Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 02 Dec 2025, 21:24

Fausti Stefano

Discutii despre arme lise, munitii, calibre, etc . Multiple compartii intre arme, munitii pentru arme, tipuri de vanat, balistica, samd.

Moderator: liviur

Fausti Stefano

Mesajde deni pe 26 Dec 2011, 20:01

Buna ziua tuturor!
Ce parere aveti despre arme Fausti?
Mar interesa modelul Windsor si practic nu stiu mai nimic despre aceasta firma.
Rog cunoscatorii si nu numai si posesorilor (daca sunt) ,acestor arme sa ne spuna calitatea, finisajul si tot ce tine de o arma!!
Multumesc!!!
deni
Nou membru

Re: Fausti Stefano

Mesajde drmarius pe 26 Dec 2011, 21:17

Cateva detalii despre firma gasesti aici - http://www.youtube.com/watch?v=TGu_CtWl ... re=related
(sunt 3 parti).

Eu am una in cal. 20 (socuri fixe, bock, ejectoare). Arma nu a fost noua dar este in stare perfecta. Pana nu am avut acum nicio problema. Am tras cu ea maxim 26g de la prepelita pana la iepure. Finisarea este cea cunoscuta la majoritatea armelor din Italia.
drmarius
Membru important

Mesajde deni pe 27 Dec 2011, 23:33

Multumesc pentru raspunsul dat! Pe youtube mam uitat si eu,par perfecte dar tot mai astept pareri pro si contra.
deni
Nou membru

Mesajde Moroșanu pe 02 Apr 2018, 09:44

Apropo a avut cineva vreo semi Fausti Progress lx? Cum se comporta ?
Moroșanu

Mesajde Sly_Fox pe 02 Apr 2018, 12:57

Puține date despre aceste arme pe forum. Oricum dați un ochi și pe la celelalte topicuri deschise pe această temă, câteva date dintr-o parte, alte câteva din altă parte, se strâng.
Jos un link de pe forum
viewtopic.php?f=5&t=11771
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Înapoi la Arme de vanatoare lise