Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
jderul
95 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: jderulDuminica la o goana de mistret mi-a venit un jder, fugarit de caini. A ajuns intai la @teherau, apoi a coborat la mine, cu cainii dupa el, umflat ca o matza. Frumos animal si incredibil de agil. S-a folosit excelent de teren, a intrat intr-o ravena, apoi a trecut ca un fulger intr-o gramada lunga de uscaturi din care a tasnit ca racheta pe un trunchi de copac, mult in afara oricarui pericol si de acolo a plecat intr-un lung sir de salturi din copac in copac. Astfel de chestii fac minunat acest sport. Ma uitam la el ca prostul si cred ca daca veneau porcii atunci scapau nevatamati pana ma reculegeam eu...
Re: jderulfrumos... ai avut inspiratia sa faci vreo poza, ceva?
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: jderulNu ai timp Mavule, stii cum se misca o chestie din asta? Si cum scuipa, zici ca e pisica!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: jderulHmmm. In ziua aia, m-am coit de dimineata sa iau drilling-ul, sau arma de goana obisnuita; evident m-am ofticat de moarte ca n-am avut alica macar pe o teava. Macar asa, ca idee.
95 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4