Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 02 Dec 2025, 20:24

Fabarm XLR Composite Accuracy

Discutii despre arme lise, munitii, calibre, etc . Multiple compartii intre arme, munitii pentru arme, tipuri de vanat, balistica, samd.

Moderator: liviur

Fabarm XLR Composite Accuracy

Mesajde luchunter pe 01 Dec 2018, 23:12

Buna seara,

As dorii sa achizitionez o arma semiautomata, Fabarm XLR Composite Accuracy. Dupa cum stiti acesta este cu teava Slug 61cm, iar distribuitorii locali nu doresc sa aduca aceasta arma( nu cunosc motivele).
Asadar as dorii sa achizitionez eu aceasta arma, si din cate am citit pe forum, exista colegi care au o astfel de arma.
As avea rugamintea sa-mi spuneti, daca a cumparat cineva acesta arma ''pe cont propriu'',cum a procedat, si ce acte sunt necesare.

Cu respect!
luchunter
luchunter
Nou membru

Re: Fabarm XLR Composite Accuracy

Mesajde violiv pe 02 Dec 2018, 18:59

Intai trebe sa gasesti pe cineva dispus sa o aduca sau pe cineva afara dispus sa o importe.

Cum mare parte din semi lise de azi ofera performante absolut superpozabile la preturi concurente, o solutie ar fi sa te orientezi catre ceva ce exista deja in magazine.
violiv
Veteran

Locaţie: Constanta

Mesajde violiv pe 02 Dec 2018, 19:02

De ex. Arrow are in oferta Winchester SX3 pentru care ofera separat si teava de 60 cm pentru unice.
Un magazin din B are o Beretta ES100 impecabila, dotata cu o teava de schimb scurta si cu ghinturi.
Etc.
violiv
Veteran

Locaţie: Constanta

Mesajde luchunter pe 03 Dec 2018, 17:36

Multumesc Violiv, raman totusi pe Fabarm, nu este graba mare.
Am gasit astazi aceasta arma la vecinii nostri bulgari, nu am reusit sa schimb limba siteului pentru a vedea intr adevar daca o au pe stoc, cat de greu ar fi sa o cumpar de acolo?
luchunter
Nou membru

Mesajde CALUTUL pe 03 Dec 2018, 22:00

Dupa cate stiu si sper sa nu gresesc, dupa ce obtii ,,certificatul de transfer pentru arme de foc,, de la politie, certificat pe care il obtii in baza datelor de identificare ale armei pe care vrei sa o cumperi - serie si numar {eventual o factura proforma}, va trebui sa mergi la Sofia, unde ar exista singurul birou de politie care in baza actelor romanesti, traduse autorizat, iti va elibera dupa o anumita perioada{????}, o autorizatie, pe numele tau, cu care vei putea cumpara arma din magazin. Si dupa toate aceste ,,nimicuri,, , datorita faptului ca sunt si ei in UE, s-ar putea sa te lovesti de refuzul vanzatorului din magazin de a-ti da arma sa o transporti tu pe teritoriul Bg. si sa iti mai ceara ceva bani pentru a ti-o trimite el prin transportator autorizat la un armurier autorizat din Ro., de unde tu sa o ridici.
CALUTUL
Membru important

Înapoi la Arme de vanatoare lise