Numai bine
Armele ForumistilorModerator: liviur Re: Armele ForumistilorCat de iute sper sa pot da un review si niste photos despre un Blaser F3!
![]() Numai bine R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Armele ForumistilorBaikal MP 153 12/76
Zastava M70 in cal. 30.06 cu Hawke Endurance 30 1.5-6 x 42 Si sper in curnad un bock Rizzini Omnium 17/76 Membru ANDA
Re: Armele ForumistilorExcelenta optiunea cu Rizzini Omnium , abia astept sa ti-l iei...nu uita sa scrii atunci la topicul dedicat!
Re: Armele ForumistilorCrăciune, Să-l ai cît mai curând ![]() ![]() La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Armele ForumistilorCe dracu sa fac ca mi-am pierdut o piesa la semiautomata ? Arma este o Beretta A300. Acu' , in plin sezon !
![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Armele ForumistilorEsti de belea parca ai zice ca ai uitat caciula la scoala
![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Armele Forumistilor
Cum fratele meu17/76 ![]() este in noi
Re: Armele ForumistilorBaikal MP 153 12/76
Stiu ca in rai e mai bine, dar in iad sunt mai multi prieteni!
Re: Armele ForumistilorBreda 12x70
SireArms 12x70 UAG 5.6 hornet AC Shadow 1000, 5.5 CZ 83 cu bila Si sper la o carabina 30.06 sau ceva apropiat cat mai curand.
Re: Armele ForumistilorAm cautat mult timp pe net, in magazine o Merkel.... SH nu prea se gasesc in Portugalia, sau sint la un pret nebun.... Noua nu doream... Dar in sfirsit am gasit una SH, are la 5-7 ani, nici stapinul nu prea tine minte, la 1400 euro.
![]() ![]() ![]() Am scos-o ieri la talere, 19 din 25, 17 la primul foc, cu al doilea e aproape imposibil sa dai in talere ![]() Acum ramine sa dau comanda de o pereche de tevi 4*/2* sau 5*/3* ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele ForumistilorBaikal mp 153 12/76
![]() Zabala Hermanos 12/76 ![]() IZH 18 30.06 ![]()
Re: Armele ForumistilorAstazi le-am scos toate din safeu... o curatenioe generala... imi ridea sufletul de bucurie !!!!
![]() ![]() ![]() MP 153 cal 12 Rota Luciano cal .410 M Robust St.Etiene cal 12 AYA cal 12 Simson Suhl cal 12 ZB BRNO cal 12 TOZ 54 cal12 Merkel 40E cal 12 Victor Sarasqueta DW-E cal 12 Pietro Beretta S57EL cal 12 Browning BAR II cal 308 Win ZB BRNO cal 9.3x74/9.3x74 Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele ForumistilorFrumoasa si impresionanta colectie,Eugeniu.Sa o stapanesti sanatos si sa-ti aduca multe satisfactii.Insa,am numarat eu bine sau ma insel?Ai treisprezece arme?In cazul asta trebuie sa mai achizitionezi cel putin una...
![]() ![]() Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Armele ForumistilorPai mai am 2 AC, Diana Mod 48 si o Norica Maveric Gold
![]() ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele ForumistilorLa descriere lipsea CZ 550 LUX FS cal 30.06, si pe foto cum am zis lipseau cele 2 AC si Savage cal .22
![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele Forumistilor
Multumesc. Acum incerc sa aflu si anul in care a fost produsa - din ce investigatii am facut se pare ca este inainte de 1911. Am gasit pe net o informatie prin care date efabricatiei sunt pe teava, dar ar trebui sa dau patul jos, ceea ce nu cred ca este o idee prea buna. http://www.chuckhawks.com/m-s_carbine.htm - ceva indicii.
Re: Armele Forumistilorij 27 bock 12/70 ,zh 321 16/70, m suhl 12/70
Re: Armele ForumistilorIj --12/70--1977
ij --Mp 153-12/76 ij --43 16/70-1950 cred ![]() ij--27-2076M Browning Eurobolt II Std--3006
Re: Armele ForumistilorIj-ul 43 nu poate fi din anii '50 pentru ca acest model a inceput sa se produca mult mai tarziu.
Re: Armele Forumistilornici cel de la care a-m lua-to nu a stiut prea bine acest lucru,a fost la vanzare aici pe forum,anul trecut.
Re: Armele ForumistilorVa salut,
bock CZ Mallard 12/76 si Steyr Mannlicher clasic 30-06 cu luneta zeiss clasic diavary 2,5-10 x 50 iluminata, in curand sper la o carabina in calibrul 8 x 68 Numai bine, Liviu R Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Armele ForumistilorVa salut!
Prima mea arma, cumparata ieri! Baikal Bock MP 27 EM 1C 12/76 ![]() image uploading ![]() upload gif ![]() upload gif ![]() upload gif
Re: Armele ForumistilorCatare plina !
Re: Armele Forumistilorcatare plina si la cat mai multe!
Re: Armele ForumistilorMultumesc pt urari!
Sa ne vedem sanatosi in teren! Numai bine!
Re: Armele ForumistilorSa bubui sanatos cu rusoaica ta, dar numai in conditii de maxima securitate!!!
![]() Stu
Re: Armele Forumistilorij deci bock 12/76 socuri mobile ejectoare si desigur 2 tragace
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 59 vizitatori |
Publicitate
|