| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Beretta Silver Pigeon 1Moderator: liviur
17 mesaje • Pagina 1 din 1
Beretta Silver Pigeon 1Buna seara...am facut comanda de aceasta arma si astazi a sosit la magazin,inca nu a iesit autorizatia de cumparare...am fost am vazuto sivroiam sa va intreb...parca am mai citit dar nu sunt sigur.
Am aramat si am declansat primul foc,iar la al doilea nu a facut nimic...e normal si daca da de ce face asta...am facut asta fara cartus pe teava
Re: Beretta Silver Pigeon 1Servus. Da e normal, al doilea foc se armeaza de la primul, daca ai declansat in gol nu a avut cine sa armeze celalalt foc. Asa stiu, sper sa nu gresesc.
Re: Beretta Silver Pigeon 1Da, am avut arma. E o arma super. Daca tragi in gol ! nu merge decat primul, al doilea il poti trage daca lovesti patul in capat cu podul palmei!!! Daca nu ma insel e sistem de armare inertiala! In practica daca tragi primul al doilea a armat din reculul armei.Vanat in catare!
Re: Beretta Silver Pigeon 1Dupa ce tragi primul foc asiguri si dezasiguri arma si il trage si pe al doilea,incearca.
Re: Beretta Silver Pigeon 1Corect, faci asa:
Dupa ce percutezi prima teava, oricare ar fi aceea, muti butonul de pe siguranta in partea opusa si apesi tragaciul a doua oara.
Re: Beretta Silver Pigeon 1Va multumesc.Asta se itampla numai cand nu are cartus ...presupun ca nu stau de fiecare data cad dau foc sa mut
Re: Beretta Silver Pigeon 1Bineinteles ca e valabil numai pentru percutarea in gol, doar despre asta e vorba in topic.
In varianta cu arma incarcata, mutarea pe cealalta teava se face de catre mecanismul inertial din recul.
Re: Beretta Silver Pigeon 1salut,
cat a costat si de unde ai cumparat-o?
Re: Beretta Silver Pigeon 1Este una la Huntershop in Oradea cred ca e 6800 ceva de genul!
Re: Beretta Silver Pigeon 1Salut,
Te-as felicita si nu prea pentru alegerea facuta. De ce te-as felicita: pentru ca ai cumparat o super arma pe care o vei lasa mostenire la copii si la nepoti, daca ai grija de ea. De ce nu te-as felicita? Pentru ca nu e ok sa cumperi o arma care: - nu sti cum functioneaza - nu sti daca ti se potriveste Patul la Silver Pigeon 1 este drept, facut pentru trasul instictiv. Eu m-am obisnuit greu cu el si asta dupa cateva sute de cartuse trase; l-am vandut tocmai din acest motiv. Spor la tras ! Membru ANDA
Re: Beretta Silver Pigeon 1La toate armele din acest model este patul drept? Eu unul nu am reusit niciodata sa trag cum trebuie cu un asemenea pat, desi in principiu nu am probleme la trasul cu diferite arme de vanatoare.
Am tras intr-o vara la prepelita cu o Beretta Silver Pigeon 1 in calibrul 20, insa nu avea patul drept ci conformatia corecta pentru dreptaci. Sa fii avut patul schimbat, nu stiu. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Beretta Silver Pigeon 1Am auzit de la cineva ca la armele semi automate daca bagi cartuse de diferite gramaje ( de ex: 1x36g , 1x40g, 1x32g etc) se blocheaza si nu-l da afara pe cel tras. Este regula general valabila sau sunt cazuri rare?
Re: Beretta Silver Pigeon 1Acu' nu te supara pe mine, da' de ce sa faci treaba asta?
Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: Beretta Silver Pigeon 1
Povesti! Numai povesti!
Re: Beretta Silver Pigeon 1Foarte rar bag in semi acelasi cartus*3. In general merg pe o combinatie "aproape-mediu-departe" adica alica si gramaj mai mare sau numa alica mai mare in magazie decat pe teava. N-am avut probleme cu niciuna din semi in posesie.
Insa se poate intampla dar nu dependent de ordinea cartuselor ci de cartusul in sine. Semi mai vechi sau mai putin "autoregulatoare" pot sa nu functioneze deloc sau aleator cu unele cartuse. Daca acel cartus e amestecat intre alte doua diferite apare ideea ca se blocheaza daca-i pui cartuse diferite.
Re: Beretta Silver Pigeon 1Am inteles, domnilor. va multumesc pt raspunsuri!
Re: Beretta Silver Pigeon 1Am observat ca sunt 2 variante de silver pigeon, cu lungimea tevii de 71 si 76. care are fi minusurile si plusurile dintre cele 2 variante? cea cu teava de 76 "bate" mai departe?
17 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 90 vizitatori |
Publicitate
|