| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
FABARM-GUERINIModerator: liviur
133 mesaje • Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: FABARM-GUERINIDespre arme:m-a impresionat grupajul lui FABARM.munitia RC pt.talere,28gr.2.4 mm f.buna.ARMELE Caesare Guerini influienta ca forma la pat englezeasca.cam scumpe.mult aur pe ele,in rest ca tehnologie de fabricatie,materiale folosite de calitate superioara.Eu personal posed o arma Sabatti alpen eagle care arata la fel de bine ,functioneaza impecabil,dar costa firesc in jur de 1500 e.
NU SEAMANA CU NIMIC
Re: FABARM-GUERINI
Mie mi-au placut in mod deosebit armele Guerini.Semiautomatele inertiale fiind preferatele mele. Mi-au placut atat ca aspect(Gladius arata minunat)cat si ca tehnologie.Sunt foarte usoare dar bine echilibrate. La demonstratia de grupaj nu stiu daca s-au folosit semi sau alt model dar armele Guerini au grupat mai mult decat excelent fata de celelalte din test,din care una,daca imi aduc aminte bine era o Beretta. Vorbesc de testul de duminica. Cu *** au introdus 47 de alice in tinta iar cu ** au bagat 50,fata de 25 si respectiv 34 cu celelalte arme,asta daca nu m-a lasat memoria.. Oricum impresionant. Armele sporting prezentate arata bine,probabil ca sunt si bune dar eu nu m-am impacat de loc cu ele.Ma rog,cu cea cu care am tras eu.Probabil ca nu sunt nici obisnuit cu sina putin mai ridicata de la aceste arme fata de sina clasica de la smiautomatele de vanatoare. Despre armele Fabarm nu prea am ce sa comentez,avand ocazia mai des sa ma joc cu una,unul din prietenii mei avand o semi de la aceasta firma.Suzpriza mi-a facut-o acea semi compozit cu teava de 91 cm si care ma asteptam sa fie de o tona dar spre surprinderea mea era chiar usoara pentru cat stalp de telegraf era. Nu spun ca preturile ar fi mai sau mici,nu-mi dau seama cat ar ajunge pretul de fabricatie a unei astfel de arme Guerini. Spun doar ca e pacat ca unii romani sunt prea saraci sa-si permita cu usurinta astfel de arme.
Re: FABARM-GUERINIBuna ziua.
Sincer imi pare rau sa vad cum se vorbeste despre noi pe acest forum. Sunt sigur ca nu cunoasteti faptul ca special pentru evenimentul Guerini, poligonul A. Salceanu a investit in echipamente si accesorii o suma extrem de mare pentru vremurile si cererea din acest moment.Singurul beneficiu real a fost asocierea poligonului cu acesti oameni minunati (Dan, Riccardo, Guerini & Stuff) fata de care am facut promisiunea ca poligonul sa se prezinte la standarde internationale. Din aceasta perspectiva, titlul de speculanti este fortat si zic eu, nemeritat. Intelegerea cu Dan si Riccardo a fost ca dupa ce se consuma seria de 4 cartuse+talere gratuite, oricine doreste sa traga, o va putea face in urmatorul mod: cartuse+arma din partea Guerini gratis, mansa de talere (25) contra cost. Pretul de 35 lei/mansa este pretul pe care doar membrii CTS Tunari il platesc in mod uzual. Tragatorii ocazionali au o cota mai mare. Mansa de talere cuprinde lansarea a 25 de tinte. Deoarece acum folosim cel mai performant sistem de automatizare din lume (identic cu cel de la J.O. Londra 2012), acesta, pe langa avantajele evidente, stie sa numere. Cand ajunge la 25 se opreste si se reseteaza. Daca un taler este NO-BIRD, adica spart sau neregulamentar in zbor, exista posibilitatea de a repeta, din programarea soft, de maxim 3 ori pe mansa.Asa este in orice poligon din lume unde exista automatizare. Ratiunea este