava de 66 cm..la Caesar Guerini cu ale lui minuni numite Tempio,Apex,Forum..etc..pana la Magnus Syren (care ei pretind ca are doar 2100 grame!!!!).. -cat de mult va conta imagine armei..etc..? PS:suntem pe forum si impartasim pareri pur personale..asta a fost parerea si gandurile mele..(SUNT FAN ITALIENCE..) Respect.. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Arma lisa usoaraO juxtapusa fina ,cu pat englezesc ... gravuri...grvuri...grvuri..lemn cat.xxx etc.visez si eu.spor la alegere,pareri avem toti.Fuga la magazin cu vanatorita,sa epoleze cu fiecare arma si daca aleaasa este acola sigur ai va sopti ceva.
Re: Arma lisa usoaraAr fi bine sa testeze Dra. si o Verney Carron Sagittaire XS20 are numai 2,6Kg si e foarte frumusica, mai ales acum cu noua reglementare vis a vis de semi...
"Through Performance to Type"
Re: Arma lisa usoara
Asa e! "EA" trebuie din start directionata cu grija, blandete, convingere catre o arma care-i place "LUI" ... cu speranta ca n-o s-o prea incante vanatoarea si-o sa-si adauge o arma de 20 in rastel. ![]()
Re: Arma lisa usoara
Egoistule!!! Nu te mai saturi de fiare!!! www.dronaoradea.ro
Re: Arma lisa usoarahttp://www.carabina.ro/anunturi/3-arme- ... ontefeltro
Semiautomata calibru 20 Stare Produs: Excelenta 1 000.00 € Contact Nume, Prenume: dragomir Email: Email: gyk_ptg@yahoo.com Telefon: 0765595849 Oras: buzau Tara: romania
Re: Arma lisa usoaraMultumesc tuturor pentru sugestii !
5,6,.22, 223,6,5 CM, 30.06, .338LM ,9,3, .357 , .38. .45, !
13 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 70 vizitatori |
Publicitate
|