Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 23 Apr 2026, 03:01

Sunt incepator si vreau sa imi iau un "bock" nou...sugestii?

Discutii despre arme lise, munitii, calibre, etc . Multiple compartii intre arme, munitii pentru arme, tipuri de vanat, balistica, samd.

Moderator: liviur

Re: Sunt incepator si vreau sa imi iau un "bock" nou...sugestii?

Mesajde cybelle pe 09 Noi 2008, 17:57

care-i grig ala cu morcovu' infipt in dos[cu tot cu iepure] :lol: :lol: de pa celalalt forum...
ca multa lume sufera de ea....IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI
macar sa stim ce recomandari are.
nu te sfii sa zici..e forum public...si daca nu-i comvine..asta e sa se impace cu ideea..
acum dupa ce am scris mi-am dat seama de mare le off.. al nostru.. :roll: :oops: :oops:

revenind.
sa uzeze arma sanatos..
si asa aive parte numai de bucurii alaturi de ea..SI DE NOI[ASTA DACA SE POATE] :D :lol: :D :)

RESPECT
Vand carti de gramatica. E ieftine...
cybelle
Veteran

Locaţie: Magurele

Mesajde grigguti pe 09 Noi 2008, 22:58

cybelle scrie:care-i grig ala cu morcovu' infipt in dos[cu tot cu iepure] :lol: :lol: de pa celalalt forum...
ca multa lume sufera de ea....IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI
macar sa stim ce recomandari are.
nu te sfii sa zici..e forum public...si daca nu-i comvine..asta e sa se impace cu ideea..
acum dupa ce am scris mi-am dat seama de mare le off.. al nostru.. :roll: :oops: :oops:

revenind.
sa uzeze arma sanatos..
si asa aive parte numai de bucurii alaturi de ea..SI DE NOI[ASTA DACA SE POATE] :D :lol: :D :)

RESPECT

mai imi pare rau ca nu mai gasesc topicul, dar poate ne ajuta danut nitel ...
grigguti
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde alinboboc pe 10 Noi 2008, 11:05

[quote="grigguti"][quote="cybelle"]dane..jur ca am vrut sa zic 15 sute... da am zis sa nu exagerez :) :wink:
da auzi..
iar cumpara toata lumea semi..si ..sti ca dupa aceea se intreaba cei ce vad pozele:
ce cauta astia CU MITRALIERELE ale in padure..??? :lol: :lol: :wink:

respect[/quo

acum vreo doua saptamani, citeam pe vinatoare.ro cum un tip cu ceva bine infipt in ... partile ascunse ale corpului, il lua pe dan la rost ca sa nu mai indrume "bobocii" si sa-i lase sa-si aleaga singuri armele. sau mai bine zis sa-l lase sa-i convinga sa cumpere de la el (tipul avea magazin), daca stai nitel si te uiti pe internet, fiecare isi vinde marfa cum stie mai bine, insa unul dezinteresat (cam asa ca dan) nu mai gasesti, cati si-au luat arme in urma recomandarilor lui Dan (printre care si eu, si alin boboc si cybelle daca nu ma insel)? si la ce preturi? ca daca te duci la orice magazin din bucuresti le gasesti cu cel putin 300 euro mai scumpe. sau mai dai de cate unii cam asa ca Selaru, despre care stim ce recomandari face ...[/quote]

Robert, daca ai putea sa-i gasesti un "defect" vanatorului dibaci, acela ar fi sufletul, are un suflet prea mare pentru tot ce se intampla in ziua de astazi; spui de preturi " cu cel putin 300 euro mai scumpe", sa fii tu sanatos, baietii cumpara de unde ai luat tu arma si eu si multi altii, adaugand cel putin 50% (iar apoi vorbim de prevederi legale , de nationalism etc)
A si sa nu uit, Dan," in magazinul de arme" pe care chipurile l-ar avea, :lol: o sa aibe si cartuse la pret de pret, sa te tii atunci controale pe capul lui. :lol:
alinboboc
Veteran

Locaţie: bucuresti

Anterior

Înapoi la Arme de vanatoare lise