simpla: poti trage de unul singur, fara supravegherea cuiva, dar nu poti sa fraudezi dand masina de prea multe ori inapoi. Acestea sunt faptele, daca cineva v-a indrumat in alt fel, ne pare sincer rau. Probabil, a gresit fara intentie. Poate cineva s-a plictisit urmarind evolutia echipei Guerini, dar nu putem sa spunem decat ca o astfel de demonstratie este greu de vazut pe la noi. Personal, am strabatut distante apreciabile, doar pentru simpla placere de a vedea valoare adevarata la munca. Daca vin ei la noi, eu o consider onoare. Pentru cei care au ratat proba din weekend, o posibila veste buna, poate fi hotararea noastra de a colabora cu Dan si Riccardo in deschiderea unui punct de vanzare si prezentare la poligon. Daca lucrurile vor prinde contur, va vom oferi posibilitatea de a testa armele inainte de achizitie precum si servicii personalizate conexe. Conducerea si angajatii poligonului A.Salceanu depun eforturi constante pentru ca dumneavoastra sa fiti in permanenta tratati corespunzator asteptarilor. Remarcile dumneavoastra, daca nu sunt agresive sau tendentioase, reprezinta pentru noi o sursa de inspiratie atunci cand ne configuram oferta. P.S. Pentru domnul din Husi - langa oras, un domn M.Vasile, a construit in urma cu multa vreme un poligon.Am un sentiment bun sa stiu ca am ajutat un pic la aparitia lui. M-as bucura sa stiu ca exista in continuare si ca va petreceti cu placere timpul acolo.Nu toti cei de pe aici speculeaza, unii mai ajuta cand au pentru cine. Cu stima, echipa CTS Tunari - poligonul A.Salceanu, Joita.
Asta da initiativa! Cred ca este unul din cei mai importanti pasi spre o normalitate in vanzarea de arme si accesorii de la eliminarea accizelor incoace. Sper sa se concretizeze. P.S. N-am ajuns din varii motive ce tineau in special de timp dar si pentru faptul ca nu agreez manifestari in care foarte multa lume e prezenta - pana la urma cineva tot e nemultumit. Prefer in cadru mai restrans.
Re: FABARM-GUERINIsunt deacord 100% cu ce spune Directoru poligonului, daca a fost ceva probleme sigur nu au fost intentionale. si sigur la urmatoare eveniment nu sa va mai intempla, si cu nuo sistem de automatizare pe care am avut onoare sa o testam si merge foarte bine, poate sa ieftineste si pret la mansa.
pentru punct de vanzare in poligon a fost o idea discusa pe 2 piciori dar este foarte interesant si sigur o sa portam discutie inainte.
Aici intervin si a repet: 25 de cartuseeee!!!! Si am intrebat de 3 ori pe domnul care a facut programarile. Iar cand am intrat pe poligon domnul instructor mi-a spus: "ia-ti o cutie de cartuse si hai!"
Nu am contestat asta. Si am si specificat ca poligonul are tot ce ii trebuie si e foarte frumos. Dar domnilor... ni s-a aruncat din patru masini (trebuiau sa fie cinci dar masina 3 arunca numai talere sparte si mi s-a spus sa aleg alta. (o mica paranteza: chiar la aia voiam sa trag ca arunca talere perpendicular pe directia de tragere si arunca cel mai incet, restul erau putin cam rapide pentru mine care sunt incepator) Specificatiile au fost de la inceput: "nu se vor arunca din masina 1 si 2" Deci sunt intru-totul de acord ca aveti un poligon excelent, dar nu imi bagati mie pe gat ca am tras o mansa de 25 de talere cu sistemul dvs. performant ca nu e asa. Am tras 25 de cartuse din masini care aruncau talere la comanda activata de instructor si fara nici o numaratoare electronica si fara nici un punctaj. Asta e purul adevar.
