[quote="grigguti"][quote="cybelle"]dane..jur ca am vrut sa zic 15 sute... da am zis sa nu exagerez
da auzi..
iar cumpara toata lumea semi..si ..sti ca dupa aceea se intreaba cei ce vad pozele:
ce cauta astia CU MITRALIERELE ale in padure..???
respect[/quo
acum vreo doua saptamani, citeam pe vinatoare.ro cum un tip cu ceva bine infipt in ... partile ascunse ale corpului, il lua pe dan la rost ca sa nu mai indrume "bobocii" si sa-i lase sa-si aleaga singuri armele. sau mai bine zis sa-l lase sa-i convinga sa cumpere de la el (tipul avea magazin), daca stai nitel si te uiti pe internet, fiecare isi vinde marfa cum stie mai bine, insa unul dezinteresat (cam asa ca dan) nu mai gasesti, cati si-au luat arme in urma recomandarilor lui Dan (printre care si eu, si alin boboc si cybelle daca nu ma insel)? si la ce preturi? ca daca te duci la orice magazin din bucuresti le gasesti cu cel putin 300 euro mai scumpe. sau mai dai de cate unii cam asa ca Selaru, despre care stim ce recomandari face ...[/quote]
Robert, daca ai putea sa-i gasesti un "defect" vanatorului dibaci, acela ar fi sufletul, are un suflet prea mare pentru tot ce se intampla in ziua de astazi; spui de preturi " cu cel putin 300 euro mai scumpe", sa fii tu sanatos, baietii cumpara de unde ai luat tu arma si eu si multi altii, adaugand cel putin 50% (iar apoi vorbim de prevederi legale , de nationalism etc)
A si sa nu uit, Dan," in magazinul de arme" pe care chipurile l-ar avea,

o sa aibe si cartuse la pret de pret, sa te tii atunci controale pe capul lui.