Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 03 Feb 2026, 05:12

identificare arma lisa

Discutii despre arme lise, munitii, calibre, etc . Multiple compartii intre arme, munitii pentru arme, tipuri de vanat, balistica, samd.

Moderator: liviur

identificare arma lisa

Mesajde Ferodaktyl pe 04 Iul 2017, 19:26

Salut
m-ar putea ajuta cineva sa identific o arma de vanatoare/colectie cu 2 tevi, lisa ? Singura inscriptie de pe teava e O. Klinger Armurier Bucharest, si nu am reusit sa gasesc nimic pe net ... (arma a apartinut tatalui meu, acum e intr-un depozit la pastrare, dar am cateva poze facute cu telefonul). Cel la care am lasat-o spune ca e calibrul 12/2, dar nu are mai multe informatii.
daca e permis, o sa pun si un link cu poze.
Multumesc
Ferodaktyl

Re: identificare arma lisa

Mesajde biriuck pe 04 Iul 2017, 19:31

Posteaza niste poze clare cu marcajele de pe bascula si tevi si poate gasesti ceva ajutor :wink:
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde Ferodaktyl pe 04 Iul 2017, 20:04

Imagine

Imagine

imi pare rau daca sunt putin neclare, le-am facut cu telefonul, iar armele sunt acum la depozit...
Ferodaktyl

Mesajde biriuck pe 05 Iul 2017, 00:26

Trebuie niste poze mai clare si neaparat si de la bascula. De regula sunt o gramada de marcaje in zonele in care se imbina tevile cu patul :wink:
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde Ferodaktyl pe 05 Iul 2017, 09:05

singurul marcaj de sub teava, la imbinare, este seria armei. 43633. Pe teava nu e decat cel care aproape se vede in poza : O Klinger Armurier Bucharest, si cel de deasupra lui, Safety ..... Gun. In rest nu are nici un marcaj, nici pe pat.
Din pacate nu mai sunt in aceeasi locatie cu armele, doar peste o luna mai ajung acolo.
Ferodaktyl

Înapoi la Arme de vanatoare lise