Sper sa nu considerati remarcile mele ca fiind tendentioase. Mi-am prezentat o nemultumire si ar trebui sa investigati putin inainte de a posta. Ceva de genul "hai sa ne uitam pe filmari (ca presupun ca aveti si filmari de la camere de securitate) sa vedem daca omul ala are dreptate. Ca si poligon nu pot sa spun decat de bine. Si daca va uitati si la alte postari o sa vedeti ca mai aveti probleme de "comunicare" cu vizitatorii. PS: sper ca data viitore cand vin nu o sa fiu trimis acasa de la poarta
Re: FABARM-GUERINIEu am pozele de la testul de grupaj de sambata:
Fabarm XLR (sunt mai multe alice decat a scris Dibaciul ![]() Guerini semiautomata: ![]() Guerini sporting (cred ca modelul Summit): ![]() Winchester SX3: ![]() Benelli SBE: ![]() Impresii de la fata locului (am fost doar sambata): 1. fain tare ca ne-am putut uita de aproape la arme. Am inteles si de ce erau incuiate, la cati eram a fost cea mai buna decizie. Armele Guerini foarte foarte bine lucrate. Cele de sporting cred ca intr-adevar sunt o clasa peste Fabarm. 2. Toti cei implicati au fost foarte amabili si serviabili 3. As repeta oricand experienta. Thx Ricardo & Dibaciule si sa ne mai invitati si alta data! Pentru cei de la poligonul Joita: sa stiti ca intotdeauna conteaza foarte mult modul in care comunicati cu clientii dvs. Unora dintre noi o atitudine superioara fara niciun motiv intemeiat nu prea ne pica bine
Re: FABARM-GUERINIThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: FABARM-GUERINIMultumesc pentru poze, intradevar la Fabarm XLr numarat acuma sunt cel putin 31 de alice fata din cele 28 numarate acolo, crad ca cauza din gresala a fost emotie, caldura si graba.
cartuse folosite pentru proba sunt RC3 cu 36gr , alice 3,1 mm (Nr 4) si toate armele au avut pe ele socuri M (5/10, ***), tinta la 25m multe persoane in curs de acesti 2 ani pe care am introdus pe piata arme Fabarm si Guerini ne au atacat, au spus ca ce vindeam era numai fum, ca diferenta intre grupaje nu era dacat o mica %, au fost comparate cu IJ, au zis ca Ben si Ber erau mult mai bune. acuma asteptam comentarile.
Re: FABARM-GUERINIDa' pozele de la testul de grupaj de dumnica nu le are nimeni?
Re: FABARM-GUERINIcomentariile mele:
- de ce numai 25 m ??? pentru cal 12 cu 36 g ??? - ce dimensiune au tintele ? 40/40 cm cu cerc de 35 sau 30/30 cu cerc de 25 cm ? Un cartus de 36 g cu alica 3,1 are ~200 alice ... 20-30 alice in cerc, mai ales la distanta de 25 m inseamna putin procentual. - s-a tras din mana ? Mai niciun grupaj nu mi se pare centrat pe punctul ochit ... iar unele par chiar margini exterioare, cu foarte putine alice In conditiile astea mi se pare complet needificatoare comparatia. Repetati testul in conditii standard si mai vorbim apoi de aprecieri ... P.S. fosyl meu MP grupa acelasi numar de alice, in aceeasi simensiune a tintei la 35 m si cu alica 3,5 din 36 g
Re: FABARM-GUERINIDear Violiv,
proba la 35 de metri sa face cu full (*), la 30m cu IM (**), si la 25 m cu M (***). asa sa face in Italia la banc de proba si la or ce fabrica de arme pentru proba la grupaje si la penetratie. daca sa pare putin procentual la Fabarm si la Guerini atunci ce spunem de Benelli si Beretta? ca au pus mai putin din 30% la 50% de alice in tinta? si vreu sa precizez ca la toti concurenti i sa dat posibilitate sa traga de 2 ori si chiar uni au si incercat de 2 ori dar rezultate au ramas acelasi. tinta a avut dimensiuni de 30/30 cu cerc de 25 cm. daca arma ta gurupa asa de bine eu sunt dispus sa fac un pariu cu 5.000 de € si sa incercam in toate modalitate pe care vrei tu, la distante care vrei si cu cartuse care vrei. nu ta gandesti cumva la posibilitate ca in Italia sau facut sute si sute de probe? au fost probe si cu o firma care face cele mai bune tevii din lumea adica tevii Velox, si tot am castigat. mai spun odata, disponibl la or ce proba 5000€ pe proba. mai mult vreu sa aspun, lumea care a fost prezent a vezut si diferente de impact, adica cu Guerini si cu Fabarm impacte pe tinta au fost mult mai puternic, asta sa poate vede si de gaure pe tinte daca cineva sa percepe putin.
stiti cumva la ce pret se vor vinde semiautomatele guerini
Re: FABARM-GUERINIStim, d-ar nam fi foarte convinsi ca vrem vrea sati spunem.
