| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Bock neckermann cal.12Moderator: liviur
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Bock neckermann cal.12Va salut dragi colegi,a auzit cineva de acest tip de arma,ma poate lamuri cineva despre performantele iei,am posibilitatea sa o cumpar iar posesorul nu stie mimic despre ea pt ca a primito cadou. Va multumesc
Re: Bock neckermann cal.12Bine ai venit printre noi!
Firma nu este una care fabrica arme ci un fel de super-mall. Vindea de toate, printre care si arme, construite de diverse firme, cu care aveau contract o perioada. Teoretic, s-ar putea afla anul si fabricantul. Practic e foarte greu. In general era vorba de arme de nivel pana in mediu, fara nimic exceptional dar nu stifturi. Niste poze?
Re: Bock neckermann cal.12Buna dimineata,nu am facut poze spre greseala mea multumesc de raspunsul promt,iar daca vrea cineva sa se desparta de un bock de 12,sa-l laude aici si poate batem palma
Re: Bock neckermann cal.12
Buna dimineata, De laudat, ar fi trebuit "sa te lauzi" tu prima data, cine esti, etc.etc - adica o scurta prezentare, parca asa sunt regulile forumului! Daca vrei ceva incepe si cauta prin anunturile forumului si ... poate gasesti!
Re: Bock neckermann cal.12Buna seara,imi cer scuze asa ar fi trebuit sa fac dar cititind toate topicurile despre arme lise am zis sa nu va mai incarc cu informatii.Sunt politist militar Inca nu s-a uscat cerneala pe permis iar bockul va fi prima arma daca mai trebuie detalii le ofer cu drag,bockul va if folosit doar la mistret
Re: Bock neckermann cal.12Care mistreț, nu ai auzit că are pestă?
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Bock neckermann cal.12La noi inca nu a ajuns pesta si speram sa nu ajunga
Re: Bock neckermann cal.12La noi unde?
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Esti culmea d-le! "La ei!" - ce nu intelegi Oricum d-l a intrat cu picioarele pe forum. La ideea de a se prezenta a scris: "Buna seara,imi cer scuze asa ar fi trebuit sa fac dar cititind toate topicurile despre arme lise am zis sa nu va mai incarc cu informatii.Sunt politist militar Inca nu s-a uscat cerneala pe permis iar bockul va fi prima arma daca mai trebuie detalii le ofer cu drag,bockul va if folosit doar la mistret" Putin , prea putin! Si s-a prezentat pe unde a apucat.
Re: Bock neckermann cal.12S-a prezentat omul,scurt si in trei cuvinte a spus totul despre el: "Sunt politist militar"
Ptiu,de abia acum am înțeles și realizez că întrebarea corectă era alta. Reformulez, care noi? Sau care voi? Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Bock neckermann cal.12Câți?
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Prea multi. Mult prea multi.
Re: Bock neckermann cal.12Care vulpe????
...bine ca nu e jandarm, ca ce gaze va luati voi..... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
![]() -------------------------------------
Re: Bock neckermann cal.12Multumesc domnule violin pentru raspunsul la subiect,putem inchide discutia
Putem, dar ar fi pacat… Nu de alta, dar sunt mai multi colegi de forum interesati a cunoaste o arma vanduta de/prin Neckermann, si asa cum spunea si vio mai sus, cateva fotografii ar ajuta sa se lumineze auditoriul -------------------------------------
Re: Bock neckermann cal.12Nu ma pricep, dar cred ca e de bine. Cand e eram eu copil și cineva afirma ca ceva e neckermann, era echivalentul superlativului absolut. marfă, beton sunt echivalente târzii și neaoșe.
Neckermann e altceva...
Re: Bock neckermann cal.12Cam așa îmi aduc aminte și eu din copilărie. Atunci când își lua vreunul vreo jachetă nouă toată lumea exclama "te-ai îmbrăcat după Neckermann". Alții se lăudau că și-au cumpărat mobilă "a la Neckermann" sau cine știe mai ce produse și acesorii. Neckermann depășise statusul de simplu catalog nemțesc de modă, era absolutul, simbolul calității și bunului gust. Totuși de la nădragi croiți în stil nemțesc și până la armă de vânătoare este ceva cale. Răsfoind net-ul am găsit că aceste arme entry level au fost fabricate de către italieni în anii 60-70 (cel mai comun nume găsit fiind Guerini Pintossi sau Lorenzo Guerini), pentru piața germană, printre firmele germane ce le comerciazau fiind și una denumită Neckermann ce oferea spre vânzare articole sportive. Oricum un fel de Cifsan-uri ceva mai șlefuite și cu nume mai răsunător. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 32 vizitatori |
Publicitate
|