Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Un pic de ajutor va rogModerator: Cristi
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Un pic de ajutor va rogVa salut dragilor, avem pe cineva care se pricepe la arme fabricate în Spania? Mai pe scurt, am intrat de curând în posesia unei arme lisa de 12 ,fabricata în Spania, și as vrea sa aflu mai multe despre ea. Din ce am reușit sa descoper este o arma Sarasquesta y.c.i.a fabricata în Eibar și are seria 107102
Re: Un pic de ajutor va rogFirma avea arme de calitate buna.
Arme frumoase cu gravuri fine,mecanism un pic complicat dar rezistent. Nu a avut/nu are mare cautare in Romania ,poate si datorita distantei intre noi si fabrica.sau pt. Ca sunt arme vechi Daca propietarii anteriori au avut grija e ok, dar daca a fost surubarita de mesterul de la coltul strazii nu mai are nici o valoare.....zero lei Pune cateva poze cu bascula, suruburile si pansoanele de pe teava Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Un pic de ajutor va rogAm încercat sa pun poze, dar nu reușesc.
Re: Un pic de ajutor va rogSalut,am si eu o Sarasqueta de 12 cu platini laterale cu detasare rapida in stare tehnica foarte buna.Cred ca doar starea tehnica a armei respective conteaza,spaniolii toti fac arme bune(a mea este din 1955 si este foarte buna tehnic)
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori |
Publicitate
|