Astai viata! Horror..mi-ai stricat ziua de referendum...Gianycule.... Cu igrec! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Dear Aght, Nu , @violiv nu se pricepe...nu putin.... E un biet amator care acum desluseste tainele armelor. Dar te asigur ca orice banc de probe din Italia, ar plati bani grei sa aibe unul ca @violiv ca si consigliere... Sincerly yours, L. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
eu am intrebat nu tiam dat in cap .merci.
Re: FABARM-GUERINIEu ii raspunde-am lui Aght care, desi nu e un nativ in limba romina, parca no mutileaza ca tine.
Tu a-i intrebat, eu nu tiam raspuns cas secretos si nici nu tiam dat in cap. De-ci suntem chit. PS. Scuze ca am pus virgulele , dar mai citesc si altii. Cu doi de ii. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: FABARM-GUERINIImi pare rau sa te contrazic dar nici macar in Italia proba nu se face asa cum spui. Pentru cal. 12 proba se face la 35 m indiferent de socul folosit si se stabileste procentual numarul de alice ajunse in cercul de 75 cm si in cel de 35 cm, desenate pe o coala de 1,1/1,1 m. In mod normal, pe masura ce se strange socul trebe sa obtii un numar mai mare de alice cel putin in cercul mare si e si mai bine daca creste procentul si in cel mic. Daca nu ma crezi, ia orice numar iti pica in mana din Armi e Tiro, de ex., au cel putin o lisa testata si asa e testul. Asa a fost de cand s-a inventat ideea de soc si tot asa se face in orice tara europeana sau peste ocean (40 yarzi distanta, 30 inchi cercul mare, 15 inchi cercul mic).
Pentru calibre mai mici se micsoreaza distanta de tragere. Tot in mod normal, socurile ar trebui sa actioneze cam asa (procent de alice trimise in cercul de 75 cm la 35 m pentru cal. 12): Full Choke: 70% or higher Improved Modified: 65% Modified: 55-60% Skeet No. 2: 55-60% Quarter Choke: 50% Improved Cylinder: 45% Skeet No. 1: 35-40% Cylinder: 35-40% sau Cylinder %40 Skeet 1 %45 Improved Cylinder %50 Light mod %55 Modified %60 Improved Modified %65 Full %70 Extra Full %73 Turkey %75 plus Asta era in mod clasic, in prezent cele mai multe din arme trimit un procent mai mare de alice in cerc cam indiferent de socul folosit, mai ales daca se folosesc cartuse cu bura paharut. Un extra-full sau turkey poate ajunge sa trimita 90% chiar 95% din alice in cerc, mai ales daca si cartusul este de tip long-range si are o bura convenabila pentru asta. Se poate pune linistit inca 10% la fiecare tip de soc fata de lista de mai sus ca sa ajungi la un rezultat considerat corect astazi. Oricum ar fi, un soc 1/2 nu ar trebui sa se poarte nici ca unul cilindric, adica sa trimita sub 50% din alice in tinta dar nici ca unul full, adica sa trimita peste 70% din alice in tinta standard. Cercul central de 35 cm diametru are aproape un sfert din aria cercului mare de 75 cm si ideal, daca grupajul este omogen, ar trebui sa primeasca un sfert din numarul total de alice ajunse in cercul de 75. Acest "ideal" ar trebui sa se intample la un soc de o valoare medie a constrictiei, socurile mai stranse trebuind sa concentreze si mai mult numarul de alice in miezul snopului. Pe masura ce creste distanta fata de gura tevii alicele nu se imprastie de forma unui con ci mai mult ca o palnie, adica raspandirea creste mai mult decat liniar. Totusi, am putea face o aproximatie fara sa gresim prea mult si sa consideram ca tinta de 25 cm diametru la 25 m de gura tevii ar fi echivalenta cu cea standard centrala de 35 cm pusa la 35 m de gura tevii. La cartusul cu care s-a tras, cu cele aproximativ 200 alice in incarcatura, cu soc 1/2, la tinta standard si distanta standard, ar trebui teoretic sa ajunga in cercul de 75 cm ~120 alice adica ~60% din incarcatura, cu limite maxime intre 100 si 140 alice. In cercul central