Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Reglaj red dot pe lisa pentru goană la colțosModerator: liviur
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Reglaj red dot pe lisa pentru goană la colțosRog sa-mi recomandați pe cineva de la poligonul Iosif Sarbu din Băneasa care ar avea amabilitatea sa îmi regleze red dot-ul pe o lisa semiautomata beretta 1301 comp. Va mulțumesc anticipat pentru indrumare. Eventual un nr de contact...
Re: Reglaj red dot pe lisa pentru goană la colțosCumperi de la Amis online dispozitiv reglare luneta cu laser. Este un cartus fals cu laser care se introduce in camera cartusului. Reglezi in 3 minute.
Re: Reglaj red dot pe lisa pentru goană la colțos
![]() ![]() Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Reglaj red dot pe lisa pentru goană la colțos@Yoghi.
Lucrează acolo, cu pușcoace. Ală cu laserul lasă la alții. Este bun doar cât să permită să ai glonțul pe un A4 și nu te mai chinui cu multe cartușe arse. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Reglaj red dot pe lisa pentru goană la colțosO lavetă, o menghina mică cu prindere de masă prin șurub și un tub cartuș gol, căruia îi scoți capsa.
Scoți țeava armei, înfășori cu laveta/prosopul partea tubulară de fixarea a țevii pe uluc (ma refer la acea parte de sub țeava armei) și o prinzi usor în menghină. Strângerea în menghină ar fi bine să o faci pe capetele acelei părți tubulare și nu din lateral, și nu strânge prea voinicește. Cât să stea fixa. Dacă ai ajuns aici, introdu tubul în țeavă, asigurate că între tine și un perete sau o țintă mai mare ai o distanță între minim 5 și maxim 10 m, apoi du punctul roșu până îl vezi pe gaura capsei din tub și gata! Nu te aștepta ca precizia lisei să fie de nivelul carabinei. Un grupaj foarte bun la 30 m ar fi un diametru de 15 cm, dar ..., va fi greu de obținut constant. Eu am folosit red dot pe lisă în două partide de vânătoare, la vânat mic, apoi am renunțat. Mă întârzia foarte mult în darea focului iar vânatul era aproape imposibil de consumat. Doi fazani nici nu i-am mai putut lua, au sărit și mațele din ei. Probabil că un red dot mai actual, de la Aimpoint, este o soluție viabilă pentru lisă. Utilizez red dot pe carabina, și sunt forte mulțumit de el! Pe lisă, fie ea si utilizată la vânat mare, nu prea îi vad rostul, acum, după ce l-am încercat ![]()
Re: Reglaj red dot pe lisa pentru goană la colțosCum bre 15cm la 30m
Pt Alice e prea putin Iar pt breneke e prea mult Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Reglaj red dot pe lisa pentru goană la colțos@yoghi cum fac sa dau de tine dacă ai timpul necesar sa te ocupi de armă?
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori |
Publicitate
|