Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 30 Oct 2025, 23:37
|
|
|
Discutii despre arme lise, munitii, calibre, etc . Multiple compartii intre arme, munitii pentru arme, tipuri de vanat, balistica, samd.
Moderator: liviur
de OVI762 pe 08 Oct 2015, 12:23
Clujeanul scrie:bica scrie:ce breneke ma sfatuiti sa folosesc la zb-ul meu ca sa nu dauneze tevilor.mentionez ca am choke pe tevi una 17,6 si alta 17,8.va multumesc
Cartus de 16, cu orice proiectil unic, bagat intr-un tub de cartus de 12. Mult succes!
Corect e sa bagi unul de 12 in tub de 16,dar sa il bagi de-a-ndoaselea,intai proiectilul,pus cu spatele in fata,apoi pulberea si la urma bura;mosii mei din grupa asa le faceau si doborau orice porc la mai bine de 100 de metri 
este in noi
-
OVI762
- Veteran
-
-
de iliealexandruionut pe 08 Oct 2015, 12:34
Bai fratilor si asta nu maxima credeti ma!!!(parca am mai spus pe undeva..).Pai va zic si eu una:CINEVA a vrut sa bage sauvestre 12/76 26g-580 ms-4373j intr-un Cifsan de cand lumea!!!!Si nu putea sa inchida arma si tot insist..si insista..Ca doar eu cu XLR-UL de ce trag.??!!Adi Gheta stie despre cine vorbesc...  scuze de ,,offff'' topic..
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
-
iliealexandruionut
- Veteran
-
de cristy_grasutzu pe 08 Oct 2015, 14:48
iliealexandruionut scrie:Bai fratilor si asta nu maxima credeti ma!!!(parca am mai spus pe undeva..).Pai va zic si eu una:CINEVA a vrut sa bage sauvestre 12/76 26g-580 ms-4373j intr-un Cifsan de cand lumea!!!!Si nu putea sa inchida arma si tot insist..si insista..Ca doar eu cu XLR-UL de ce trag.??!!Adi Gheta stie despre cine vorbesc...  scuze de ,,offff'' topic..
Si nu a incercat cu un ciocan mai mare? 
-
cristy_grasutzu
- Membru activ
-
de adileafu pe 09 Oct 2015, 06:39
De ce nu putea inchide arma ?
Cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat imi iubesc mai mult cainii!
-

adileafu
- Membru important
-
- Locaţie: Targoviste
de iliealexandruionut pe 09 Oct 2015, 07:07
adileafu scrie:De ce nu putea inchide arma ?
Pe bune?!?!?.. camera de 70 cu tub de 76.(masurati cu sublerul 77 mai precis..)tie ce ti zice..si cifsanul vechi de cand lumea..hahaha catare umpluta tuturor.
-
iliealexandruionut
- Veteran
-
de Sly_Fox pe 09 Oct 2015, 10:13
Aoleu Ilie esti bestial. Intra bre tubul de 76 in armele cu camere de 70,nu le opreste nimeni. Nu din cauza ca tubul era de 76 nu se inchidea arma,ci probabil datorita deformarii plasticului tubului la sertizare,ori deformarii accidentale a duliei metalice. Ca nu este indicat sa tragi magnum din camere standard de 70 este alta mancare de peste,desi multi romanasi au mers pe aceasta combinatie pana au inceput sa le joace tevile in bascula.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
de adileafu pe 09 Oct 2015, 10:15
Pe buneeeee ? Mie-mi spune multe, da' nu sunt bune si nu sunt despre mine ......  mai verifica ....poate asa inveti si tu cum e cu 70 si 76 si cand si cum se masoara. PS Sa nu te superi, dar nu e prima oara cand dai sfaturi eronate si ....subtil ironizezi pe altii....daca vrei sa o mai faci mai stai pe langa Adi Gheta (cu ochii si urechile deschise ) 
Cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat imi iubesc mai mult cainii!
-

adileafu
- Membru important
-
- Locaţie: Targoviste
de iliealexandruionut pe 11 Oct 2015, 18:03
SALUT..stai linistit ca nu intra neam...una peste alta a fost o faza tare de tot..si sa mi fie cu iertare da mare e gradina Domnului(si eu mai sar gardul din cand in cand..  )..
-
iliealexandruionut
- Veteran
-
de iliealexandruionut pe 11 Oct 2015, 18:07
Sly_Fox scrie:Aoleu Ilie esti bestial. Intra bre tubul de 76 in armele cu camere de 70,nu le opreste nimeni. Nu din cauza ca tubul era de 76 nu se inchidea arma,ci probabil datorita deformarii plasticului tubului la sertizare,ori deformarii accidentale a duliei metalice. Ca nu este indicat sa tragi magnum din camere standard de 70 este alta mancare de peste,desi multi romanasi au mers pe aceasta combinatie pana au inceput sa le joace tevile in bascula.  bre..asa e dar sauvestre nu intra neam!!!zau..nu ma supar!! cat despre glume si bobarnace..am mai luat..si o sa mai iau..toti luam ..chiar si bunicul la 78 ani..important e sa bagam dreacu la cap!! catare plina la porci..fazani..rate..etc..
-
iliealexandruionut
- Veteran
-
de Sly_Fox pe 11 Oct 2015, 20:15
Razi cand te apelez cu bre,dar acum esti deja old pe forum. O fi fost un Sauvestre mai pretentios,nu vroia el sa se complice cu o turcoaica batrana si hodorogita. Dar la faza cu sublerul si cartusul de 76 in camera de 70 ai facut senzatie.Nicio problema ne mai distram si noi. PS: Normal ca nu are rost sa te superi,putin umor cu tenta creativa nu strica. 
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
Înapoi la Arme de vanatoare lise
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 185 vizitatori