ar trebui sa ajunga un sfert din numarul de alice ajuns in cercul de 75 adica ~30 alice, cu limite intre 25 si 35 alice. Deci, extrapoland la cerc de 25 cm si 25 m de gura tevii ar trebui sa avem o functionare corecta a socului 1/2 daca in tinta au ajuns intre 25 si 35 alice. La distanta de 25 m centrul snopului ar trebui sa fie perfect suprapus pe centrul tintei ori mai in nicio poza grupajul nu este centrat pe tinta - ori problema de ochire, ori problema de aparate de ochire ale armei. Cum tinta a fost foarte mica, ar fi fost edificatoare pozele cu intreaga arie de raspandire, pe care eventual sa putem centra macar mental un cerc suprapus peste centrul grupajului. Nu-i tot aia sa compari un grupaj centrat pe tinta cu o laterala a grupajului, unde alicele sunt mult mai rare. Dupa ce-am numarat toate gaurele din poze a iesit cam asa: Guerini sporting s-a purtat ca un full, cu peste 40 gauri in tinta. Benelli SBE s-a purtat ca un cilindric cu ~20 gauri dar e evident ca e o laterala de grupaj. Restul s-au purtat normal pentru un soc 1/2, cu numar de alice in norma calculata, cu rezerva absentei centrarii snopului pe tinta....chiar si la poza cu Fabarm, unde snopul acopera efectiv doar partea dreapta a tintei. De mentionat ca un soc din gama "largi" de o anume valoare a constrictiei care grupeaza mai multe alice decat norma in tinta nu reprezinta un avantaj. La total inseamna un snop mai concentrat si o deficienta de indicatie a folosirii. Adica, mai pe romaneste, daca am nevoie de un soc jumate, care sa trimita 60% din alice in cercul de 75 cm si sa faca un snop total de peste 1,25 m, ca sa asigur un snop mai larg pentru folosit la distante normale de tragere in conditii mai vitrege de ochire, atunci vreau ca socul sa se comporte asa. Daca grupeaza mai strans nu ma ajuta ci ma incurca. Pentru un grupaj mai strans aleg un soc full. Avand in vedere diferentele de ~10% procent de alice ajunse in tinta intre caracteristicile socurilor consecutive in serie, inseamna ca o arma foarte slaba ar fi la extreme si una perfecta la mijloc - rezulta o diferenta de grupaj intre cea "perfecta" si cea "defecta" chiar de numai cateva procente, adica 5%. Chiar Fabarm se "lauda" cu o imbunatatire a grupajului la soc full de circa 3%, in special la alicele de otel - n-am inventat eu cifrele astea. Batalia intre fabricantii de arme si munitii nu se da la soc jumate ci la full sau extra-full, pe cresterea atat a procentului cat si a omogenitatii snopului trecut printr-o constricitie maximala. Sa faci un soc jumate sa traga 55-60% din alice in tinta au putut si cei de la Cugir. Sa faci un soc full care sa traga aproape 90% din alice in tinta si sa pastreze grupajul omogen si centrat nu-i o chestie la indemana oricui. Ori Fabarm tocmai aici isi sustine suprematia (cu dovezi, e adevarat) pe cand voi ati testat un soc jumate, absolut neconcludent. Eu n-am negat calitatile Fabarm ci am criticat modalitatea de testare, complet aiurita si absolut needificatoare ... poate doar profanii sa arunce un ochi la poze si sa puna botul la asa ceva. Eu nu fac pariuri dar daca tot vrei sa investi ceva atunci am alta propunere: hai sa organizam o alta intalnire, in cadru ceva mai restrans (adica maxim 20 tragatori), cu posibilitatea ca fiecare sa vina cu arma/armele din dotare ca sa avem un numar si o varietate semnificativa pentru comparatie. Alegem doua tipuri de cartuse - putem sa tragem la sorti daca vrei sau le alegi tu, mi-e indiferent - unul cu incarcatura normal si unul cu ceva mai marisor, acelasi diametru al alicei - undeva la 3-3,5 mm sa fie si OK pentru raspandire si usor de numarat. Tragem din pozitie stabila, ochind corect, la coli albe de 1/1 m cu un punct rosu (sau negru, albastru, etc.) in mijloc. Taiem o tinta cercuri 35/75 cm din plastic transparent ca sa ne fie usor s-o suprapunem pe fiecare din coli centrat pe grupaj si sa numaram gaurelele. Putem numara si centrat pe grupaj dar si centrat pe coala ca sa vedem diferentele de centrare a grupajului fata de punctul ochit. 