Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Inter AselkonModerator: liviur
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Inter AselkonVa salut.Stie cineva ceva despre arma semiautomata Inter Aselkon?Mai ales daca este cineva care poate aduce asa ceva in Romania sau daca se poate cumpara de undeva?
Re: Inter AselkonPână să întrebi de ea nici măcar nu știam că există marca asta.
Seamănă fantastic de mult cu modelele noi de la Benelli, chiar și chocke- rile par la fel. ![]() Designul ăsta nou mai futurist, nu mi se pare prea atractiv, dar sa știi că ergonomia e fantastica. De două sezoane am un montefeltro in stilul acesta, și ne înțelegem de minune. Și mai este ceva. Până acum toate inerțialele pe care le știam cu excepția Benelli, aveau arcul recuperator in jurul magaziei. Asta este prima inerțială moderna care o vad cu arcul in pat ca la Benelli. Vorbeste intodeauna cu blandete si tine aproape un toiag noduros - vei ajunge departe
Re: Inter AselkonEste clona la Benelli Rafaelo.Lucratura foarte frumoasa si functionare excelenta.Singura diferenta este pretul.In ceea ce priveste arcul recuperator cei de la Franchi si de la Stoeger il pun inca in jurul magaziei de ce nu stiu poate doar ca mai adauga o piesa in plus adica parghia care face corp comun cu inchizatorul.Si toate sunt facute in curte la Beretta si Benelli si Franchi si Stoeger.Oricum Beretta are multe curti si in Italia si in Turcia si in Spania si chiar si in America.
Re: Inter Aselkon
O fi cumpărata licența, sau au copiat-o haiducește? ![]() Nu am văzut referi la Benelli pe pagina lor. Vorbeste intodeauna cu blandete si tine aproape un toiag noduros - vei ajunge departe
Re: Inter AselkonNu stiu daca au copiat haiduceste dar de copiat au copiat pentru ca benelli au fost primele inertiale adevarate cu cap inchizator rotativ.Dupa ce patentul Benelli pentru inchizatorul cu cap rotativ a expirat toate fabricile de arme de vanatoare din Turcia au inceput sa fabrice arme inertiale unele chiar foarte reusite si la preturi omenesti reale fara sa platesti jumatate din pret brendul firmei.Uite te la armele bock de la Ata arms si ai sa vezi cat de mult seamana cu bocku rile Beretta.
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori |
Publicitate
|