| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Fratelli Poli ArmiModerator: liviur
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Fratelli Poli ArmiSalut,vreau sa achizitionez arma din titlu si vreau cateva sfaturi de la cei care cunosc,caracteristicile sant: ,suprapusa,cal 12/70 ,un tragaci cu selector,tevi de 68 cm lungime cu tot cu camera cartusului.
Re: Fratelli Poli ArmiPareri!!!merita???
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Fratelli Poli ArmiMerita?
Dupa 3 poze nu poti spune daca merita sau nu! Ochiometric? dupa poze pare a fi ok. Pare o arma utilizata! Trebuie pusa la ochi, trebuie vazut ce si cum e cu ea, are, nu are jocuri, are, nu are lovituri vizibile si cate si mai cate....socuri fixe? De tras nu stiu daca ai posibilitatea. Pretul ? Cat se cere pe ea? E un fabricant italian de pusti din aceeasi zona de unde sunt mai toti producatorii italieni!
Re: Fratelli Poli ArmiNu am vazut arma decat în poze,are socuri fixe 1/2 si 3/4, cui greener ,vanzatorul zice ca nu are jocuri,tevi oglinda si ca este facuta la comanda . Pretul este 3000 lei !
Re: Fratelli Poli ArmiCand spune ca e facuta la comanda, sa nu se refere cumva la pat. Daca patul a fost pentru cineva care e iesit din standard, nu-ti va veni bine si va trebui sa-l refaci. Eu am luat din Italia cu multi ani in urma o Berreta juxtapusa, a carei pat nu-mi venea nicicum, si a trebuit sa fac altul in tara, dar mi-a placut arma si mi-am asumat de la inceput acest lucru.
Re: Fratelli Poli ArmiLa vremea ei (noua) arma era desteapta. cu platini si bascula arsa facea multi bani. Acum ...vezi daca e ciupita pe teava ,daca dupa ce scoti piesa 3a are joc teava,suruburile mari care se vad pe bascula sa nu fie rasucite, chinuite si mai ales lemnul sa.nu fie crapat. daca e doar zgariat se poate reface la armurier.
altfel e un pret corect. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Fratelli Poli ArmiFirma are destula vechime. A facut arme din toate gamele de preturi.
Cea in discutie e aparent "mai rasarita". Foloseste un mecanism folosit acum 20-30 de ani de multi italieni, cu inchidere sus pe bascula de aliaj. Platinile laterale sint doar de decor, nu cu mecanisme veritabile pe platini. Un pic mai sus la partea de finisaje decat clasa de jos. Partea proasta la acest finisaj este ca se duce repede daca n-a fost unul scump. Concluzia mea: o arma comuna, cum sint probabil cateva mii pe la noi, al carei pret de piata este ingrozitor de greu de estimat. La ea acasa este intre 400-800 E. La noi, in conditiile in care piata s-h este supra-saturata de vechituri cred ca nu merita sa dai mai mult de 500. Foarte probabil nu poate trage incarcaturi "tari", ceea ce reprezinta o limita in zilele noastre. Si merita luata doar in conditiile in care arma se prezinta in stare buna-buna, este una de maxim 3 kg (de folosit la picior) si ti se potriveste perfect. Altfel nu-i decat un fier de care va fi greu sa scapi.
Re: Fratelli Poli ArmiMulțumesc foarte mult pentru sfaturile dumneavoastră,mi-au fost de mare ajutor întotdeauna !!! Respect!
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 256 vizitatori |
Publicitate
|