20-25 de arme si ~ 100 focuri trase si numarate - adica doua sorturi de munitie si doua socuri de fiecare arma - o sa ne ia aproape o zi asa ca-i suficient. Pentru testele de penetratie putem folosi si un cronograf (aduc eu si cu ocazia asta rezolvam si dilema basculanta versus semi apropo de pierderea de viteza, energie, etc) dar si tinte reactive ... n-o sa stam sa turnam gelatina decat daca vrei mortis, eu consider ca pet-uri de 1,5-2 l pline cu apa functioneaza perfect - punem sticla in spatele hartiei, numaram alicele ajunse pe sticla, cate au penetrat un perete si cate au mai iesit prin al doilea perete si facem comparatia. Sau mutam sticla la distante din ce in ce mai mari si vedem cine o mai gaureste la 50 m.... Ca sa castige o arma la un astfel de test ar trebui sa castige la toate rubricile.... - procent corect la soc mic, - procent maximal la soc strans, - omogenitate cat mai buna, - penetratie maxima, in plus, mai apare si chestia de manevrabilitate, acces la comenzi, ergonomie, etc. Cu numai 10% din valoarea pariului cred ca acoperim costurile poligonului, munitiei si hartiei si ne mai ramane de-o bere la final. Noi punem mana, drumul, armele si chiar munitia (ca 10 cartuse nu-s o gaura uriasa in buget) tu pune poligonul, hartia si armele pe care le doresti testate. In felul acesta, in conditii cat mai linistite si mai apropiate de standard, putem avea rezultate chiar "pe bune" si n-o sa mai fie niciun fel de comentarii pe langa. Asta daca nu-i credem pe altii mai buni ca noi care au testat deja si au dovedit ca teava tribore si socurile parabolice FULL de la Fabarm SUNT superioare cu 2-3% in fata concurentilor cu tevi cilindrice, overbore sau backbore si socuri cu profil poligonal dar NU depasesc un soc fix bun croit pe o teava buna ce provine de la un fabricant bun. Bine-nteles, daca dorim mortis sa facem un test adevarat, nu o joaca de duminica. Pana atunci imi permit sa am rezerve in privinta oricaror rezultate "aparente", obtinute in conditii cu totul improprii.
Re: FABARM-GUERINIDear Laurul,
nu prea scriu bine limba romana, dar cand tu vorbesti si scri limba italiana caeu vorbesc si scriu limba romana, atunci poti sa dai aer la gura. pe mine nu ma intereseaza cum scri sau cum vorbeti, daca esti din Bucuresti sau din sat taran, eu vorbesc si am respect din toati clienti in acelas mod. Violiv crad ca nu are nevoie de cineva pentru aparare, este foarte perceput si pentru mine este o mare placere daca portam discutie constructive aci. Ciao Riccardo (aght)
Re: FABARM-GUERINIVioliv Sunt incantat pentru ce ai propus, o sa facem acesta proba in septembrie cand este putin mai racoare, nicio problema ma ocup eu de munite de poligon, faciem toate probe su dupa mergem la restaurant si discutam impreuna.
multumesc
Dragul meu Riccardo, in primul rand tin sa te felicit pentru felul cu vorbesti si scrii romaneste. O faci mult mai bine decat multi romani. In al doilea rand.... te-ai inselat..felul in care folosesti limba romana, nu se dorea a fi un atac la tine, ci un avertisment la adresa unor co--nationali de ai mei. In al treilea... nu era vb despre nevoi de aparare, ci despre asezarea valorilor pe fagasul normal in al patrulea.... sunt taran dintr-un sat de pe lanfga Ploiesti...si-s mandru de asta. 5. mi-a parut bine! Spor in toate! Laurentiu cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: FABARM-GUERINIEu am intrebat cat costa o semi guerini daca este pretul bun o cumparam dar vad ca alti colegi sunt invi.
Re: FABARM-GUERINIEu nu-s coleg cu tine...
Mai obo.... mai plicti...ai dreptate...sunt invi... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Nu ti-am cerut tie parerea dupa cate vad esti un pufan nu are rost sa vorbim.te bagi inseama ca [MODERAT] @geany Daca nu pastrezi un ton civilizat,lipsit de invective , promit sa te banez Cu respect @Cristi Va rog sa reveniti cu discutia in topic
Re: FABARM-GUERINIva rog, vorbit de arme si nu de prostie si de gramatica.
pret la semiauto Guerini este intre 1400 si 1600 de €.
Re: FABARM-GUERINIVioliv alte rezultate facute in Italia, imi pare rau dar scrie in limba italiana.
http://www.ilbraccoitaliano.net/forum/s ... p?p=457770
Re: FABARM-GUERINIMultam de inf. in toamna imi iau ori semi sau bock guerini,pana atunci maine am luat benelli m2.cu pat confortech.
Re: FABARM-GUERINI"Pentru cei de la poligonul Joita: sa stiti ca intotdeauna conteaza foarte mult modul in care comunicati cu clientii dvs. Unora dintre noi o atitudine superioara fara niciun motiv intemeiat nu prea ne pica bine
Multumim pentru feedback. De aproximativ 10 ani asteptam un importator de talere care sa ne ofere calitate si pret scazut.Aici se afla o parte importanta din costurile noastre. Incercarea de a aduce singuri a fost neproductiva si costisitoare.Din pacate, folosim ceea ce "arunca" altii, adica loturi cu probleme aduse la noi pe post de bune. Puse pe un plan drept, 7 din 10 sunt ovale.La inceput le "inghiteam" naivi, acum doar le acceptam resemnati, constienti ca "sparturile" sapa in buzunarul nostru. Daca nu am folosi Laporte seria 185, ati fi vazut si mai multe cioburi. Poate cineva se va decide sa-si largeasca portofoliul cu talere, cu toate ca cererea interna este infima. Asteptam aici sau pe adresa poligonului, oricand o oferta noua si buna. Pana atunci suntem la mila unei singure surse. In scurt timp va vom anunta cateva solutii financiare experimentale, coborate catre un minim posibil, evident in conditiile de achizitie si exploatare specifice poligonului nostru. Sper ca acest efort sa fie rasplatit printr-un flux marit de tragatori si ceea ce este proba sa devina permanenta. Daca exista colaborare din partea furnizorului de servicii, dumneavostra prin atitudine si participare puteti sa influentati politica de preturi.Speram sa va vedem la noi cel putin la fel de des pe cat sunteti pe forum, deoarece, din punctul nostru de vedere, implicarea directa este preferabila randurilor scrise. Pentru cei care au intampinat probleme in trecut, mesajul meu este ca serviciile, infrastructura si personalul sunt evolutive, dar este nevoie si de justa dumneavoastra apreciere, formata in mai multe vizite la poligon. Despre atitudinea superioara, va rugam sa precizati concret despre ce este vorba, preferabil in privat, pentru a putea solutiona eficient si rapid. Personal am optat permanent pentru un dialog civilizat si o atitudine respectuoasa, atat aici cat si in poligon. Un imbold semnificativ in dezvoltarea ulteriora a bazei noastre a fost din partea lui Dan si Riccardo, alaturi de care ne-am straduit sa va primim cat mai bine posibil.Daca vor mai fi actiuni de acest fel, sunt sigur ca multe din neajunsuri isi vor gasi rezolvarea. Cu stima, Echipa CTS Tunari - poligonul A. Salceanu, Joita. P.S. Scuze pentru off-topic, daca considerati ca nu este potrivit raspunsul nostru in acest post, va rugam sa ne scuzati.
@geany pe langa tonul civilizat, in cearca te rog sa scrii corect romaneste; nu ne plac analfabetii si agramatii si tindem sa nu-i luam in serios. Asta ca sa intelegi de ce te-a luat Laurul la trei pazeste.
133 mesaje • Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 80 vizitatori |
Publicitate
|